IRC-Galleria

Lumi yllätti taasSunnuntai 30.10.2005 20:42

Mjahas, tuli takakesä ja lumet lähti pois -.- Noh, ei se vihreä ruoho tietysti HAITTAA millään muotoa... Ehdin vain jo varustautua talveen tuhlaamalla lämpöiseen neulepaitaan ja kaulahuiviin -.- Noh, kyllä se talvi tulee taas, ei huolta siitä. Valitettavasti ;<

Lumi ja Kathy yllättivätTorstai 27.10.2005 19:05

Huh, Kathy lähti BB-talosta - aika ylläri. Harmittaa, talon värikkäin tyyppi pakkas kamansa ja häippäs. Noh, ei voi mitään. Hurjan nopeasti on mennyt aika. Veikkaan Perttua voittajaksi, mutta myös joku tyyliin Terhi saattaa yllättää. Miksei Mikakin.

Lumi on maassa ja joululaulut soi päässä. Toivon joululahjaksi ainakin uutta hiirimattoa. Ja Trendi-lehden vuosikertaa. Ja joulusuklaalevyjä pari kappaletta, by Fazer, tietysti -.- "Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo..."

Uusi nimi!Tiistai 25.10.2005 19:01

Jes, hyvä ylläpito, hyvä! Irc-logi on vaihtunut Päiväkirjaksi - näin sen pitää ollakin! Ei enää virheellisiä viitauksia irkkiin eikä enempää teinien päänsekoittamista, suunta on ylöspäin.
Gallup

Laatija: Idhren
Vastaajia yhteensä: 14223

Menisitkö sekasaunaan (tytöt ja pojat saunomassa yhtä aikaa)?

Kyllä, sekasaunominen on täysin normaalia riippumatta keitä saunassa on.
8906 kpl, 63%

En, häpeän vartaloani.
1636 kpl, 12%

Kyllä, mutta vain esitelläkseni itseäni tai tiiraillakseni muita.
1113 kpl, 8%

Kyllä, mutta vain jos olen sinkku.
919 kpl, 6%

Kyllä, mutta vain jos saunojat ovat perhettäni.
661 kpl, 5%

En, en harrasta saunomista muutenkaan.
557 kpl, 4%

En, pelkään hyväksikäyttöä.
217 kpl, 2%

En, sekasaunominen ei ole normaalia riippumatta keitä saunassa on.
214 kpl, 2%

Yöllä ollaan pirteitäTorstai 20.10.2005 07:04

[03:56] Idhren: "Hahaha....repesin kun laitoin ihan randomisti jotain sanoja siihen nimihakuun. Sain selville että suomessa on 3 Kana-nimistä naista......jos olisi siskokset nimeltään Muna ja Kana....mutta kumpi olisikaan tullut ensin?? :DDD" Hienoa ;o
[04:00] Idhren: tai jos olis tyttö joka Kana ja sit sil ois pupu jonka nimi olis Muna. Sit vois aina sanoa et "kanan muna" ;<
[04:00] Idhren: Kanan kani-Muna.
[04:00] Idhren: kanimuna.
[04:00] Idhren: kaneilla ei varmaan oo isoa munaa.
[04:00] Idhren: Joo nyt loppu tämmönen häröily.

Lisätty matkaviestimestäKeskiviikko 19.10.2005 09:10

Ulkona pelottavan näköne sumu. Täyskuu ja sumu pihas, taivas kirkas ja kelmeä. Puunlatvat lehdist tyhjinä ku kauhuleffasta. Vihreät sävyt.Utuinen maisema.

Hiljaista.Sunnuntai 16.10.2005 06:32

Tylsää. Uni ei tule. Neljän tienoilla taitaisi South Park tulla Anal plussalta. (Vanhahko vitsi joo.)

Big Brotherissa alkaa seinät kaatuun ihmisten päälle ja tylsistyttään ja ahdistaan. Antaa vähän perspektiiviä siitä, mitä ihmisen psyykkeelle tapahtuu, kun hänet suljetaan pienelle aluelle, tekemisiä rajoitetaan ja eristys pelaa. Kuka vielä väittää, että vankilatuomiot eivät ole tarpeeksi kovia - yrittäkää itse hengailla muutama kuukausi tai muutama VUOSI pienessä kopperossa vähillä virikkeillä eristettynä maailmasta. BB-talossa tyypeillä on sentään viinaa ja suhteellisen vapaata meininki suuresta palkinnosta puhumattakaan.

Tähtiristeilijä saunassaMaanantai 03.10.2005 04:45

Star Wreck - In the Pirkinning on täällä ^^. Aivan loistava elokuva ottaen huomioon olosuhteet, joissa se on tuotettu - kyllähän tämä voisi laajemminkin pärjätä :P. Iso käsi vaan tekijöille, olette onnistuneet hommassanne, leffa naurattaa, värisyttää ja saa haukkomaan henkeä niin erikoistehosteiden kuin musiikkiraitansakin puolesta unohtumattomia henkilöhahmoja lainkaan vähättelemättä :D. (Sherrypie kyllä aika suosikki, Fukov hellyttävä symppis ja rokkamainen konemestari letkeä :P.) Jo pelkkä trailerin katsominen saa gasmit sekaisin. Juonta jos katsoo itsessään niin kyllähän se paikoittain vähän lisäpotkua olisi kaivannut, mutta sitä nyt ei lasketa. -.-. Viittaukset ja piilovitsit muihin elokuviin ja varsinkin suomalaisille tuttuihin asioihin (laukkuryssät ja mannerheimit) naurattavat.

Ehdotin gallupia. Sain sen läpi. Nyt profiiliani on pällistelty tuhannen kävijän päivävauhtia entisen muutaman kymmenen sijaan (mistä edes ne parikymmentä tulivat?). Kovasti on sekasaunomistiedustelua haukuttu ja sille on naureskeltu, mutta mikäs tuossa, ainakin se näyttää ihmisiä kiinnostavan :D. Ideahan moiseen lähti siitä, että muutamat erinnäiset henkilöt sekasaunomisesta keskusteltaessa katsoivat moisen toiminnan täysin siveettömäksi ja epänormaaliksi hippeilyksi, eivätkä millään halunneet uskoa, että kovinkaan moni suomalaisista olisi eri mieltä. Noh, vaikka irc-galleriaa asuttavatkin lähinnä 15-vuotiaat teinitytöt, uskoisin kuitenkin jotain jostain kertovan jo sen, että yli 5000 ihmisestä n. 64% pitää sekasaunomista täysin normaalina saunaseurasta riippumatta. Ähäkutti.

JES, Iina tippui Big Brotherista!

Huomenna, tai siis tänään, koulu alkaa klo 11. Sinänsä ihana aloitus viikolle, kun maanantai antaa ottaa näinkin lunkisti. Mutta jospa sitä pian myös nukkumaan suuntaisi .

- terveisin, siveetön ja epänormaali Hippi

Perjantai ei mittään...Lauantai 01.10.2005 02:57

Huomenna Star Wreck - In the Pirkinning! o/

Ostinpa sitten hajonneen repun tilalle Marimekon Olkalaukun (tykkään), mutta myöhemmin kotona repun vetoketjua räplätessäni (ajattelin et hei, ei se ainakaan enempää voi rikki mennä vaikka vähän sormeilisikin rajuin ottein) onnistuinkin korjaamaan sen :F. Noh, mikäs tässä tietysti.

Tekisipä mieli osallistua tuohon tiistaina järjestettävään mielenosoitukseen tekijänoikeuslain hylkäämiseksi, mutta eipä taida olla juuri nyt mahdollisuutta Helsinkiin asti matkustaa... Noh, jospa sitä tyytyisi sitten tekemään osansa kirjoittelemalla kansanedustajille, vaikka sen vaikutus hyvin mitätön olisikin.

Omat tietoni kertoisivat, että olen kolmessa eri testiryhmässä. Aika tuuri käynyt, jos satunnaisotoksella käy näinkin hyvin. Tosin tuo kakkosryhmän testattava juttu, joku mikä kuvanlisäyssovellus se nyt oli, ei kuulosta edes ajatuksena kovin houkuttelevalta ja lisäksi kännykkäni onneton kamera ottaa niin pikselimössöisiä kuvia, etten niitä mihinkään lisäisi vaikka maksettaisi. Tuosta tosin tulikin mieleen, pitäisikö jossain välissä kokeilla tuota kuvaviestin lähetystä irc-logiin (edelleen tuo kamala nimi!)... Hmm.

Ihanaa, että on viikonloppu - saa vain nukkua ja olla keskenään ^^. Tylsyys tietysti tahtoo vähän välillä uhata, olisi kiva olla jotain oikeaa tekemistä tässä nyt, mutta noh, mikäs tässä ollessa. Viikon päästä ehkä luultavasti Tampereelle :>. Sitä odotellessa ^^...

Älliä?Keskiviikko 28.09.2005 17:15

Whohoo, alustavat tulokset englannin ylppäreistä ovat tulleet - 277p. lupaili opettaja o/. Viime syksynä laudaturin raja no ollut 275, joten tsäänssejä on. Nyt vain jännäämään, nousevatko rajat ja onko YTL eri mieltä pisteistäni.

Aamu alkoi kotiväen herneilyllä - Keskisuomalaisen artikkeli irc-galleriaa koskien sai aikaan päivittelyjä. Katsoin fiksummaksi olla mainitsematta mitään omista liikkumisistani galtsussa, olisi pian syytöksiä ja epäilyjä sadellut itsensäpaljastelusta ("nokun lehdessäki just luki niin, kato vaikka!"), joten jätetään väliin.

Jäsenhakemus Effiin ollut jo muutamia päiviä vetämässä, saa nähdä milloin asia etenee.

Väsy, vaikka vietin vain 2h koulussa. Jospa se tästä torkkumalla. Onnistuin rikkomaan Reebokin repustani vetoketjun, mikä tietysti on harmi, mutta toisaalta antaisi nyt hyvän tekosyyn hankkia uuden, kivan olkalaukun tuon ylisuuren repun tilalle -.- Katsotaan.