IRC-Galleria

Seuraava askelKeskiviikko 26.07.2006 17:51

np: Can't say goodbye to yesterday (Metal gear solid 2)

Nyt se on virallista - Maria, yliopisto-opiskelija. Koko kevät jännitettiin, valintakoe tehtiin kuumeessa ja kämmenten hikoamista jatkui läpi kesän, vaan nyt se on loppu. Hyväksymiskirje tuli Tampereen yliopistolta, yhteiskuntatieteelliseltä tiedekunnalta tiedotusopin laitokselta. Olen raivannut tieni yli kuudensadan hakijan ja päälle 400 valintakokeeseen osallistuneen läpi neljänkymmenenkolmen onnellisen joukkoon, joka aloittaa opintonsa Vostokin johdatuksella tänä syksynä. Uskomatonta! Äidinkielenopettajani sanoin - WAU, MAKEETA! Vielä kun kämpän saisi (Toasilla jonossa Hervannan uusimpiin solukohteisiin, paras sijoitus tällä hetkellä 9.).

Seuraavaksi voimmekin alkaa tuskailla itsenäistymisen vaikeutta, koittavaa koti-ikävää ja "missä täällä siis olikaan vessat?" -harhailua uudella opinahjolla. Ensin edessä on kuitenkin vielä loppukesän viilein tapahtuma, nimittäin Assembly 2006 (jotain hyötyä galtsun vip-jäsenyydestä, sain 5 euron alennuksen sisäänpääsylipusta) ^^.

np: Michael Buble - Feeling good

Mömömö.Maanantai 03.07.2006 15:18

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa lauseet, mutta silmät kiinni! Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaveriasi.

1. Pöydällä on koff pullo: Pötdaäkkä on koff pullo
2. Mulla on pieni suu: Mulla on åieni suu
3. Syökö Gepardi Banaania?: Stökö fepardi banaania?
4. Elämä on laiffii: Elämä on laiffii
6. Blondeilla on aina hauskempaa: Blondeilla on aina hauskempaa
7. Ollaanko kameleita toisillemme?: Pllaanko kameleita toisillemme?

Omalla näppiksellä olisin varmaan saanut nuokin typot pois ;) Oon ultimate-nörtti ^^ Mutta koska en tunne kolmea ihmistä, jotka innostuisivat tällaisista ketjuhaasteista, jätän haastamiset väliin ;>
1. Kuka on Mia?
*Naapurin vanha täti, jonka kissa sattui kuolemaan SINUN takiasi.

2. Kuka on Marjut?
*Talonmies Pikkarainen, mutta näethän myös tilanteen koomisen puolen?

3. Kuka on Mervi?
*Se on kei!

4. Kuka on Antti?
*Se jonka tapaat viikonloppuna ja vietätte mukavan illan kahdestaan.
(Osuvaa!)

5. Kuka on Mika?
*Roskakuski Säkkivälineeltä.

6. Kuka on Matleena?
*Sydämesi valittu.
(!!!)

7. Kuka on Tuire?
*Lakaisuauton kuljettaja.

Ja lopuksi - mitä mieltä oraakkeli on minusta?
*Mä koko ajan pelkään että sä solvaat mua jotenkin tai alat kiusaamaan, onko sulla aavistusta mistä se vois johtua?
(x<)

Kristillisdogmaattinen survivor-sarjaTiistai 30.05.2006 01:17

Tulin tuossa ajatelleeksi yksi yö tätä Survivor-tositvsarjaa ja sen ideaa ihmisten lukumäärän kannalta. Siinähän alussa on paljon ihmisiä ja sitten ne vähenevät yksi toisensa jälkene, lopulta jäljellä on vain yksi voittaja, jonka valitsevat aikaisemmin kilpailusta pudonneet kisaajat.

Noh, mietitään sitten oikeaa elämää. Kristinuskon mukaan alussa oli yksi ihminen, sitten kaksi, nyt meitä on kuusi miljardia. Ehkäpä elämämme onkin jotain taivaallista Survivor-peliä TAKAPERIN KELATTUNA. Kenties me muut olemme alussa päättäneet sen ensimmäisen (Aatamin) voittajaksi ja nyt ilmeennymme maailmaan yksi toisemme jälkeen kunnes maailmanloppu eli Survivor-sarjan alku tulee. Mhöö.

Autokoulun kakkosvaiheen ensimmäinen osio suoritettuna, ajoin suorastaan erinomaisesti, kulutus 4,7l/jotain (kohtuuhyvin) kaupunkiajossa. Lauantaina lakkiaiset. Whä-hää. Huomenna Jyväskylään shopping ja X-men 3 tyttöjen kanssa. o/

Ylioppilaaksi keväällä 2006Maanantai 22.05.2006 15:30

Näin se menee. Äidinkielestä M, b-ruotsista C, a-saksasta B (en odottanut edes pääseväni läpi O_O) ja syksyltä oli plakkarissa a-englannin ja reaalin E. Äidinkieli vähän harmittaa, jäi vain kahden pisteen päähän E:stä. Nooh... Onnittelut myös muille kevään ylioppilaille!

Lordi voittoon!Maanantai 22.05.2006 02:40

Suomi voittaa Euroviisut toukokuussa 2006, hyvä Lordi! Voiko tässä enää muuta sanoa, helvetti on jäätynyt, Marsissa on kai sittenkin elämää ja SUOMI ON VOITTANUT EUROVIISUT!

Lordi jatkoon viisuissa!Perjantai 19.05.2006 06:06

WHOHOO! Suomi pääsi Lordin avulla Euroviisujen finaaliin lurituksillaan. Hyvä Suomi, hyvä Lordi! Vihdoinkin jotain erottuvaa ja asenteellista meininkiä.

Ihmiset, jotka näkevät Lordin viisubiisineen jonain saatanallisena ryhmänä suorastaan väkivaltaisia paholaisia, eivät vaan tajua. Raamatullisten vertauskuvien ja ilmaisujen käyttäminen eivät ole konkreettisia ilmauksia, ne ulottuvat korkeammalle tasolle. Ne ovat kritiikkiä kaikkea lammasmaista laumasielumeininkiä ja tehdastuotantoa vastaan (jossain myös spekuloitu, josko kritiikkiä Euroviisujen muovimaista poppimeininkiä vastaan), edustusbiisi kehoittaa hylkäämään sieluttoman liukuhihnatuotannon ja kääntymään takaisin "oikean meiningin" pariin, ennen kuin on liian myöhäistä. Tämänhän voi rinnastaa peräti kristilliseen lähetystyöhön, "sinua odottaa pelastus keskivertopopilta, liity meihin!" ;> (Toisin kuin monet lähetystyöntekijät, Lordi ei yritä tunkea postiluukustasi sisään, se laittaa jalat hytkymään ja sormet vipattamaan ottamatta juttua kuitenkaan turhan vakavasti -.- Missionistit, ottakaa opiksi?)

Sitä paitsi, kysehän on lopulta äänestyksestä - viisuehdokasta sai äänestää ja jos ei ole ääntään käyttänyt, niin voi voi, olisi kannattanut. Enemmistön suosikki oli tarkoitus valita (ja näemmä ihan oikea valinta tehty, loppufinaaliin asti kun ollaan päästy) ja se on tapahtunut, ainahan sitä saa valittaa, mutta huonon häviäjän elkeet siinä lähinnä itsestään esittää. Niin tai näin, on surkeaa tiimipeliä olla mölisemässä siitä, miten surkea edustaja Suomella on olevinaan. Vähän sitä kuuluisaa yhteishenkeä nyt peliin.

Pointtinahan on loppujen lopuksi kuitenkin vain pitää hauskaa. Siinähän Lordi onnistuu - tykkääjät kiljuu ja tanssii innosta ja inhoajat saavat hupinsa naureskelemalla halveksuvasti - jopa isä Mitrolla lienee hauskaa saadessaan tuntea vähintään moraalista ylemmyyttä moisten monstereiden rinnalla. Win-win-win. HYVÄ LORDI!

Gou gou bii-bii-cii!Tiistai 16.05.2006 04:47

Niin mainio juttu, että yksinkertaisesti otettava talteen ;>
http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=11&news_id=56129

Lyhyesti: BBC erehtyi suorassa lähetyksessä haastateltavasta henkilöstä, paikalle oli haettu väärä tyyppi ;>. Miehen ilme on jokseenkin yllättynyt, yhdellä hetkellä hän on hakemassa töitä, toisella hetkellä hänet on raahattu suoraan lähetykseen muka huippuasiantuntijana ;> Noh, homma hanskassa, hanksat hieman vain hukassa, mies hoiti tilanteen hyvin ja totuus on sittemmin paljastunut, legenda on syntynyt ;>

Voiko tämä olla edes todellista ;P

Snif pörgh ihihihKeskiviikko 10.05.2006 00:44

Nuha. Allerginen nuha. Hengitystiet tukossa. Kuolen. Sade, tule jo.

Ihkua, nyt on ylppärilakki (kokoa 57) ja mekko on olkaimista lyhennyksessä, nyt on kaikki vaatetukseen liittyvä kunnossa. HELPOTUKSEN HUOKAUS.

Voi ihkudaa mikä snobipissis musta on tulossa, lakinostoreissulta tarttui mukaan myös isot arskat, Lacosten ballerinat (Ambience) ja Puman kullanhohtoinen Spirit-laukku (bling?). Tykkään älyttömästi, mutta kieltämättä voin samastua snobipissisluukkiin näillä vermeillä - vain yletön määrä huulikiiltoa ja suun mutristamista puuttuu. Onneksi en sentään ole vetyperoksidiblondi.

Torstaina asiakaspalvelukoulutustilaisuus, toivottavasti allerginen pärske helpottuu jo siihen mennessä, muuten edessä istujien niskat tulevat olemaan märkiä.

Olen huono otsikoimaan.

WhippeePerjantai 05.05.2006 05:01

Vappu meni rauhallisissa merkeissä Tampereella pojcciksen kanssa, kivaa oli parin oluen ja omenasiiderin kera hyvässä seurassa ja hyvän ruuan kanssa. Särkänniemmessä olisi voinut olla hauska käydä, mutta tuulisen ilman takia päätettiin säästää kesäisempiin ilmoihin se reissu.

Tampereen reissulta mukaan tarttui myös aivan unelmamekko lakkiaisiin, vihdoinkin ^^. Vieläpä juuri täsmälleen minun kokoani, vain olkaimet ja rinnanympärys vaativat pientä kokomuokkausta.

Yy, demi.fi uudistu. Sekavampaan suuntaan tuntui menevän, vaikka tietysti värit ovat pirteät. Kuitenkin yksinkertaisuus on imho valttia ja entinen luukki toimi paremmin.