IRC-Galleria

[14:43] Idhren: näin muuten yöllä aika pelottavaa mut toisaalta tosi hassua unta :P
[14:43] Idhren: en muista siitä kyl ihan kauheesti
[14:43] Idhren: mut oli jotain alieneja jotka valtas maata ja orjuutti ihmisiä ;o
[14:43] Idhren: ja sit ku ne sai ihmisen, ne otti sen ruumiin ja irrotti siltä aivot :o
[14:43] Idhren: ja pisti ne aivot kiinni johonkin johtoihin ja sit ne ihmiset eli sillä tavalla :o
[14:43] Idhren: tietoisuus ja ajatukset, kaikki säily aivois
[14:44] Idhren: ja sit oli vaa rivis sellasia limasia lilluvia aivoja :F
[14:44] Idhren: jossain avaruusaluksessa
[14:44] Idhren: sit oli jotain et ne ihmiset eli aivot kuvitteli jotain ku ne kaipas entiseen elämäänsä ni ne kuvitteli kollektiivisesti jonkun mielikuvitusmaailman jossa ne sit touhus :F
[14:45] Idhren: ja sit oli jotain et ne alienit anto jollekin miesaivolle jonkun vauvan hetkeks hoidettavaks :o
[14:45] Idhren: ja tää mies oli sit vähän tööt ku se ei voinu tuntea sitä vauvaa koska sillä ei ollu itellään ruumista ;<
[14:45] Idhren: aika pimeetä :P
[14:46] Idhren: mut toi tietysti iha mielenkiintonen ajatus et jos lois kollektiivisesti mielikuvitusmaailman.. :P jossa olis omia sääntöjä ja omia juttuja jotka sovittu... sit liikuttais siel vähän sellaseen roolipelimaiseen tyyliin et "tää menis nyt kauppaan ja kauppaan olis kolme askelta, meen sinne" ja sit maailma laajenis aina ku tulis täyttä.. :P
[14:46] Idhren: jos tota tarpeeks pitkään jatkais ni muuttuisko se lopulta sellaseks koetuks todellisuudeks niille aivoille :P
[14:47] Idhren: ja sit ku tulis vauva-aivoja ni ne alienit orjuuttajat olis vaan kaukainen myytti johon vaan harvat uskoo ;o
[14:47] Idhren: vauva-aivoille se olis se todellisuus mihin ne olis syntyny ni se mielikuvitusmaailma.. ne ei myöntäis eikä näkis niitä alieneja

ÄsdmsmsMaanantai 13.03.2006 09:42

APUAPUA EIPYSTY ÄIKÄN KIRJOTUKSET ÄSSHGHMMS.

PaitatekstejäTorstai 02.03.2006 05:20

Yön tuotoksia - sloganeita, joilla oikeasti on sanomaa!

"STOP CANCER TREATMENTS!"

1) Uskovaisilla on tapana sanoa, että kaikki hyvä ja paha tulee Jumalalta ja täytyy täten ottaa vastaan. Tällä perustellaaan mm. aborttivastaisuutta. Tokihan silloin on oltava myös esim. syöpähoitovastaisuus.
2) Kaikki epämiellyttävä, kuvottava ja äklö näyttäisi olevan syntiä homoseksistä lähtien. Miten kuvailisit syövän hoitoa ja sen sivuvaikutuksia? Tuskin ainakaan miellyttäviksi. Siispä senkin on oltava syntiä.
3) Jenkkilässä tyypit ovat pistäneet abortinvastaisia kampanjoita pystyyn. Stop abortions! Nyt on aika lähteä vastaiskuun pahaa, Saatanan liikkellepanemaa lääketiedettä vastaan myös toisesta suunnasta - Stop cancer treatments!

Tämä paita olisi osuva kritiikki tuota ajattelutapaa vastaan, ketään sen erityisemmin loukkaamatta. Tosin suurikokoinen teksti voisi provosointiarvonsa vuoksi vaatia pikkupräntin alleen: "They are icky, yacky and therefore sinful." Paita on myös erinomainen kannanotto niille, jotka vastustavat eläinkokeita ja eläimillä testattuja tuotteita.


"LESTADIOLAISUUS ON ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ!"

Yksi väärinluettu sana demi.fi:n keskustelussa lestadiolaisuudesta. Eräs totesi, että sehän on suoranaista ihmisrääkkäystä, kun useimmat lestadiolaisnaiset ovat suunnilleen koko ajan raskaana (ei varmasti kovin terveellistä). Onnistuin lukemaan sanan "ihmisrääkkäys" eläinrääkkäyksenä ja jälleen uusi provosoiva heitto on valmis! Oikeutta eläimille, oikeutta lestadiolaisäideille! Edes analogia eläimiin ei voi olla asiaton, onhan itse Jeesus nasaretilainen kutsunut ihmisiä lampaikseen, joiden paimen hän on.

Koulun loppuminen!Perjantai 17.02.2006 17:35

WHII! Nyt se on ohi. Lukion penkkareista selvitty kunnialla ja jatkotkin koettu, nyt on vihdoin lukio kouluopiskelun puolesta ohitse ^^. Ihan kivaa oli, vaikka penkkariajelulla melkein jäätyi pystyyn (ensi vuoden abinat, pukeutukaa LÄMPÖISESTI sinne!) ja puolet ihmisistä luonnollisesti oli jo siinä vaiheessa tuhannen päissään (mikä mahtaa olla olo kun ensin aamusta iltaan bilettämistä, seuraavana aamuna kohti Helsinkiä linja-autolla ja illalla abiristeilylle vielä vähän lisää :D). Nooh, hyvä maku jäi suuhun eikä aamulla edes päätä särkenyt :P SON LOPPU NY.

AddictionPerjantai 03.02.2006 00:01

Kaksi jaksoa Lostia ja olen jo nyt koukussa ;o

Nimmari!Keskiviikko 01.02.2006 17:06

Minut yllätettiin tänään heti aamusta. Sain nimittäin kaukopostia - kaverini oli ollut joillakin opiskelupaikkoja mainostavilla messuilla, joilla oli törmännyt Big Brotherin Perttuun. Tämä oli ollut edustamassa omaa oppilaitostaan - mikä se ikinä nyt sitten olikaan -.- Noh, joka tapauksessa, ystäväni oli tietoinen siitä, että olin katsonut kuola suupielessä Big Brotheria (sekä liittynyt irc-galleriassa mm. yhteisöön Perttu-fanclub, nyttemmin eronnut), joten hän päätti ottaa minulle (ja toiselle ystävälle) Pertulta nimmarit ;>. Nyt minulla on Hämeen ammattikorkeakoulun mainoskortti, jonka takana lukee "Marialle tosi paljon pusuja, Perttu". Olin hieman ihmeissäni, kun sain ko. kortin. Mutta eihän siinä mitään, hyvä aloitus aamulle ;> Kiitokset vielä! :)

MerkkipäiväKeskiviikko 25.01.2006 17:14

Hän, puoli vuotta, eilen. Olin varma, että "meidän päivä" on vasta 26. eli huomenna, mutta se olikin sitten 24. eli eilen ;>. Tämän hoksasin pähkätessäni päivämääriä kielistudion käyttäjälistan kanssa. Lyhyt aika se tämä, mutta positiivinen mieli on avain pitkään ja terveeseen elämään, joten iloitkaamme pienistäkin asioista tehden niistä meille itsellemme suuria ja merkityksellisiä :)

EDIT: Uusia kuvia lisätty.

Eh.Tiistai 24.01.2006 19:41

Valitusvirsi jatkuu sarjassamme elämätöntä kyräilyä abiturienttien keskuudessa.
"-Toi poika on kyl älyllisesti vähän vajaa.
-Ai, mä en tiennykää et sä tunnet tota.
-No en tunnekaan mut kattokaa ny millaset kengät sillä on..."
Geegee.

Sano ei kopiosuojaukselle!Perjantai 20.01.2006 00:26

http://sanoeikopiosuojaukselle.no-ip.org/

"Uuden tekijänoikeuslain tultua voimaan 1.1.2006 kuluttajan heikentyneestä asemasta on keskusteltu paljon. Vuoden vaihteen jälkeen musiikin kotikopiointi on edelleen sallittua mutta kopiosuojauksien purkaminen ei ole. Kaupassa suuri, ellei suurin osa CD-levyistä on jo kopiosuojattuja eli "rikkinäisiä". Ongelma tässä ei ole se, ettei laillisesti saisi kopioida levyjä, vaan että levyt eivät välttämättä enää toimi normaaleissakaan CD-soittimissa, puhumattakaan tietokoneista. Kuluttajan oikeuksia siis poljetaan.

--

Kopiosuojaukset eivät palvele kenenkään etua. Piraatit tietävät, että jos levy on kuunneltavissa, se on myös kopioitavissa. Heitä eivät suojaukset siis paljon hetkauta. Ainoat, ketkä kopiosuojauksesta kärsivät, ovat rehelliset, levyjä ostavat kuluttajat. Kopiosuojauksen tarkoituksena on kenties se, että kuluttajat ostaisivat levyt moneen kertaan, esimerkiksi autoon, kotiin, mökille jne..

--

Pyydämme nyt lisäämään nimenne listaan kopiosuojattujen CD-levyjen boikotoimiseksi. Kannanottonne on tärkeätä jotta asialle saadaan näkyvyyttä. Anna tässä ja nyt julkinen tukesi tärkeälle asialle! Lista viedään mm. suomen suurimpiin levy-yhtiöihin."

Saavat minun nimeni.

Vituttamaan pistävä huomioKeskiviikko 11.01.2006 22:47

Ihmiset juoruavat armottomasti toisistaan, pahansuopaisesti. "Kato ny millanen takki tolla on." "Se on kyl ihan sen näkönen ihminen et se varmaan..." "Kuulitsä mitä se teki sillon siellä..." "Mitä toiki kuvittelee olevansa..." "Kato, tuolla menee SE." "Kato miten toi kävelee..." "Se varmaan tekee sitä ja sitä sillon ja sillon!" "Se on uskis/rikas/köyhä/rikas/gootti/metro, vähän se on siis sitä ja sitä..."

Eipä tämä jossain yläastetasolla yllättäisi, mutta kun vielä lukion abivuonnakin ihmiset jaksavat. Ja noh, kaipa tuota aikuisetkin, ikävä kyllä, harrastavat. Mikä minut yllättää on se, että muutoin älykkäät ja tasapainoiset, omille ystävilleen lojaalit ja lämpimät ihmiset osaavatkin olla niin ilkeitä ja itseensäpäin kääntyneitä toisille. Olen mm. ollut läsnä tilanteessa, jossa kaverini X halveksuu kaveriani Y, jota ei itse X:nä tunne millään muotoa. Vasta viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten turhalta tuntuu kuunnella noita arvioita toisista ihmisistä, vaikkei kyseessä olisi edes kaveri.

Miksi pitää katsoa toisia nenänvarttaan pitkin? Miksi pitää suu kuolassa juoruta (ja sitten myöhemmin valittaa siitä, miten on perseestä kun juorut kulkevat ja kaikki on selvillä kaikesta) ja useimmiten vielä ilkeään sävyyn toisista ihmisistä? Mitä hiton väliä sillä on, esimerkiksi minkä näköinen toinen ihminen on (onhan sillä toki väliä, mutta ei nyt kyse ole mistään naimisiin menosta itseä miellyttämättömän kanssa) varsinkin, jos ei tämän henkilön kanssa missään tekemisissä olla? Kyllähän sitä saa mielipiteitä olla ja omassa päässään ajatella vaikka mitä, mutta onko se toisen takki tai kävelytyyli tai harrastus niin erityinen, että siitä pitää suu vaahdoten supista ja halveksuen tuhahdella tämän kävellessä ohi?

Toisaalta juttu toimii myös toiseen suuntaan. Otetaan yksi kaunis tyttö, joka on toiselle tytölle U vittumainen. U on tietysti sitä mieltä, että tämä kaunis tyttö on perseestä ja oikeasti sairaan rumakin, miten kukaan voi pitää tuota kaunista kauniina. Jos henkilö henkilönä ärsyttää, ei suostuta näkemään tästä mitään muuta. Koko mielipiteemme ja käsityksemme hänestä määräytyy sen perusteella, mitä satumme ajattelemaan yhdestä henkilön ominaisuudesta. Pistääkö miettimään, mikä ominaisuus juuri sinusta on jäänyt toisten mieliin määräämään, mitä he sinusta ajattelevat?

Herää kysymys, onko tuhahtelijoilla mitään parempaa aktiviteettia (vanhan fraasin mukaan MUUTA ELÄMÄÄ), kuin arvioida toisia. Kenties huono itsetunto vaivaa ja sitä pitää pönkittää yrittämällä arvioida toinen kaikinpuolin itseä vähempiarvoiseksi joka suhteessa? Tavisälykkölikka toivoisi itse olevansa kauniimpi ja niinpä hän halveksuu kauniita ihmisiä - eiväthän he mitenkään voi olla älykkäitä, toisin kuin hän itse.

Pinnallisuutta, suvaitsemattomuutta, ennakkoluuloisuutta. Kyseessä on ongelma, josta aina kuulee puhuttavan, mutta koskaan ennen se ei ole oikeasti tuntunut merkitsevän itselle mitään. Nyt on alkanut pinna kiristymään, ja tänään lopulta alkoi tosissaan vituttamaan jälleen tällaista arviointia toisten suusta kuullessa. Noh, onhan se rikkautta sekin, erilaisuus ihmisissä myös negatiiviseen suuntaan ja yhtä lailla itseä miellyttämättömien ajatusten perusteella tulisi yrittää tulla toimeen ja löytää jopa yhteinen sävel edes sen verran, ettei tarvitse haukkua toisia näiden selkien takana (Nii-in, mitähän tässä itse teen... Noh, puhun sentään vain yleisellä tasolla..). Eihän se oikeasti vaadi paljoakaan sellainen toimeen tuleminen, pitää vain suunsa kiinni turhista nälvinnöistä.

Saa olla mielipiteitä, saa ajatella toisesta ihan mitä huvittaa ja jopa ilmaista tämän tarpeen vaatiessa, mutta minusta ei ole hyvä kuola valuen juoruta ja tuhista jostain ihan liittymättömästä asiasta. Miten paljon parempi paikka maailma olisikaan ihan oikeasti, jos ihmiset suhtautuisivat toisiinsa hieman avoimemmin ja yrittäisivät antaa toisilleen mahdollisuuden. Klisee se tämäkin, mutta se on oikeasti painavaa asiaa. Suljemme turhaan itseltämme mahdollisuuksia vaikkapa uuteen kaverisuhteeseen valitsemalla seuramme sen perusteella, minkä väristä paitaa toinen pitää päällään (voi kyllä, tästäkin jaksetaan arvostella toista). Välillä tekee myös hyvää katsoa peiliin ja miettiä, mikä ihme saa ajattelemaan toisesta niin kuin ajattelee, onko sille mitään oikeaa syytä.