IRC-Galleria

Sano ei kopiosuojaukselle!Perjantai 20.01.2006 00:26

http://sanoeikopiosuojaukselle.no-ip.org/

"Uuden tekijänoikeuslain tultua voimaan 1.1.2006 kuluttajan heikentyneestä asemasta on keskusteltu paljon. Vuoden vaihteen jälkeen musiikin kotikopiointi on edelleen sallittua mutta kopiosuojauksien purkaminen ei ole. Kaupassa suuri, ellei suurin osa CD-levyistä on jo kopiosuojattuja eli "rikkinäisiä". Ongelma tässä ei ole se, ettei laillisesti saisi kopioida levyjä, vaan että levyt eivät välttämättä enää toimi normaaleissakaan CD-soittimissa, puhumattakaan tietokoneista. Kuluttajan oikeuksia siis poljetaan.

--

Kopiosuojaukset eivät palvele kenenkään etua. Piraatit tietävät, että jos levy on kuunneltavissa, se on myös kopioitavissa. Heitä eivät suojaukset siis paljon hetkauta. Ainoat, ketkä kopiosuojauksesta kärsivät, ovat rehelliset, levyjä ostavat kuluttajat. Kopiosuojauksen tarkoituksena on kenties se, että kuluttajat ostaisivat levyt moneen kertaan, esimerkiksi autoon, kotiin, mökille jne..

--

Pyydämme nyt lisäämään nimenne listaan kopiosuojattujen CD-levyjen boikotoimiseksi. Kannanottonne on tärkeätä jotta asialle saadaan näkyvyyttä. Anna tässä ja nyt julkinen tukesi tärkeälle asialle! Lista viedään mm. suomen suurimpiin levy-yhtiöihin."

Saavat minun nimeni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.