IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Syrjintä on syrjityn syytäLauantai 24.09.2005 21:46

Haluan jakaa kanssanne Ateismi-yhteisössä käydyn lyhyen vuoropuhelun syrjinnästä. Puhe kääntyi jossain vaiheessa Raamatun syrjivään olemukseen, jonka eräs uskovainen kielsi. Siitä seurasi seuraava dialogi:

<i>Idhren:</i> Uuden testamentin puolelta löytyy myös useampiakin kohtia, joissa kristittyjä kehoitetaan välttelemään pakanoiden seuraa. (Tit. 3:10-1, 2. Tess. 3:6, 2. Joh. 1:10-11, Room 16:17, 2. Tim. 3:5)
<i>Idhren: </i> ...toisin sanoen syrjimään niitä, jotka eivät ajattele samalla tavalla kuin kristitty.
<i>Njapis:</i> No onko se ongelma? Eikö Raamattu tuo sanoman, joka pitäisi kuulla ja ymmärtää, te itse teette itsestänne Raamatun vastaisia ei Raamattu teistä. ^^
<i>Njapis:</i> Eli se on teidän oma ongelmanne, älkää mussuttako, jos ette ymmärrä, yksinkertainen vastaus. ^^

Minusta tämä logiikka on varsin mielenkiintoinen - on siis syrjityn syy, että häntä syrjitään, on minun syyni, jos joku muu ei hyväksy tapaani ajatella, koulukiusatun syy, että häntä kiusataan? Mitäs tapahtui lähimmäisenrakkaudelle? Te muut uskovaiset, olkaa fiksumpia älkääkä koskaan sortuko tällaiseen ahdasmielisyyteen.

Nukkumista iltapäiväänLauantai 24.09.2005 19:23

On aina yhtä epämiellyttävä tunne herätä kahdelta iltapäivällä ja huomata, että puolet valoisasta ajasta on jo mennyt. Myös Inno on ehtinyt hurahtaa ohi ja kaiken lisäksi olet nauttinut täysin siemauksin pitkään ja hartaasti nukkumisesta. Lisäksi saat kotoa arvostelua osaksesi moisen selkärangattomuuden suorittamisesta. Kaikkea sitä.

Merkkipäivä: 2kk seurustelua poikkiksen kanssa.

Päivitystä: Uusi kuva lisätty kuva-arkistoon. <A href="Idhren&image_id=19601495</A>

AlkuPerjantai 23.09.2005 22:33

Hoksasin sitten tänään tällaisenkin ominaisuuden - irc-logi testiryhmään kuuluville. Äärimmäisen mielenkiintoista olisi saada tietää, miten minä tällaiseen olen tullut päätyneeksi. Olenko joskus puoliunessa heittänyt jonnekin rastin ruutuun vai onko mieleni pyyhkiytynyt tyhjäksi moisen tapahtuman kohdalla. Niin tai näin, ei minua millään tavalla häiritse. -.-

Ei sillä, pakko kritisoida jo heti alkuunsa tämän ominaisuuden nimeä - "IRC-logi". Voiko enää galleriairkkaajia harhaanjohtavampaa nimitystä olla, mitä ihmeen tekemistä irc-galleriassa olevalla blogilla on internet relay chatin tai vielä vähemmän logien kanssa?! Miksei vaikka Galleria-blogi tai ihan vaan G-blogi (mikä imho olisi muutenkin tempaisevampi)?

---

Yo-reality aka reaali sekä pitkän englannin kirjoitukset ovat nyt takana, siinä minun panokseni tämän syksyn osalta. Nyt vain tuloksia odottelemaan. Keväällä sitten jatketaan äidinkielen, ruotsin ja mahdollisesti pitkien saksan ja matikan kanssa.

Telkkarissa tänään Nick & Jessica (maailman vajokein pariskunta), Idols (ft. Suomen huonoimmat laulajawannabeet) sekä Big Brother, tai kuten poiccis sanoisi, Tutkielma Tylsyydestä. Ei siinä mitään, viihdyttäviä ohjelmia kaikki.
- Vanhemmat »