IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 04:06

Wtf oon jonkun randomin mustalla listalla. Tämä julma ja ihmeellinen asia paljastui ku katsoin millaset naamat on mun kuvia katsellut.

Särjit mun syrämmen sinä random tuntematon. ;(((((((((( I'M SOOO RONERYYYY!

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 19:07

Nyt mä nostan vihdoin ja viimein Battlestar Galactican maailman parhaan tv-sarjan jalustalle (sori Lost ja kaverit, ei onnaa enää) ku katsoin tuon nelos-kauden ensimmäisen puolikkaan season finalen. Siis perhana miten oli upea jakso. Viimeinen puolisko oli yhtä vuoristorataa, jännäsin niin perkeleesti kokoajan. Ja kun jakso oli loppumaisillaan mä en voinut uskoa sitä kaikkea todeksi. Ja se jäätävä loppu.

Ja mitäs nyt, pitää odotella niitä viimeistä 10 jaksoa jonnekin vuoteen 2009 asti. Pakko jaksaa odottaa.

Mut onpahan tässä kyllä noita sarjoja rästissä hyvä pino, aloitin just Rooman katsomisen, pikkutarkka nipottaja kun olen niin en suostunut katsomaan Nelosen suhinapaskakuvanlaadullista lähetystä vaan ostin internetzistä teräväpiirtoversiot. Eka jakso takana ja hyvältähän tää näyttää.

Niin ja kohta alkaa kesälomat. Silloin onkin aikaa katsella noita. Joku sais tulla katsomaan mun kanssa noita ranskalaisia uuden aallon gore-kauhuleffoja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 04:49

Uuh aah puuh. Töitä aah töitä. VIimeistä yö/päivää viedään. Sen verta rankkaa ollut tää putki että en oo kyllä toiste ottamassa samanlaista urakkaa. Nytkin piti olla töissä vaan sen takia että menis vähän ylityön puolelle ja jäis isommat massit kesälomalle. ;)))))))))))))))))))))))))

Itse lomakin alkaa jo kolmen viikon päästä aboutirallaa. Jeejee.

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 04:09

Huoh lol XDXDXD. Enää tää yö ja päivä ja vapaat kutsuis. Oon kyllä hiukkasen vässykkä jo nyt. Mut pakko painaa.

I HAS A GTAIVTiistai 29.04.2008 13:46

Wippii. Tässä se olls nyt hyppysissä. Kyllä tätä on odotettu. Suuret on ennakko-odotukset.

Kannattaa sitten muuten kaikkien rekisteröidä tuonne itsensä: http://www.rockstargames.com/socialclub/

Ainakin 360-hemmot, en tiedä onko pleikalla sama. Siellä pystyy näkemään kaikenmaailman tilastot omasta pelistään ku yhdistää gamertagginsa sinne. Rockstarin bonus-palvelu.

Wippii.Perjantai 25.04.2008 10:24

Tää päivä lähtikin hyvin käyntiin ehkä parhaalla uutisella aikoihin.

Guillermo Del Toro ohjaa Hobitin!

Kyllähän tuosta jo puhuttiin aikoja sitten mutta nyt se on vahvistettu. Toro ohjaa kummatkin leffat. Njam. <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 04:11

Internetz tarjosi minulle tänään parhaan kuvan aikoihin. Kuolin miljoonasti.

[Ei aihetta]Tiistai 08.04.2008 04:36

Puuh. Taas pitäs töihin mennä. Ollut unirytmi piloilla vähään aikaan joten ei hirveän hyvillä fiiliksillä jaksais töihin mennä. Sataa vettäkin kaiken lisäksi. Noh, ei saa valittaa.

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 05:18

Tulpahan oltua baarissa, army-teema oli oikein, oltiin Easyn ja M$:n poikien kanssa ainoita tappiin asti tuunattuja sotapoikia siellä. Alkuillasta sentään oli muitakin teemaa soveltavia immeisiä mutta loppuillasta/yöstä oltiin kyllä ihan omaa luokkaa Lacoste-poikien ja mekkoväen joukossa.

Ihan kivat fiilikset oli. Eikä mennyt edes tuota pahaa alkomaholiakaan hirveästi. Olin mä tosin Umin juomien koemaistajana ja siinä sai ihan tarvittavan määrän juominkia.

Ens yönä taas töihin. Vapaa piti olla mutta Itellalla on nyt vähän miehistövajautta. Protippinä työttömille; hakekaa sinne töihin, tarvetta olisi.

Nyt nukkumaan. Huomenna saakin koko päivän olla koirien kanssa ja siivoilla tuhokasaa nimeltä koti.

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 02:19

Ulkona -17 celssssssiusta. Mitä vittiä.