IRC-Galleria

Hyvää joulua senkin kakkapyllyt!Torstai 24.12.2009 11:39

Karma is a bitchTiistai 22.12.2009 18:03

Kesä - eiku syks - eiku oh shi-Keskiviikko 16.12.2009 20:04

Ei oo pakkaskelit tehty mua varten. Autoille on hinauspalvelut, mutta missä on ihmisten vastaavat palvelut? ;______;

KÄPS LÖKTorstai 22.10.2009 09:30

KYL TÄÄ CAPS LOCK-PÄIVÄ AINA RUOTSALAISUUDEN PÄIVÄN VOITTAA!

OMG LOL WTFTiistai 06.10.2009 16:09

Jaa että sillei. Oon nyt vähän sellaisissa fiiliksissä että mitä vittuu täällä on oikein tapahtunut!

Galtsusta tuliki sit blogigaltsu.

ViikonloppuMaanantai 05.10.2009 18:00

Kun kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.09.2009 06:27

Jeejee. Tuossa Meijun ja suken johdatteluna aloitin sit oman blogin pitämisen joka nyt ehkä olikin looginen seuraava askel tähän päiväkirjailuun. Lähinnä elokuvien ja pelikirjoitusten pitämiseen (blogeissa saa enemmän kuvia esiin ja uutuubi-klippei!).

Eli jatkossa jauhan nuo leffa/peli-jutut enemmänkin tuolla blogin puolella, tämän puolen jätän enemmän arkiseen fiilistelyyn.

Itse blogi löytyypi täältä!

http://mursunpaskaa.blogspot.com/

ViikonloppuSunnuntai 06.09.2009 11:24

[Ei aihetta]Tiistai 01.09.2009 16:52

Elämän opetuksia; älä pese ylijäämäarmeijakamaa samassa pyykkikasassa perusvaatteiden kanssa. Aika nautinnolliset hajuaromit nyt kaikissa vaatteissa. <3

District 9Tiistai 01.09.2009 02:38

Kyllä. Nyt se on nähty ja kauan sitä odoteltiin.

Sen verran oli jo jutun pöhinää maailmalla ennakko-screenauksista että luvassa olisi kova leffa, ja voi pojat, sitähän se oli. Ehdin jo facebookissa hehkuttaa yhdeksi vuoden parhaaksi leffaksi. Hehkutan nyt lisää. Harmi ku ei päässyt ihan ensi-iltaan katsomaan töiden takia, mutta ei sillä nyt loppujen lopuksi ole mitään merkitystä, enemmänkin vaan oman fiilistelyn nostattamista kun pääsee ensimmäisten joukossa näkemään leffan.

Kuulun siihen kaartiin joka jo silloin aikanaan näki lyhytleffan "Alive in Joberg" jonka oli ohjannut tuntematon nörtti Neill Blomkamp Etelä-Afrikassa. Sitten vuosia myöhemmin alkoi kantautumaan huhuja Halo-leffasta ja Peter Jacksonista, Jackson olisi ollut tuottajana ja valinnut leffalle mieleisensä ohjaajan. Ohjaajaksi päätyi tuo sama Neill jolloin esiin nousi tuo vanha lyhytfilmi taas uudestaan. Ja mikseipä olisi noussut, mies kun ei ollut tehnyt yhtään elokuvaa tuota lyhytfilmiä lukuunottamatta.

En muista enää missä järjestyksessä seuraavat tapahtumat menivät mutta Microsoft kuitenkin palkkasi Blomkampin tekemään Halo 3:sen julkaisua varten lyhytfilmin "Landfall" joka näytettiin aluksia pienissä pätkissä ja lopulta yhtenä isona kymmenen minuutin kokonaisuutena. Katsokaapas kyseinen pätkä jos jostain syystä ette ole nähnyt, yhtäläisyyksiä D9:iin on helppo havaita.

Sittemmin erinäisten studiopomojen ja sopimusongelmien takia Halo-leffa hyllytettiin. Osasyynä pomojen pelko tuntemattoman ohjaajan kyvyistä. Ehkäpä hyvä niin koska sen takia Jackson ja Blomkamp päätyivät tekemään D9:än.

Moni on sanonut D9:iä viime vuosien parhaaksi scifi-leffaksi, olen kyllä samaa mieltä. Virkistävän erilainen leffa nykyhollywoodin purkkapaskaan verrattuna. Alku oli kuin puhdasta dokumenttia ja leffan rullatessa ensin tuli scifi-elementit ja lopussa rymisteltiin viimeistä päivää. Mä ja Meiju vaan sadistisesti repeiltiin kun loppupuolella toiminta muuttui räjähtävän raa'aksi. :---D

Jossain aikaisemmassa merkinnässä puhuin tän trailerin yhteydessä, että Halo-leffaa odotellessa, näyttäisi kuitenkin nyt olevan niin että itse Jackson ja Blomkamp ovat luopuneet lopullisesti kyseisestä projektista vaikka sitä heille vielä tarjottaisiin. Tietysti kun tarpeeksi rahaa tarjotaan niin taiteellisetkin näkemykset ja omat mielipiteet voi muuttua. Saa nähdä.

Eli siis, lyhyesti ja ytimekkäästi; vitun kova leffa.

P.S. piggy shot kick ass!

- Alive in Joberg
http://www.youtube.com/watch?v=iNReejO7Zu8

- Halo Landfall
http://www.youtube.com/watch?v=NtiSJ6mzFcU