IRC-Galleria

JCVDPerjantai 26.06.2009 11:51

http://www.imdb.com/title/tt1130988/

Yön pimeinä tunteina loman alkamisen kunniaksi katsoin vihdoin ja viimein JCVD:nkin. Eli tuntemattomille Jean Claude Van Damme (välimerkit oikeisiin kohtiin, jos niitä edes tulee).

Jo ennakkoon olin lukenut paljon hyvää tästä leffasta mut jotenkin varovaisin mielin sitä aloin katsomaan. Mut sit ku leffa oli ohi niin jumankauta, tää leffa jyräs ku possu mudassa.

Olihan siinä paljon kömpelöitä toteutuksia ja muuta, mutta JanneClauden suoritusta ei voinut ku ihailla. Ylipäätänsä koko leffa oli sellainen, että eipä ole ennen vastaavaa tullut katsottua. Eniten leffassa ärsytti välillä vähän liialla käytöllä ollut kirkkausvärifiltteri ja väripelleilyt. Ja lisäks vähän evoilevat swatti-joukot jotka tahattomalla "taktisuudella" pisti pientä softaaja-poikaa silmään.

Mutta keskellä leffaa oleva Jeanin monologi oli jotain niin uskomattoman upeaa, että ei voinut ku katsoa ja ihailla. Puhumattakaan lopun viimeisestä kohtauksesta. <3

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 13:57

VIIMEISTÄ TUNTIA VIEDÄÄN!

LOMALOMALOMA!Torstai 25.06.2009 02:03

Ou jee. Enää tää yö ja päivävuoro ja sit alkas kesäloma. Kuukausi ommoo lommoo. Ehkäpä mä tällä lomalla pelasin nuo pelit varastosta ja katsoisin kaikki miljoona leffaa mitkä odottaa katsomista.

[Ei aihetta]Lauantai 06.06.2009 21:46

P.S. lainasin kuvan internetzistä.

[Ei aihetta]Lauantai 06.06.2009 10:24

http://www.youtube.com/watch?v=ifmFMfcg7VE&

Läääääääääh. :P~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=svwKY3GtZ04
Tässä vielä sama HD:nä.

NJAM!

RuovesiKeskiviikko 03.06.2009 14:42

http://areena.yle.fi/toista?id=2486477 (noin 25 minuutin kohdalta eteenpäin)

Mahtava paikka tuo Ruovesi. Hieno paikka asua ja yrittää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 11:11

Vittu että vituttaa. Copypastetan suoraan laudalta niin ei tartte uudestaan purkaa tuntoja syviä.

Tämä on suorastaan kohtalon ivaa, joudun jättämään päivän pelit väliin. Yöllä jo luultu voitettu flunssa teki ikävän paluun ja nyt olen kuumeessa ja räkäkunnossa. Todella mainio olotila ehkä kesän kuuminpana päivänä. Nyt kävi näin.

Kiroan Paviljongin ilmastoinnin syvimpään helvettiin!

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 21:21

Wohoo, perkeleen Paviljonki ja sen ilmastointi. Nyt on kurkku kipeenä ja olotila luokkaa paska. ;__;

Vai oonkohan saanut sikaflunssaa.....?

Live from amis-juhlatPerjantai 29.05.2009 12:52

Wiuu. Meiju sai just todistuksensa täällä amis-juhlissa. Harvinaisen tylsää nyt venailla tää loppuaika ja katsella näitä randomeita. Kaameita pukuja ainakin joillakin. :---D Ja miks just mielenterveysalalta valmistuu ne harvat miehet ja ne on just tollasia puunhalaajan näköisiä karvasia hippejä?

Kuolen tylsyyteen!!!ll ärghtumooiia!!!lll

Star Trek: The Motion PictureKeskiviikko 27.05.2009 20:44

http://www.imdb.com/title/tt0079945/

Hähää. Katsoinpa sit tuon ekan Trekin ku tässä koitan saada fiiliksiä katsoa tuo uusi leffa. Joskus pienenä olin nähnyt tän viimeks ja en muistanut oikeastaan mitään koko leffasta (lopun twistin muistin hämärästi).

Aika sanattomana tuota leffaa katsoin. Okei, onhan se 30 vuotta vanha leffa mutta ei helvetti. Harvoin näkee noin tylsän leffan. Heti ku pisti leffan pyörimään huomas että kesto on about 2h15min. Melkonen pituus leffalle joka kuitenkin on tehty aikana jolloin leffat oli lyhyitä. Mutta eipä siinä kauan kestänyt kun paljastui miksi se oli niin pitkä. Valehtelematta tossa leffassa on varmaan 40 minuuttia pelkkää fly-by-kuvaa kun näytetään Enterpriseä, lennellään avaruudessa ja lähestytään V'geriä. Lisätään siihen että ne tehosteet on oksennusta rumemmat niin taattu tylsyyskuolema on taattu. Onneks kelaus on keksitty. <3

Mut tylsyys on kyl hyvä teema tolle leffalle. Ehkä niille sarjan faneille tuo oli kova juttu silloin ja vieläkin, mut muhun ei kyllä iskenyt. Lapsena tuo tais kuitenkin olla mullekin kuuminta hottia.

NII JA VITTU SITÄ MADONREIKÄ-KOHTAUSTA! :
D

P.S. Vaikka järkytyinkin tosta leffasta, niin pitää silti vielä katsoa Wrath of Khan ku sitä niin kehutaan. Se tais jopa olla se Trek josta mä sain painajaisia.