IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 11:11

Vittu että vituttaa. Copypastetan suoraan laudalta niin ei tartte uudestaan purkaa tuntoja syviä.

Tämä on suorastaan kohtalon ivaa, joudun jättämään päivän pelit väliin. Yöllä jo luultu voitettu flunssa teki ikävän paluun ja nyt olen kuumeessa ja räkäkunnossa. Todella mainio olotila ehkä kesän kuuminpana päivänä. Nyt kävi näin.

Kiroan Paviljongin ilmastoinnin syvimpään helvettiin!

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 21:21

Wohoo, perkeleen Paviljonki ja sen ilmastointi. Nyt on kurkku kipeenä ja olotila luokkaa paska. ;__;

Vai oonkohan saanut sikaflunssaa.....?

Live from amis-juhlatPerjantai 29.05.2009 12:52

Wiuu. Meiju sai just todistuksensa täällä amis-juhlissa. Harvinaisen tylsää nyt venailla tää loppuaika ja katsella näitä randomeita. Kaameita pukuja ainakin joillakin. :---D Ja miks just mielenterveysalalta valmistuu ne harvat miehet ja ne on just tollasia puunhalaajan näköisiä karvasia hippejä?

Kuolen tylsyyteen!!!ll ärghtumooiia!!!lll

Star Trek: The Motion PictureKeskiviikko 27.05.2009 20:44

http://www.imdb.com/title/tt0079945/

Hähää. Katsoinpa sit tuon ekan Trekin ku tässä koitan saada fiiliksiä katsoa tuo uusi leffa. Joskus pienenä olin nähnyt tän viimeks ja en muistanut oikeastaan mitään koko leffasta (lopun twistin muistin hämärästi).

Aika sanattomana tuota leffaa katsoin. Okei, onhan se 30 vuotta vanha leffa mutta ei helvetti. Harvoin näkee noin tylsän leffan. Heti ku pisti leffan pyörimään huomas että kesto on about 2h15min. Melkonen pituus leffalle joka kuitenkin on tehty aikana jolloin leffat oli lyhyitä. Mutta eipä siinä kauan kestänyt kun paljastui miksi se oli niin pitkä. Valehtelematta tossa leffassa on varmaan 40 minuuttia pelkkää fly-by-kuvaa kun näytetään Enterpriseä, lennellään avaruudessa ja lähestytään V'geriä. Lisätään siihen että ne tehosteet on oksennusta rumemmat niin taattu tylsyyskuolema on taattu. Onneks kelaus on keksitty. <3

Mut tylsyys on kyl hyvä teema tolle leffalle. Ehkä niille sarjan faneille tuo oli kova juttu silloin ja vieläkin, mut muhun ei kyllä iskenyt. Lapsena tuo tais kuitenkin olla mullekin kuuminta hottia.

NII JA VITTU SITÄ MADONREIKÄ-KOHTAUSTA! :
D

P.S. Vaikka järkytyinkin tosta leffasta, niin pitää silti vielä katsoa Wrath of Khan ku sitä niin kehutaan. Se tais jopa olla se Trek josta mä sain painajaisia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 09:10

Äääärägrghh!Perjantai 08.05.2009 03:56

Tää Prince of Persia on muuten ihan vitu kova peli, mutta tässä on vähän samanlainen ongelma ku siinä toisessa Ubisoftin megapelissä eli Farcry 2:sessa, eli miks helvetissä noita saatanan light seedejä pitää kerätä kentän jälkeen koluamalla se kenttä uudestaan jotta pääsee sit eteenpäin pelissä.

On nimittäin hiukkasen tylsää. Farcryssä piti ajella kartan toisesta päästä toiseen päähän ja aina kaikki salem alekum-vartijapisteet respas täyteen koko vitin matkalta.

Toisto on kivaa mut tylsää. ;__;

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 09:28

z0mg Omg.

Edellispäivänä oli yöllä vielä -4 astetta pakkasta. Tänä yönä olikin sit +8 lämmintä. Oli suorastaan outoa olla töissä tollasessa "lämmössä". Tässähän täytyy kaivaa työshortsit naftaliinista.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.04.2009 14:03

http://sarien.net/

Legendaarista.

[Ei aihetta]Tiistai 21.04.2009 17:09

http://www.youtube.com/watch?v=FMjZHGBJgmk

http://www.juniori.fi/kidstop20/uutiset.shtml?860511

Ei nyt vittu oikeesti. Sen kerran ku käyn kuvalaudassa pyörähtämässä niin tuo räjähtää ruudulle. Olis ollut kyl parempi että en olis saanut tietää tuosta.

EDIT: Kylläpäs mulla on hyvä sanavarasto ku tämäkin merkintä alko vitulla. \o/