IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 29.12.2008 15:20

Wiii. Meille tulee keväällä perheenlisäystä. Neitinen kävi tänään ultrassa ja se näytti että 4-5 pikkuista olisi tulossa.

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 01:39

Thank good joulu on ohi. Aika hirveetä säätämistä ja reissaamista ympäriämpäri. Tätä se on kun ollaan kummatkin avioerolapsia. Neljät eri joulujuhlat. Vähän sai taistella väsymystä vastaan tänäkin vuonna. Onneks kahvi ja energiajuomat auttoivat.

Pukkikin oli muistanut ihan oikeasti käytännöllisillä lahjoilla, ei tullut edes yhtäkään pitkäkalsari/sukka-pakettia.

Vielä olis 4 kiloa kinkkua jääkaapissa, sillä mennään sit loppuvuosi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 00:24

Yeah baby yeah. Kinkku onnistui. Ylitin itseni.

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 11:19

Jeejee. Nyt on kinkku uunissa. Neitsytjoulukinkkumme om nom nom. Nyt vaan jännätään että kuinka pahasti menee sen teko pieleen. Tietenkin olis bueno jos se jopa onnistuisi. Saas nähdä.

Huomenna se olis jo aattokin. Ei tunnu hirveesti siltä kun on about melkein 356 päivää vuodesta töissä.

P.S huomenna saa lahjoja omg omg. Oon kyllä jo omat oma-lahjani ostanut jo marraskuussa mutta anyway. Ehkä vois vielä tänään ostaa jonkun lahjan itselle. :)))

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 23:55

Animuu! Oon nyt jäänyt totaalisen koukkuun yhteen anime-sarjaan. Code Geass on sarjan nimi. Siitä on yli vuosi ku oon viimeks ees seurannut jotain animea mut nyt kyllä tuli muutos siihen. Ainakin ton sarjan osalta. On vaan pakko katsoa kokoajan lisää ja lisää sitä.

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 22:43

Wiu wiu. Pakko kyllä sanoa että tää miniläppäri on maailman hienoin keksintö. No ei se nyt oikeesti mutta helvetin näppärä laite verrattuna isoihin läppäreihin ja pöytäkoneisiin. Tässäkin on enemmän tehoja ku meidän makuuhuoneen vanhassa tietokoneessa. :
D

Ainut todellinen ongelma on tuo akku. Puny 3 kennon akku ei paljon ilman verkkovirtaa lämmitä ku riittää tehot vaan pariksi tunniksi. Täytyykin se tehoakku tilata siihen vielä viikonlopun aikana.

Musa ja videopuolikin tullut jo testattua. Tavalliset xvidit tää pyörittää ihan mainiosti. 720p-pätkät jää vain haaveeksi ku nykii kuva niin paljon. Musa toimii mainiosti ja ihan riittävän hyvä kaiutin tässä, mut mielummin kyl kuullokkeilla kuuntelee.

Pitäs noita pelejä vielä testailla. ScummVM:llä kaikki Lucasartsin seikkailupelit vaan koneelle. <3

Tuli vihdoin ja viimein järkkärin ohjekirjakin. Canonin tehtaalla ei oikein osattu kun pakkasivat mukaan vaan Hollannin, Saksan, Tanskan ja Ranskan kieliset ohjekirjat. Ja tänään ostin kunnon kameralaukunkin, ei tartte enää pelätä että menee kamera rikki. Vielä pitäs saada hommattua muistikortti tai pari. Tyypilliseen tapaan paikalliset liikkeet myyvät ei-oota. Tai sit myyvät ihan tavaraakin mutta niissä on hintalappu jossa numero joka on suoraa vittuilua kuluttajaa kohtaan.

Ja kohta pitäs töihin lähteä. Oonkin tänä vuonna ollut kaikkien juhlien aikaan töissä. Itsenäisyyspäivä menee töissä, jouluaatto töissä ja vielä uusi vuosikin. \o/ Sit vielä firman pakolliset joulujuhlatkin pitää vielä vetää.

Nyt voisi mennä mättämään pari erää Gearssia ja sit jo nokosille jotta jaksaa töissäkin käydä kääntymässä.

Jeejee.

[Ei aihetta]Torstai 04.12.2008 02:35

Wuhuu! Nyt on vihdoin miniläppäri tässäkin taloudessa. Hankalaa on vielä tää kirjoittaminen mutta eiköhän se tästä. Ei ollut muuten mikään maailman helpoin homma vaihtaa Linux XP:hen. ;__;

Nyt vaan pitää asennella näitä ajureita ja softia jotta sais tän käyttökuntoon. Mut jo nyt voi sanoa että uu mama fuck yeah.

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 08:20

http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&fmt=22

Nyt alkaa pikkuhiljaa olla Youtubekin sellainen että sillä katsoo mielellään videoita.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.11.2008 09:51

Hyvin huomaa että Jyväskylässä on kansainvälinen koiranäyttely kun aamulla kuuden aikaan keskustassa on älytön määrä ihmisiä taluttamassa koiriaan aamupaskalle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 04:30

Pitäs taas töihin löntystellä ja ylläripylläri; ulkona sataa! Koko viikon on joka päivä satanut alusta loppuun kun oon ollut töissä. Tosi piristävää ja tosi talvista fiilistä. Noh lämmitin just Van Houtenia ja syön pipareita. Bring it on!

P.S En osaa millään päättää minkä miniläppärin ostaisin. Ihan liikaa tarjontaa ja vaihtoehtoja. Jokaisessa on jotain hyvää ja huonoa. AAAARGH!

EDIT: Siellä satoikin räntää ja lunta. Kantsii kirjoitella masentavia galtsun päiväkirjaan ni johan sää muuttuu!