IRC-Galleria

Ilmeikäs saariPerjantai 18.07.2008 16:31

"Vom Hertzenin viemää" oli mukamas niin hieno otsikko että se piti keikalla kirjoittaa Samsungin muistiin, yeah right. Tottahan veljeksillä oli upea keikka, eikä hätää, näemme niita poikia vielä Jyväskylä Rockissa. Mutta varsinainen yllättäjä oli Lauri Tähkä ja Elonkerjuu. En nimittäin oikeen ole tykännyt kyseisestä poppoosta mutta keikka kuullostii NIIN hyvältä ja meisinki oli katossa (..ja kattonahan meillä oli The Heavens.. öhöö-öö). Muista esiintyjistä mainittakoon seuraavat: Turisas; en ikinä kuuntelisi mutta keikka oli jopa jokseenkin mukaansatempaava! , Herra Ylppö ja Ihmiset; teki ehkä vielä vähemmän vaikutusta kuin radiossa. , sekä Cult of luna; koska OLIN sen keikalla.(Ois varmaan ollut vähän tajunnan räjäyttävämpi jos oisin tutustunut pändiin paremmin ennen keikkaa.)

Joo, aika noloa. Kaikki naisethan rakastaa nykyään Von Hertzenin veljesten boheemin seksikästä ulkomuotoa ja kaikki naisethan nykyään tykkää Lauri Tähkästä viimeistään sitten kun on nähnyt sen livenä. Olenpahan nainen sitten ainakin vissiin.

Lauantai oli vähän mälsä ja melkein hirvitti se 7 kybää mikä tuli maksettua. Satoi. Sunnuntain aurinko kuitenkin tuli ja sulatti sydämet rakastamaan Ilosaarta! Mutta jostain syystä oli ihan kiva palata arkeen eilen. Kahvilla ja energiajuomalla toimivaksi kassakoneeksi.

Ja onhan vielä se Jyväskylä Rock med Hena, Nikke, Pau, Von Hertzenit ja vielä Maj Karmakin :)
Kiitos hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.