IRC-Galleria

SeuranhakuilmoitusTiistai 06.01.2009 16:42

Etsin mukavaa, rentoa seuraa nuorista aikuisista Pariisin matkalle. Sinulla pitää vain olla varaa (maksaa oma matkasi), kiinnostusta ennen kaikkea Notre Dameen, Louvreen ja Ranskan kahvilakulttuuriin, sekä aito, rento ja reipas olemus. Mieluiten olisit naispuolinen mikäli jaamme saman hotellihuoneen. Kyllähän siellä Eiffelilläkin voisi käydä ja riemukaarella piipahtaa, mutta ei kaikkea tarvii nähdä, mitään Disneylandeja ainakaan. Ja paikallinen yöelämä vois olla ihan kiva tsekata.. mutta ei joka ilta. Toivottavasti et ainakaan oo mikään pissis joka on käynyt siellä jo viidesti ja nähnyt jo kaiken, joka haluu vaan mennä kierteleen Chanelit ja Pradat läpi. Tai no, voinhan minä istuskella kahvilla sillä aikaa. Ää, what ever, haluan vaan Ranskaan, jonkun kanssa.

Olisipa rohkeutta lähteä yksin sompailemaan keskelle tuntematonta.. erittäin huonon ranskani kanssa. Huoh.. Jos kuolisin kohta niin eniten elämässäni katuisin sitä kuinka vähän olen nähnyt. Kuinka en ikinä uskaltanut lähteä mihinkäään.. mikä olisi pahinta mitä voisi sattua?

Mikään ei tunnu niin tärkeältä kuin Pariisi. Da vinci -koodin innoittamana ehkä, mutta uskonnolliset aiheet, taide ja kahvilat ovat aina olleet lähimpänä sydäntä, erittäin minua, ja ranskan kieli, oh, pelkkää rakkautta!!

C'est moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.