IRC-Galleria

Ma 16.2. - Legendaarinen KalashnikovTiistai 17.02.2009 23:02

Suuri ja odotettu päivä koitti lopulta. Yksi koko matkan hehkutetuimpia hetkiä oli päästä ampumaan AK-47-rynnäkkökiväärillä. 35 latilla (~50€) sai taksikyydityksen ampumaradalle ja pääsi kokeilemaan kolmea asetta. Noin 20 metrisellä ampumaradalla ammuimme pistoolilla, AK-47:llä ja Winchester-haulikolla. Jokaisella kahdeksan ammusta. Harmiksemme saimme tietää, että ampumaradalla ei saanut kuvata. Emme siis saaneet videokuvaa Kalashnikovilla ampuvasta maidista :( Liikkeen puolelta saatiin sentään otettua posetuskuvaa vanhan kiväärin kanssa.

Kuten moni tietää, olen mieletön Madventures-fani. Ajatuksissani on ollut jo pitkään tehdä jotain samanhenkistä videomatskua. Tällä Latvian reissulla olen todella aikonut kokeilla minkalaista tämmösen tekeminen on. Koko matkan ajan olen ottanut pieniä videopätkiä sieltä täältä ja nyt pimeän tultua lähdimme kuvaamaan ensimmäistä puhekohtausta. Melkosta säätöähän se oli. Piti muistaa kaikki teksti ulkoa ja yrittää vielä sanoa kaikki jouhevasti. Jotain onnistuttiin kuvaamaan ja saa nähdä minkalaisen kötöstyksen saan tästä väännettyä.

Yöllä jostain syystä hostellilla oli uskomattoman meluisat bileet. Musiikki pauhasi niin kovaa vielä kahden aikaan, että kuulimme selvästi mitä kappaletta soitettiin. Brittien bilettästapoihin vielä kuuluu ihan käsittämättömän uskomaton huutamiskulttuuri. Vissiin bileet ei oo bileet, ellei huuda äänihuuliaan käheäksi ja naapurin korvaa kuuroksi (http://cs.helsinki.fi/u/ktapulkk/huutoa.jpg). Minun päässä kilahti siinä vaiheessa, kun kaksi brittiä tuli meidän huoneen vieressä olevien vessojen luokse meluamaan. Hyppäsin punkasta, vedin vaatteet niskaan, menin ulos huoneestani ja huusin suoraan päin naamaa: "SHUT UP!" Sen jälkeen paukuttelin hostellin respaan valittamaan. Siellä oltiin pahoillaan ja sanottiin, että tämä on party hostel. Onneksi meille tarjottiin meille uutta huonetta ylemmästä kerroksesta, jonne ei musiikin pitäisi kuulua. Hetken pohdittua päätimme mennä sinne nukkumaan. Kyllä kannatti, sillä uusi huone oli todella hiljainen ja heti hostellin tietokoneiden vieressä \^_^/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.