IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Niinpä niin ja joopa joo...Torstai 03.08.2006 01:30

Mä olin eilen vähän kärttyisä ja huomasi kai mun blogistakin, että heitin aika kärkeviä mielipiteitä ja silleen. Anteeksi. Pahoittelen tapahtunutta... Mut nyt mulla on hyvä fiilis ja kämppäkin on siivottu. Tuoksuu männylle, eikö haise pölylle. Mä kävin Maailmankaupassakin ostamassa Ekoveria, et saa pestyy valkopyykkiä. Sitte chillailin muutenkin keskustassa, ku piti kaikkii asioita hoidella. Niin, ostin mä aivan ihanaa luomusuklaatakin. Kallista on, mutta on se sen arvoistakin. Eli nyt on ainakin silleen omaan itteensä ja kämppäänsä satsattu. Sit ilkee pyytää kamujakin kylään, ku ei oo joka paikka täynnä... Kaikkee juttuu...

Mut kohta alkaa loma-aurinkokin paistamaan ja kaikkee ihanaa tapahtuu. <sydän> Mut kyl mulle tulee ikävä kaikkii tyyppejä sieltä töistä... <suru> Mä tykkään noista duuneista ja niistä tyypeistä. Mut on se välillä kiva päästä kouluunkin ja kasin aamut tuntuu helpoille nyt ainakin, ku aamu on alkanut sianpieremän aikaan. Eli kello viisiviisitoista.... Mutta se on tulevaisuutta... <hymy> Siksi sitä on hyvä harjoitella jo opiskeluaikana silleen siis kesätöissä ja lomatuuraamisen kautta.

Anselmi ja Dooris pussaa toisiaan tossa häkissä olevassa kiikussa. <sydän> Ihan, ku noi tintitkin olis rakastunu toisiinsa uudestaan. <hymy> Sitte niillä on aivan mielettömästi asiaa. Pitäis laittaa pesä noille häkkiin, ni sais undulaattilapsosia.

Joops. Mä meen nukkumaan kohta. Hyvää vointia. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.