IRC-Galleria

UghaSunnuntai 23.07.2006 15:30

Ugh. Vaihteheksi olen epäonnistunut ihmisenä. ...tut mulla mitään krapulaa ole. Saisi kyllä olla, olen kuitenkin sellaisen ansainnut. Fak.

Mutta niin....Ilta alkoi kyllä oikein leppoisasti kaverilla alotellessa. Mukava musiikki soi ja kalja maistui oikein hjuvalta. Populaa alkoi pikkasen lisääntyä sinne pikkuhilejaa ja tunnelma nousi ja jutun taso laski. Shiish... Tosin yhessä kohtaa tuli vedettyä ns. legendaariset.

"Tosiaan tossa on sitten toi vessa, josset sattunut tietämään."
"Ee hele... Jos tää on vessa, niin missä mie kävin tunti sitten paskalla...?"

Ei vittu miun kaveri repes aivan totaalisesti ja tosiaan toi ei ollut läppä. Lepposta menoa. Parhautta.

Oli se kans aika mielenkiintoinen näky, kun porukka menee Hellään. Ekat pari TUNTIA meni siihen, notta kaverit kahteli piät kallellaan ja kuolaten niitä luonnottoman kauniita hevityttöjä ja myöhemmin häkkeihinsä kivunneita tanssityttöjä. Ja joku vielä ihmettelisi, notta miksi mie hevistä niin tykkään... Muuten meni kyllä Helläreissu ihan putkehen, mutta yhressä kohtaa alkoi vittutamahan kun vaihteheksi jäädyin ja likkanen johon osoitin suurta kiinnostusta ehti poistua ennen aikojaan. Eutanasia mulle pitäisi toteuttaa.

Loppujen lopuks kun alkoi saamaan tarpeekseen siitä menosta, niin myö lähärettiin meneen sieltä, kaveri haki pikkasen ruokaa ja lopulta jo auto tulikin meitä hakemahan. Tosin se osas suuresti ärsyttää, notta en pysyny suoraan pystyssä, vaan kokoajan tartti heilua puolelta toiselle. Fuck the tasapainoaisti. Kotiin päästyään nopiasti jotain rasvasta ruokaa kurkusta alas, mehulasi sängyn viereen ja sekunnin murto-osassa nukahtaminen. Aamusella heräilen siihen, kun kaveri pyytää heittään paria tuttuaan (mm. tyttöystäväänsä) Parolannummelle. Ei onnistu. Pahoittelen.

Mut mie jatkan tän sumpin loppuhun ja kahtellaan tossa illemmalla lisempää. Vitut tätä oikiasti kukaan lue.

Kahtellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.