IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Lilli on sekasin 19.10-21.10 21:45Maanantai 22.10.2007 01:51

-Konnun Pändi - How To Kill a Troll-

Perjantai... hmm. Koulussa sain aikaseksi BTS:lle kuvan ja siinä se. Portfoliota piti suunnitella mutta mulla oli kaikki jutut kotona niin ei onnistunu.
Bänditreenit rumparilla. Siellä oli vaan minä, kiipparisti ja rumpali. Kitaristi nukkus pommiin ja kitaristi/örisiä oli Loimaalla. Jamiteltiin vaan. Rumparilla alkaa olemaan aivan pirun kylmä!
Lähettiin siitä Cittarille ja erinäisten tapahtumien jälkeen päädyttiin jokirantaan ja kitaristi joi sixpäkin. Oli aivan pirunmoisen kylmä! Kiipparisti kärsi eniten sen fleecetakkinsa kanssa :( Siirryttiin jossain vaiheessa Onnikkaan (vai mikä se olikaan) ja siitä sitten New Timeen kebabille ^^
23-24 maissa lähettiin kotio. Siitä se ihanuus sitten alkoikin ^^
Kitaristi ja kiipparisti saatto mut bussipysäkille ja kitaristi lähti hetken päästä kotio... Katoin bussiaikatauluja pirun monta kertaa väärin :( en vaan osannu. Ja sitten jäädytin kiipparistia kun se ei suostunu menee kotio vaikka oli pirun jäätävää. Mutta... mukava hetki bussipysäkillä oli kyllä. Ottaisin hetken takasin millon tahansa! Bussikin tuli ja päästiin molemmat kotio lämpimään vihdoin. Olin varma ^^
Lauantai... kaikki oli pirun epäselvää. Teatterille lähin. Ihan kivaa oli ja biisit saatiin ihan ok:ksi. Mä tosin en pysty laulaa :( Mä en tiiä mikä mulla on. Ei vaan tuu ääntä enkä pysty kontrolloimaan sitä :(
Noh teatterista selvisin kuitenkin kunnialla ja olin 5 maissa kotona. Söin äkkiä. Ja lähin kaverin kanssa toisen kaverin tupareihin/synttäreihin. Hävettää että mulla ei ollu mitään viemistä :( mutta en kerta kaikkiaan oo ehtiny. Mutta siellä oli mahtavaa! Pitkästä aikaa siinä porukassa! Haluaa lisää!
Harmi kun joutusin lähtemään kesken kaiken :( Seuraavalla kerralla olen tappiin asti!!
Paras kaveri haki joskus varttia vaille 9 ja siitä meiän kautta lähettiin kitaristi/örisiälle. Löydettiin jopa perille yhden harhaanajon jälkeen. Paikalle kun päästiin oli tunnelma aika kuollut :/ kuten arvata saattoi 10 maissa sammu eka. 12 heräs tosin... mutta muut oli sen verran väsyneitä jo että eipä siinä kauaa menny kun mentiin nukkumaan.
Pirun kylmä yö! Nukuin kahden miehen kanssa yhdellä peitolla ja tyynyllä O_o ei siinä mitään vierustoveri oli ihanan lämmin ^^ ja sen vieressä oli ihana nukkua... mutta erinäiset muut asiat hieman häiritsi ja harmitti. Ja musta tuntuu että mua välteltiin... tai jotain... Mä toivon että mua ei pelätä tai jotain... Ja tämäkös sitten saikin mut sekasin. Nyt en ole enää varma mistään.
Mut ai että ihanaa hierontaa sai ^^ saispa useemminkin. Tekis ihan hyvää mulle.
Mut mut... mitä tää tyttö tekee... kauheeta painostusta... en tiiä mitä teen... kysy! sanois monet... mutta kun en minä kehtaa... ja mitä sitten... en tiedä... Tiiän vaan mitä haluaisin... mutta en tiedä miten saisin edes tietää... varmasti... luulin olevani varma... mutta en olekaan.
Lilliä sattuu nyt enkä tiiä mistä sais lohtua... tai no tiedän... mutta se on kauheen mahdoton ajatus tällä hetkellä ees... pitäis vaan uskaltaa... eipä kai se mistään muusta ois kiinni taaskaan

-Sugarbabes - Too Lost in You-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.