IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Uusi keikka!Torstai 24.01.2008 00:01

Bound To Sanityllä on seuraava keikka luultavasti 20.2 http://www.turkubandstand.fi/tbs_kisakalenteri.html tuo kisakalenteri on vähän epäselvä tuosta meidän päivästä näköjään -_- saa nähdä miten käy.
Mutta kaikki Vimmaan silloin!!

-Lilli-

Bound To Sanityllä biisi vihdoin!Tiistai 22.01.2008 01:32

Nonni! Nyt se on siellä! www.mikseri.net/boundtosanity tai www.myspace.com/boundtosanity . Kummastakin löytyy nyt Place in reality demon demo. Käykääs kuuntelees!

-Lilli-

"Outoja" mielihalujaTiistai 15.01.2008 16:44

Alko yhtäkkiä tehdä mieli aivan järettömästi laulaa akustisesti jotain ihan tunnettuja biisejä vaikka :P Kitara, syna, jottai rumpua/tamburiinia/tms. Porukka kasaan ja jamitteleen nyt!!
Kuka lähtee mukaan?

-Lilli-

Aivan mahtava keikka!Sunnuntai 13.01.2008 20:39

Ei hitto että oli mahtava keikka!! Oikeesti! *fiilareissa vieläkin*
Jotain niin uskomatonta.
Kun aletaan tekee soundchekiä niin ihmiset tulee sankoin joukoin siihen lavan eteen... mitä ihmettä :D Ihmiset on kuullu että moni oli odottanu Bound To Sanityä... mitä ihmettä oikeesti? :D Kukaan koskaan ennen kuullu meitä... en tiiä kuinka moni oikeesti on ees tienny meistä... mutta meillä oli isoin lavanedusta yleisö mitä muilla 7 bändillä oli :P aivan uskomatonta! Ja ai että mikä yleisö! Mukana oli kuin mikäkin!
Jännitti hippasen. Mutta ei liikaa... okei laulu meni silti päin persettä mutta ei se menoa haitannu.
Tää tyttö on nyt virallisesti moshannu kaikkien edessä ja siitä on kuvamateriaaliakin xP en kyl kauheesti osaa -_- Mut eiköhän se tästä :P
Biisit meni ihan hyvin. Oli loistava fiilis koko ajan. Vähän meni seisoskeluksi... pitää Jarnon kanssa kehittää jotain :P
Keikka päättyi ja loistavaa oli! Kun lavalta tulee pois niin ensimmäiset vastaantulijat kysyy "Niin mikä bändi te olittekaan... olitte muuten illan parhaita!" Ja sitten! Toiset bändit ei kauheesti toisiaan kommentoineet mutta meitä O_o herran jestas. Ihmiset tuli sanoo joka suunnasta että hei hyvä meininki. Olitte aivan loistavia. Ja sitten! Paras: "mistä hitosta te ootte noin hyvän kiipparistin löytäny" "itse asiassa kiipparisti ja toinen kitaristi perusti bändin" "ei voi olla totta" xD
Aikalailla yleinen ilmapiiri tuntui olevan että me oltiin parhaita ^^ Aivan uskomaton fiilis. En ollu yhtään valmistautunu tommoseen vastaanottoon ^^ mahtavaa! Saatiin vihdoin sitä kuuluvuutta ja uusia faneja. Päästiin vihdoin esittää ekaa kertaa <3 Ja eikun lisää! Lilli haluaa lisää!!
Oli niin ihanan kotonen olo siellä lavalla <3 Mä olen löytäny elementtini kyllä :P
Nyt Lillin täytyy vaan alkaa kuntoilee. Tämmönen peli ei vetele että jo heti biisin alussa on hengästyny ku mikäkin... laulu menee paskaksi muuten. Ja turha steppaaminen täytyy jättää pois! Be Cool! :D
Niin ja kaikenlisäksi! Ihmiset lähti pois sen jälkeen kun oltiin esiinnytty O_O Sekin oli jotain ihan outoa... tuli sellanen "pääesiintyjä" fiilis. Mut harmi kun ne lähti pois :( Meiän jälkeen oli vielä hyviä bändejä.
Mutta mutta! Seuraavaa keikkaa odotellessa. Toivottavasti sana kiertää nyt kuin kulovalkea ja siellä on pirusti porukkaa ja yhtä mahtava meininki! Mulla ainakin tulee olemaan hauskaa! Sen tiedän!

-Lilli-

Keikka \o/Torstai 10.01.2008 00:40

Bound To Sanity esiintyy Turku Bandstandillä -bändikilpailussa, Vimmassa 12.1. Liput 3e. Ovet aukeaa 18:30. BE THERE!!

Innolla odotellaan :P

Vastoinkäymisistä huolimatta...

Toivoen parasta...

Pukki toi :)Tiistai 25.12.2007 15:27

Northen Kings CD
Harry Potter ja Feeniksin Kilta DVD
Piratologia kirja
Demoninmetsästäjän käsikirja
Suuri Pop Toivelaulukirja 3
Karvinen kalenteri
Söpöt "pölypallero" yöpökät ^^
Kynttilä
Julioita
Kiss kissejä
Tobleronea

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 21:47

Lilli haluaa lisää studiolaulantaa!! Se on ihanaa <3
Ja sainkin! ^^
Tää tyttö pääsee toteuttaa yhtä unelmaansa: laulamaan trancea <3
Jippiiiiii! Ei malta odottaa
Ja D kohta valmis... paskalta kuulostaa (tai no ei xP) mutta ihan hyvä se silti on. Ja ai että ne laulut ja örinätkin <3 Bini yllätti erittäin positiivisesti, ja niin tein kuulemma minäkin ^^ ja niin teinkin kyllä :D jopa ite hämmästyin <3 ai ai!
Tää tyttö osaa ^^
Mutta nyt täytyy varoa ettei tyystin ylpisty kun kuullu niin paljon hyvää palautetta :D mutta tuskin. Lisää treeniä vaan!! Niin musta tulee vielä parempi ^^

[Ei aihetta]Maanantai 17.12.2007 00:47

Ja nysse Anteroinen on loppu -_-

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 00:02

Lilli on NIIN ylpeä Anteroisista!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 23:49

Burnout
lilli voi huonosti
lilli ei jaksa
lilliä väsyttää
ei huvita
ei pysty

Auttakaa

vain ainut asia on selvää
mun on paha olla
eikö kukaan lohduttaisi nyyttiä
eikö kukaan

mä huudan apua
kuuleeko kukaan
mä huudan hiljaa, lujaa
kuuleeko kukaan

lilli kaipaa halia