IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

PlagiointiLauantai 28.04.2007 05:05

Plagioisin sitten oikein olan takaa ekaa kertaa. Enkä aluksi ees huomannu sitä. Luulin tehneeni mahtavan biisin. Sitten tajusinkin että koko biisi on ihan samanlainen kuin jonkun suomalaisen muijan biisi joka on radiosoitossakin. Se siitä sitten. Hiukan harmitti. Onneks en ehtiny tehdä sitä kun jotain muutaman minuutin. Mutta silti. Luulin tehneeni hitin.

Druidien puuhoroskooppiTiistai 06.02.2007 18:22

Viikunapuu (14.6-23.6 ja 12.12-21.12)

Viikunapuu-henkilö on hienostunut, ei kaunis, mutta ilmeikäspiirteinen, eikä jää huomaamatta(?). Viikuna on herkkä ja tarvitsee elintilaa ja lämpöä. Viikuna ei kestä epäedullisia olosuhteita, hän muuttuu ja kestää huonosti vaikeuksia. Kun hän tulee surulliseksi, hän täyttyy surusta ääriään myöten. Hänen suojamekanisminsa heikentyvät, ja hän on vaarassa kuolla.

Perhe on hänelle tärkeä, ja hän tarvitsee jatkuvaa kanssakäymistä läheisten ihmisten kanssa, jopa silloinkin kun he eivät pysty arvostamaan häntä ja kokemaan hänen toiveitaan oikeutetuiksi. Viikuna tarvitsee pysyvyyttä, siitäkin huolimatta, ettei hän itse ole erityisen kestävä missään.

Luonteeltaan viikuna on tunneherkkä ja hänellä on alemmuuskompleksi. Toisinaan hän sen takia menettää rauhallisuutensa ja elämänilonsa sekä kykynsä vastustaa houkutuksia. vaikka hän ei ole kestävä (erityisesti ajatuksissaan), hän pyrkii täyttämään jokapäiväiset velvollisuudet säntillisesti (no en nyt tieän... pyrkii on kyllä hyvä sana). Häneen voi luottaa.

Hän työskentelee pontevasti (en tästäkään oikein tiedä), vaikka onkin laiska syvällä sisimmässään. Hän on impulsiivinen(?) ja täynnä hyviä aikeita, mutta elämä panee hänelle jatkuvasti kapuloita rattaisiin, etenkin henkilökohtausten heikkouksien muodossa.

Viikuna on realisti(?), aina toimelias ja yrittelijä (riippuu). Hän on todellinen aarre läheisille ihmisille(?). Ota viikuna puutarhaasi ja huolehdi siitä hyvin, niin et kadu. Viikuna kantaa hyviä hedelmiä. Hän on niitä, joiden kanssa kannattaa mennä avioon. Mutta ihmettä ei kannata odottaa, sillä hän ei ole romanttinen rakastaja (minäkö mukan en romanttinen. Tässä kohtaa on väärässä ja pahasti). Yksinkertaiset tunteet ovat viikunalle paljon tärkeämpiä kuin fantasiat (fantasiat on kivoja!). Hänen kanssaan tulee toimeen mikä tahansa puumerkki, jolla ei ole komplekseja ja joka ymmärtää häntä. Mutta huomaa, viikuna on hyvin herkkä loukkaantumaan!

Viikunan luonteenpiirteitä: realismi (?), käytännöllinen äly, impulssiivisuus (?), tarkkailukyky, organisatoriset kyvyt(?).
Pelottavan totuuden mukainen juttu :P Mitä nyt muutama juttu oli päin mäntyä tai vain osittain oikein tai sitten en vain yksinkertaisesti tiiä.

Mutta pelottavaa.

Minä olen Viikunapuu ^^

...Maanantai 05.02.2007 21:42

Miksi Lilli on onneton?
Miksi Lilli itkee?
Miksi Lillin päivät eivät voi olla kivoja?
Miksi Lillin päivät eivät voi onnistua?
Miksi Lillillä ei vois aina olla kivaa?
Miksi Lillillä on aina tylsää?
Miksi Lilli tuntee olevansa yksin juuri silloin kun ei saisi tuntea olevansa yksin?
Miksi Lilli hylätään kun Lilli tarvitsee?
Miksi Lilli ei uskalla sanoa suoraan kun tarvitsee?
Miksi Lillillä ei mikään toimi?
Miksi Lillillä menee aina kaikki päin mäntyä?

Eikö kukaan voi pelastaa Lilliä?Miksi tästä ei voisi tulla uusi hyvä biisi?
TAAS näitä päiviä... Lilli alkaa kohta kyllästyä :(

Tänään se tapahtuu!Lauantai 27.01.2007 16:08

Onnea kaikille PoRoille keikkaan!

Jänskättää kyllä aika lailla :)

Mutta hyvin se menee!

PIDETÄÄN HAUSKAA! Se on kaikkein tärkeintä loppujen lopuksi.


Siis tietämättömille vielä ja muistinvirkistykseksi muille:

Tänään 27.1 Paimion Karvisessa (Vistantie 22) VSKO:n Pop & Rock -linja esittää: Singer 'n' Songwriters + DJ Rodeo. Alkaa klo 22:00. Liput 6e (sisältää narikan). Paljon hyvää ja uutta musiikkia uusilta esittäjiltä.
TERVETULOA!

Maailman kaunein biisi!Perjantai 26.01.2007 00:36

Maailman kaunein biisi on ehdottomasti

Dream Theater - The Answer Lies Within

<3

Oikein itkettää kun sitä kuuntelee kun se on niin kaunis. Tunnelmat kohdallaan.

Ihania ihmisiä <3Perjantai 12.01.2007 16:26

Että mä rakastan Mikkoa, Antteja ja Ainoa <3 Ne teki mun kivasta biisin vielä ihanamman <3 Kiitos kiitos kiitos! Tuhannesti :D

Mahtava fiilis!!

Just näin :(Torstai 04.01.2007 00:10

Ei hyvältä näytä.

Tutkiskelin tuossa vähän Turun AMK hakuja, kun se tässä taas vähän niinkuin ajankohtaista. Ja mitä selvitinkään: Ei teatteria, eikä elokuvaa ennen kuin vasta vuonna 2008 :/ Mitä luultavammin siis en opiskele tänä vuona AMK:ssa. Tuskin pääsen musiikkipedagogin teoriakokeesta läpi. Jos kaverini ei päässyt, joka on suorittanut kaikki kurssit ja soittanut pianoa kaaaaauan (tietääkseni) läpi kokeesta niin miten ihmeessä minä tulen pääsemään siitä kun en välttämättä pääse edes VSKO:n luultavasti helposta teoriakokeesta läpi (koskaan käyny muita teoria tunteja kun VSKO:ssa ja nytkin menee yli hilseen). *huoh* mutta kyllä mä yritän ainaskin... En vaan haluis lähtee Turusta tällä hetkellä mihinkään joten mitä ihmettä mä teen? Mikä muu mua kiinnostais. Haluaisin meinaan jo opiskelemaan jotain tulevaisuuden kannalta. Etten pidä taas "rokuli" vuotta. No ei tää kyl silleen oo ollu rokuli vuotta kun oon ollu VSKO:ssa mutta se ei oo sama. Sieltä ei kuitenkaan valmistu miksikään.
Jotenkin pelkään nyt vaan sitä että jään ilman ammattia ja näin päädyn vain kaupan kassalle loppuelämäkseni *huoh* ei sinänsä. Jos on pieni söpö putiikki joka on omalaatuinen niin mikäs siinä. Mutta että johonkin teollisuushelvettiin, ei kiitos. Kaipa täytyy vaan yrittää jotain... Jos ei muuta niin toivon että Hannebal bisnesnaisena saa kehitettyä sen ravintola/clubi/baari/kahvila jutun ;) ja pääsen sinne töihin, tai sitten hännystelen Oskua joskus kun se saa jostain töitä tai jotain... en mä tiiä... tai sitten musta tulee kotiäiti (toivon mukaan ei nyt kuitenkaan).

Vaikeeta tää tämmönen :/ ja masentava aihe... meen tekee jotain mikä piristää... syna -->

DemoSunnuntai 31.12.2006 02:20

Nyt on Demo Naittarille \o/ tuli ihan ok. Ei muuta kun kuvia vielä ja lähettämään ^^

Joulu tuli ja meniTiistai 26.12.2006 18:45

Niin se teki. Ei mitään erikoista. Fiilistä ei oikein ollut mutta ruoka oli hyvää ja lahjat toivottuja. Tässä sitten perinteistä listaa mitä tulikaan saatua:

Kaksi leffalippua
Piippasakset vaihtopäällä
Hajuvettä
Sonata Arctica Collection CD+DVD
Gregorian Christmas Chants CD
Solid Gold 50s 2CD
Pirates of the Caribbean: The curse of the Black Pearl DVD
Karhuveljeni Koda DVD
Julioita paketissa ja lasikuvussa
Söpöt pörröset varvassukat
Hello Kitty olo asu (tosi mukava päällä <3)
Pirates of the Caribbean: Dead man's chest seinäkalenteri
Ihonkuorintajuttuja
Ihanan japanilaishenkisen kukkarolaukun <3 (nyt mulla on sinne Linnanjuhliin se punanen laukku ;))
Maulan kulho (lisäystä astiastoon jällee ^^ kohta kaikki \o/ joten pian aika muuttaa pois kotoa ;))
Nalle Puh mukin :D

Siiiiinä tais olla kaikki. Muistelisin. Ihan mukavia lahjoja :D paljon toivottua ja muutama mukava yllätyskin :) Onnistuneita. Tulen saamaan vielä huhun mukaan (en ole varma) yhden lahjan sitten joskus kun käyn sen noutamassa :)

Ei muuta kuin Uutta Vuotta odottamaan ^^

Joulu on tapettu!Torstai 21.12.2006 02:53

Älkää kysykö... jotenkin vain tuntuu siltä... en tiedä miksi. En vain saa Joulusta kiinni tänä vuona. Ja se on huolestuttavaa! Mitä tapahtui? Missä on Joulu? Ei se voi johtua vain lumenpuutteesta (tai no nyt on lunta mutta kaikki uskoo sen sulavan ennen aattoa, minä en asiasta puhu)... ihan outoa. Tässä vaiheessa yleensä olen jo ihan täpinöissäni mutta tuntuu kuin olisi vain ihan tavallinen kuukausi, tavallinen päivä. Ja se ei ole sitä! Koskaan ollut.

Olenko tulossa vanhaksi? En halua! Haluan edelleen viettää Joulu sillä tavalla kuin siitä pidän. Mutta jotenkin tänä vuona ei vain ole tullut sitä fiilistä. Miksi? Jokin on pahasti pielessä, enkä tiedä mikä.
Olen kuunnellut joululauluja hyvin vähän tänä vuona (tosin soittanu sitäkin enemmän, onneksi), en kirjoittanut perinteistä kirjettäni Joulupukille ja kun kerran yritin siitä ei tullut mitään, huoneessani on kuusi ja valot ja verhot mutta jotenkin ne eivät tuo Joulun tuntua, olen juonut glögiä ja avannut luukkuja mutta ei... silti tuntuu niin tavalliselta. Ihmiset ympärilläni ovat alkaneet olla entistä enemmän niitä jotka viis veisaavat koko Joulusta. Eivätkä ymmärrä minun huolestuneisuuttani ja vouhotustani. Perinteitä kariutuu entistä enemmän pois taas tänä vuona. Ja pelkään että Jouluaatosta tulee vielä kamalampi kuin edellisistä (ei ne nyt niiiin kamalia olleet mutta totutusta kamalempia). Pitäisi vain alkaa kehittää uusi Joulu ja nähdä siinä valoisat puolet, no niin näenkin, mutta silti tästä uudesta puuttuu se JOKIN. Miten mahtaa käydä kun muutan kotoa? Jotenkin tuntuu siltä että se saattaisi olla parempikin... ehkä... ellei Jouluani tukahduteta lopullisesti. Ainut kuukausi jolloin juhlaa on koko kuukausi!

Oikeasti olen huolestunut asiasta. Pian minusta tulee kärttyisä ihminen joka ei voi iloita edes enää Joulusta, eikä ole enää mitään mitä odottaa. Onneksi sentään Jouluruoka on pysynyt samana! Siitä ei tingitä! Ei ikinä! Lanttulaatikkoa, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa, sallattia, kinkkua ja kalaa! Aina ja iankaikkisesti amen. Ja jos joku uskaltaakin tulla minun ja laatikoiden väliin (eritoten lantun) niin saa kyllä tuta Joulukiroukseni! Minulta ei lanttulaatikkoa ja muuta jouluruokaa riistetä!! Viekää vaikka lahjat mutta ruoka säästäkää! Tästä ei tingitä!

*huoh* Ollappa tonttu. Se on edelleenkin toivelistallani ensimmäisenä... toivelistalla joka ei toteudu tänäkään vuona... niinkuin ei muinakaan vuosina. Joulupukki vain unohtaa minut joka vuosi vaikka minä kuinka hanakasti häneen uskon vieläkin.