IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Surullisuutta, nostalgiaa, ikävääKeskiviikko 26.04.2006 02:39

Tulipas surullinen ja nostalginen olo. Aloin miettiä elämääni Kalannissa. Olipa se hienoa!

Ikävä Kalantia.

Olis vaan niin kivaa kävellä pisin Kalantia ja muistella kaikkee mitä sielläkin on tullu tehtyä :) Ja jos Tiamat tulis mun kanssa... En tosin tiiä kiinnostaisko sitä ees koko touhu. Kävely ja kuunnella mun höpinöitä koko ajan... Mut se olis mukavaa. Varsinkin jos olis tosi nätti ilma. Ilta. Lämmintä. Hiljasta.

Männäisten tupa, Männäisten lenkki, keskustan leikkipuisto, Haltiatien leikkipuisto, metsä, urheilukenttä, amfiteatteri, kirjasto, Männäisten ala-aste, Kalannin koulu, Kaukjärvi, jne. jne. Kaikissa niissä ja monessa muussa on ihania muistoja. Mutta nykyään vain muistoja... niitä on tosin mukava elää taas uudestaan ^^ Ja ehkä vielä tulee lisää muistoja :) Ehkä minulle ei ole sattunut tai tapahtunut mitään huikean omituista tai järisyttävää. Asuin pienessä kylässä jossa ei koskaan tapahtunut mitään. Bussimatkat olivat ihmeellisiä seikkailuja. Suurkaupunki reissut harvinaisia (olin ensimmäistä kertaa Helsingissä joskus 6. luokalla ja Turkuun pääsi hyvä jos kerran vuodessa jos sitäkään). Jos jossain liikkui poliisiauto tai ambulanssi tai jopa Mediheli siitä puhuttiin vielä viikko sen jälkeen. "Kaikki" tunsivat "kaikki". Luokat pysyivät samoina aina ala-asteelta ylä-asteelle. Jos Ellun kanat karkasivat oli siitä juttu Ukin sanomissa. Nyt kun miettii oli siellä paljon tapahtumaa. Ei sitä vain silloin huomannut.

Ihmiset Kalannissa olivat myös omaa laatuaan. Vaikka moni oli kovin ilkeä minulle en silti kanna kaunaa ihme kyllä. Loppujen lopuksi kaikki olivat jokseenkin kavereitani. Ei ollut koskaan yksinäistä. Ja vaikka monen ihmisen takia tirautti yöllä kyyneleen oli minulla silti ainakin Hannebal ja Nasse <3 Onhan minulla edelleenkin ^^ Vannoin näyttäväni epäileville varsinkin vanhoille luokkalaisilleni (joiden kanssa tuli sitten tosiaankin elettyä se 9 vuotta) että minusta tulee vielä jotain! En ole se ruma, läski, huonostipukeutuva, pelkuri, poikaton hylkiö joka tosin lauloi hyvin jonka he tottuivat näkemään vaan jotain aivan muuta! Nyt kun mietin niin moni asia jota toivoin itku kurkussa pimeässä huoneessani Titi-nallea puristaen on käynyt toteen! Ei ehkä ihan täysin samanlaisena kuin toivon: henkilöt ja paikat ehkä muuttuneet. Mutta asia kuitenkin sama. Eli teen johtopäätöksen: unelmat ja toiveet voivat toteutua.

Oli rohkea veto muuttaa pois Kalannista. Tietääkseni kukaan muu luokkalaisistani ei muuttanut. Jäivät sinne. Ukin lukioon, Novidaan, töihin, pyöräyttivät muksun... mutta kaikki jäivät sinne. Nassen piti tulla mukaani mutta sinne hänenkin oli jäätävä. En olisi koskaan uskonut että teen niin rohkean teon! Ensimmäisenä vuotena ajattelinkin että se oli vikatikki. Mutta en lähtenyt takaisin vaikka halusin. Toisena vuotena halusin jatkaa taistelua. Ja kolmantena vuotena totesin että ihan hyvä että lähdin. Vaikka Kalantiin palaisinkin vieläkin mielelläni.

Ei sitä tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Sitä on onnellinen, sitten kaikki muuttuu ja vajoat masennukseen, tulee hetken onnellisuus ja taas petyt, sitten tulee enkeli joka pelastaa sinut... entä sitten? Masennunko taas vai muuttuuko elämä vielä mahtavammaksi? Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Katsoo päivä kerrallaan mitä tapahtuu (vaikka päivä olisikin tylsä) ja suunnittelee ja unelmoi tulevaisuudesta. Ehkä nekin unelmat toteutuvat vielä...

No niin! Antaa kuulua sitten xPTiistai 25.04.2006 22:37

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
Nimesi?
Hanna

Mikä on toinen nimesi?
Maria

Ikäsi?
18

Lempinimiäsi?
Lilli, Kirppu, Muru, Hansu, Hansvili, Hande, Handerson jne.

Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
Tällä hetkellä odotan että Tiamat tulisi seikkailuiltaan moikkaamaan minua. Mutta suuremmassa skaalassa odotan esimerkiksi sitä että pääsisin muuttamaan omaan kämppään.

Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
Tiamatin menettämistä.

Mikä sinusta tulee isona?
Näyttelijä, laulaja, musiikkipedagogi… en mä tiiä… jotain kulttuuriin liittyvää kait. Tai baarimikkokin olis ehkä ihan kiva, tai somistaja, tai opettajakin ehkä. En mä tosiaankaan tiiä :(

Kuinka pitkä olet?
N. 160cm?

Seurusteletko jonkun kanssa?
Voi kyllä. Tiamat kultasein <3

Mikä on tällä hetkellä tärkeintä elämässäsi?
Tiamat, ystävät, teatteri, perhe

Mikä on tavoitteesi?
Tällä hetkellä päästä ylppäreistä läpi, saada töitä ja muuttaa omaan kämppään, saada jatko-opiskelu paikka sieltä mistä haluan ja päästä ”uralle” omaan ammattiin ja joskus hankkia se talo, auto, koira ja muksut jne. :P

Mikä väri kuvastaa sinua ja miksi?
Jaa. Joskus olen hyvinkin musta. Synkkä ja masentunut ja möksäävä. Joskus iloisen punainen. Pirtsakka, menevä. Joskus lämpimän keltainen. Ystävällinen ja sosiaalinen. En minä tiedä.

Mitä harrastat?
Teatteria teatteria teatteria… tosin kohta en sitä enää vuoteen varmaankaan *snif* mut sit on musiikki ^^

Mitä pelkäät?
Menetyksiä, rakkaiden ihmisten menetystä eritoten ja yksinäisyyttä. En kestäisi kumpaakaan. Musertuisin täysin. Kerran jo yksinäisyyden kokenut joten ei kiitos enää ikinä!!

Huonoja puoliasi?
Stressaava, läski, joskus ehkä ärsyttävä, tyhmä, saamaton, itsetunto nolla, aina väärin väärään aikaan.

Hyviä puoliasi?
Laulutaito, suvaitsevuus, kaikkien kaveri (tai ainakin haluaisi olla mutta jostain kumman syystä tänne muutettuani en ole siinä onnistunut niin kiitettävästi kuin joskus :/), sydämellisyys, tykkään myös kuunnella ihmisiä (tämäkin jäänyt tässä kahdessa vuodessa :/ ihmiset ei vaan puhu enää mulle ja se harmittaa)

Oletko satuttanut itseäsi?
Mitä nyt tykkään repellä kynsinauhoja ja rupia sekä puhkaista vesikelloja mutta muuten en itseäni satuttaisi vaikka joskus kävikin mielessä. Mutta totesin että se on tyhmää.

Nimiä lapsille?
Järettömästi… mut esim. Lilli/Jeremias, Lilian/Philip, Nadja/Jon jne. jne.

Mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi?
Saavuttaa jotain, toteuttaa kaikki unelmat, elää hyvä elämä ja varmistaa että läheiset myös jne.

Pidätkö itseäsi vahvana?
Fyysisesti en tosiaankaan. Heikko kuin… kuin jokin. Henkisesti en sitten tiedä. Kestän paljon koska pidän kaikki asiat sisälläni. Ja oli se aika vahva teko tänne muuttaminen jne. Joten kaipa mä sit henkisesti olen jokseenkin vahva… mutta en menisi vannomaan.

Oletko ujo?
Jokseenkin. Riippuu aina tilanteesta ja porukasta ja mielialasta jne. että millainen olen. Mutta voisin sanoa olevani ujo. En uskalla puhua ihmisille niin kuin haluaisin. Sitten menen paniikkiin ja sanon jotain tyhmää ja saan ”niitä” katseita.

Oletko koskaan itkenyt ilman hyvää syytä?
Monesti. Ja monesti syystäkin. Mutta useimmiten ilman syytä. Tai oikeestaan useemmiten en edes tiedä syytä. Minä nyt vaan itken paljon. Ei se oo kivaa mutta minkäs teen. Mielelläni en tosin itke toisten nähden.

Mitä kirjoja luet tällä hetkellä?
Magicians’ Guild Trilogyn Novicea <3 (suosittelen MG Trilogyä ^^), TSH II, Hevosten laakso, Muskettisoturit I.

Kesä tulloo!!Lauantai 22.04.2006 19:49

Kyllä se kesä on tulossa kovaa vauhtia.
Mulla jalassa lenkkarit.
Ei sukkiksia
T-paita.
Monet vaihtaa kesärenkaita.
Motoristit on heränny talviunilta.
Iskä grilla.
On kaunista.
Aurinko paistaa.
On lämmintä.
Ja mulla kesäfiilis.

Taidan mennä pyöräilee keskustaa ^^

[Ei aihetta]Tiistai 18.04.2006 22:00

Pink - Stupid Girl!!

*nolostuspunastusmaximus*

Hyvän kaakaon salaisuusLauantai 15.04.2006 17:14

Nyt se on paljastettu! Hyvän kaakaon salaisuus! Se on.... kermavaahto!! ^^

Näin ikkään...Torstai 13.04.2006 15:58

Sain sitten kesätöitä ^^ 15 päivä meen tekemään söpimuksen. Toivottavasti ei olis yksi maailman lämpimimmistä ja ihanimmista kesistä xP

Pitäis tästä varmaan mennä hakemaan pyörä varastosta, kunnostaa sitä hiukan ja lähteä ajelee tonne keskustaan päin...

Rumasta tuli kaunisKeskiviikko 12.04.2006 01:43

Kyllä kai sitä joskus rumakin on nätti ^^ Oikea meikki ja oikeat vaatteet niin johan sitä kaunistuu ^^ Tai no okei... ehkä joskus jopa ilman meikkiä ja ihan tavallisissa rennoissa vaatteissakin sitä voi joskus olla nätti. Ja mitä siitä vaikka jonkun typeryksen mielestä ei ole kaunis, nätti tai söpö. Jonkun toisen mielestä sitä on. Jos joku tulee sanomaan päin naamaa että oot ruma niin ei kannata jäädä itkemään omaa rumuuttaan. Pian joku tulee ylistämään kauneuttasi. Ihmiset pitävät eri asioista. Voihan olla että joku pitää Liv Tyleriäkin rumana.

Show/elokuva/musiikki bisneksessä ei kuulemma pärjää ellei ole ulkonäköä. Valitettavan totta. Kuinka monta tavallisen näköistä julkkista (siis ihan oikeaa julkkista) tiedät? Ehkä Tobey on yksi niistä harvoista joka voisi olla kenen tahansa naapuri mutta hän onkin yksi niistä harvoista. Eikö maailmassa pärjää enää pelkillä lahjoilla? Loppujen lopuksi kenestä tahansa saa kauniin joten miksi katsoa onko kaunis ilman meikkejä ja kauheaa pynttäytymistä?

Keskustelin tänään asiasta mielikuvitukseni kanssa. Siellä joku huusi minulle että olin ruma. Sanoin tälle että en ollut täällä tehdäkseni vaikutuksen ulkonäölläni vaan äänelläni. Ja jos ulkonäkö ei miellytä niin sulkekoon silmänsä tai pitäköön omana tietonaan. Koska minä tiedän että joidenkin mielestä olen hyvinkin kaunis.

Tiedän että en ikuna ikuna pääsisi pitkälle ulkonäölläni. En ole mitenkään erikoisen näköinen. Nätti olen kun hiukan koristan itseäni mutta en mitenkään mainittavasti. Kaunis lauluääni löytyy (ainakin näin haukutaan) joten sillä ajattelin pärjätä kun joskus haluan laulajaksi tai laulavaksi näyttelijäksi mutta riittääkö se loppupelissä että minulla on lauluääntä mutta ei ulkonäköä?

Luin kaverini päiväkirjamerkintää hänen päivästään viimeisenä ennakkotehtäväpalautuspäivänä. En itse sitten tehnyt mitään ennakkotehtäviä enkä hakenut minnekkään. Toivottavasti nyt tein oikein. En kyllä millään olisi ehtinyt tehdä niitä ennakoita ja harjoittelemaan biisejä joten ei voi mitään. Mutta välivuosi on silti aika semmonen juttu että huh huh... Mutta toisaalta ihan hyvä. En meinaan tavallaan kuitenkaan tiedä miksi haluan isona. Jotenkin se liittyy kulttuuriin ja taiteeseen mitä luultavammin mutta tarkkaan ottaen mitä se on en tiedä. Mutta ammattikorkeeseen haen. En hae TEAKiin, NÄTYn enkä Sibeliukseen vaikka hiukan kutkuttaisikin näihin hakeminen. Mutta tuskin kumminkaan pääsisin ja jos pääsisinkin niin tulee uudet ongelmat eteen... en halua muuttaa Tampereelle tai Helsinkiin. Minulla on omat hyvät syyni jäädä Turkuun nykyään. Eli pelkään sitä jos minut huolittaisiinkin joten en uskalla hakeakaan. Vaikka kieltämättä johonkin niihin ehkä haluaisinkin. Joten haen vain Turun Ammattikorkeaaseen... kulttuuripuolelle. Teatteri, musiikkipedagogi, muusikko, tanssi. Jos johonkin noihin pääsisi niin olisin tyytyväinen. Elokuvakin kiinnostaisi. Mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan tiedä mikä minusta tulisi. Jos pääsen teatteriin minusta voisi tulla näyttelijä mutta Suomen näyttelijänpalkoilla ei eletä. Musiikkipedagogina voisin opettaa laulua tai toimia musiikinopettajana tms. Se voisi olla ihan kivaa. Muusikkona voisin olla laulaja mutta Suomessa laulajan ura on myös aika hankala tapaus. Tanssijana en tulisi menestymään kovin hyvin koska ei minulla ole niin paljon taitoja mutta se nyt vain on siellä koska tanssiminen on kivaa. Minua kiinnostaisi myös ohjaus, käsikirjoitus, lavastus, puvustus, maskeeraus. Loppujen lopuksi myös oman klubin tms. perustaminen kiehtoisi myös joiltain osilta... Mutta ehkä tiedän sitten välivuoden jälkeen. Voihan mieleni muuttua vielä pitkään... Se vain pelottaa että oli toiveammattini mikä tahansa tiedän että se ei koskaan tule olemaan korkeapalkattu, suuresti arvostettu jne. mutta minä saattaisin pitää siitä... mutta mitä muut mahtavat ajatella ja sanoa?

Riisipuuroa ja yskääTiistai 11.04.2006 15:53

Riisipuuroa Huhtikuussa aamupalaksi? O_o No on sekin tapa käyttää maito ettei mene huonoksi :P Ei yhtään huono tapa jos minulta kysytään ;) Riisipuuro on namia :P~~~~

Yskin keuhkoni pihalle yöllä ja vieläkin vaan jatkuu sellasena kuivana yskänä :/ Ei kivaa. Sais jo tää flunssa loppua. Sit sais taas olla viiden vuoden väli ennen kuin tulee taas kunnon flunssaa joohan ^^

Toiveita toiveitaTiistai 11.04.2006 02:50

Niin paljon toiveita mutta yhdenkään eteen en tavallaan oikeen tunnu tekevän yhtään mitään. On se jännä juttu...

Otetaan nyt esimerkiksi tää Naittari juttu: Pitäisi levyttää ne kolme biisiä. Mutta missäs levytän? Mulla olis kolme tyyppiä joilta kysyä apua mutta en kysy. Miksi? En tiedä. Laiskuuttani tai jotain. Tai sit en vaan kehtaa. No yksi niistä olis kaikkein helpoin ja varmin mutta en välttämättä haluis alkaa sen tyypin kanssa väkertää mitään. Yksi sitten taas on vähän sellainen että en tosiaankaan kehtaa kysyä häneltä :P Ja kolmannesta en ees tiiä että onko sillä tarvittavat laitteet käytössä tms. Mut kumminkin... Mä vaan puhun ja ajattelen. Tyhmä tyttö :P

Toiseksi se oma kämppä. Puhun siitä ja unelmoin siitä. Mutta teenkö sen eteen mitään? No en ainakaan vielä. Kesällä toivon mukaan pääsen töihin niin saan rahaa kasaan jotta olisi edes varaa siihen kämppään. Pitäisi työkkäriinkin mennä juttelee mutta sinnekkään en saa itteäni raahatuksi. Tuntuu niin saamattomalta. Tyhmä tyttö.

Kolmanneksi haluisin järjestää jotain tosi kivaa häppingiä :P Mutta en tiedä mitä... Jotain kivaa pitäis tehdä... teemabileet, baari-ilta, tavalliset bileet, (olispa jo kesä) jotain kivaa kivan porukan kanssa. Mutta (äh näitä muttia) kiva iso lössi on yllättävän vaikee saada kokoon ja varsinkin paikka minne se iso lössi mahtuis jne. No onneks sentään vappu on kohta :D

Myöskään kirjottamisesta ei tunnu taaskaan tulevan mitään. Haluisin pikkuhiljaa saada sen musikaali johonkin muotoon ees et joku osaavampi sais sit muokata sitä vielä paremmaksi ja sitten saisin siihen jonkun tekemään biisitkin. Sitä unelmoi myös muista teatteriesityksistä joita haluaisi tuottaa kuten Cinderella (se missä on Brandy ja kumppanit) Olis niin mahtavaa esittää Cinderellaa tai kuningatarta :D Mutta missäs esität? Ensinnäkin oikeudet siihen näytelmään (joka on muuten esitetty ainakin broadwayssa ma luulen...) maksaa tuhottomasti. Tuskin TNT ainakaan olisi valmis kustantamaan sitä. Ja vaikka olisikin varaa en varmana pääsisi esittämään kumpaakaan (ehkä kuningatarta juuri ja juuri mutta Cinderellaan ei mitään mahdollisuutta). Mutta se olisi hieno. Siinä on niin ihanat laulutkin <3 Joukko muitakin loistavia musikaaleja on mutta kustannukset tulisi olemaan mahdottoman suuret (mitä luultavammin) enkä koskaan pääsisi niihin rooleihin joihin haluaisin niin kovasti. Cats (Grizabella tai Rumbleteazer), Moulin Rouge (Satine tai Can can tyttö), Fame (Serena... olen tosin ollut jo ^^ Mutta vähän laadukkaammassa teatterissa kuin KaLu/Muste voisi olla mahtavampaa vaikka silloinkin oli mahtavaa! Harmi kun sitä näytettiin vain 4-5 kertaa), Maija Poppanen (Maija Poppanen tietenkin ;) Mutta huh niitä oikeuksia!!), onhan näitä näytelmiä. Mutta aina saa toivoa ja unelmoida ;) vai mitä? Kaikki alkaa toiveesta.

Toivonhan myös että saan omakotitalon (okei kartanon xP), koiran (tanskandogi), auton (vanha chevy ja matukka), uran (näyttelijänä, laulajana tai jotenkin edes näihin liittyvää), kaksi muksua (tyttö ja poika), upeat satuhäät (keskiaikaiset rellestykset olisi mahtava mutta vaikea toteuttaa joten kaipa vaan jotain hienoa mutta tietyssä rajassa eikä liian virallista ja tiukkapipoista :P), rakastavan aviomiehen (Tiamat my darling <3<3) ja hyvän elämän ;D

*lentää unelmien pilvenhattaralle*