IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

KuunteluTiistai 28.11.2006 01:00

Musta tuntuu että eräs ei kuuntele mua... tai no siis kuuntelee silleen korvilla joo mutta ei niinkun kuuntele. Tajuatteko? Ei kiinnostu toisin sanoen. Okei. Kaikki asiat ei voi kiinnostaa mutta kun kaikki asiat jotka tulee mun suusta tuntuu ettei kiinnosta ja sillon ei kuunnella vaikka toivoisi sitä tosi paljon. Mullakin kun tulee sitä juttua ja onnistumisia ja mahtavia hetkiä niin harvoin joista oikeesti haluaa hehkuttaa (tykkään hehkuttaa asioista ^^) sitten lopahtaa hehkuttamisen ilo siihen kun toinen ei jaksa kuunnella ja jaksa kiinnostua. Ja sit ei enää tee mieli hehkuttaa mutta jää se hehkuttamisen tarve. Mä tartten mun hehkuttamis kiintiön silloin kun on hehkuttamista. Okei ei aina jaksa kuunnella... mutta aina on suhteellinen käsite. Joskus voisi kuunnella ei aina olla ei kuuntelematta.
Mäkin kuuntelen. Vaikkei aina kiinnostais kympillä... mutta kuuntelen kuitenkin...

Mutta tänään oli kiva päivä ^^ Pitkästä aikaa... kivoja päiviä on aivan liian vähän. Niitä saisi olla enemmän. Täytyy tehdä asialle jotain... Lisätään tehtävälistaan: Lisää kivoja päiviä

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 14:34

KORTTI TULI \o/

Pieni MerenneitoKeskiviikko 01.11.2006 02:26

Jälleen kerran Turun Nuori Teatteri ylitti itsensä. Aivan ihana <3 Mahtava ^^
Mitkä puvut! Herran jestas sen noidan puku ja peruukki! Mikä taidonnäyte. Ja lavastukset. Se videotykkikin toimi mahtavasti.
Voisi jo sanoa että menee ammattilaisteatterin puolelle kohta ellei se sitä ole jo ^^ On niin ikävä sinne. Mut seuraavana vuona taa :)

Taiteiden yöTorstai 26.10.2006 20:01

Vähän itkutti aluksi mutta sitten meni hyvin ja oli hauskaa.

Kiitos Hanne!

Kiitos VSKO mahtavasta päivästä/yöstä!

[Ei aihetta]Lauantai 21.10.2006 00:36

TITTO!

Ei mee hyvinKeskiviikko 11.10.2006 00:08

Nyt ei mee hyvin :( Koko ajan tylsää, tympäännyn, en saa mitään aikaseksi jne jne. Miksi? Mulla menee hyvin eikö meekkin? Koulussa on kivaa, enemmän kun kivaa. Mutta kotona pirun tylsää ja masentavaa. Seinät kaatuu kohta päälle! Miksi? Jotain pitäisi keksiä... mutta mitä? Sekös vasta vaikeeta onkin.

Tylsää!

Lilli teh BasistiPerjantai 06.10.2006 19:03

Minusta tuli sitten basisti. Lupasin opetella soittamaan Ainon biisiin bassoa. Oppisin saman tien. Mahtavaa! Selvitin tänään ihan ite koko basso hössäkän. 2 päivää soittanu bassoa ja sanotaan että olen luontainen basisti *nauraa* no eihän se kauhean vaikeaa ole.

Seuraavaksi sitten kitara ja sitten vielä rummut niin koko helahoito perusteissa :D

Oma biisi!Perjantai 22.09.2006 23:06

Ei voi olla totta!! Mutta niin se vain on!! Minä tein oman biisin! Aika keskinkertainen. Mutta minulta hyvä ^^ Sitten vielä kun keksisi siihen vielä bridgen ja sanat ja intron ja lopetuksen ja luultavasti vielä kitara tai piano soolo. En tiedä. Katsoo nyt. Saa nähdä mitä Tiamat siitä sanoo kun tulee kuuntelemaan sen ^^

Ekat sanotuksetKeskiviikko 06.09.2006 10:43

Olen mä aika hyvä ^^ Sain ihan kivat amatöörisanotukset yhteen mahtavaan biisiin tehtyä. Saa nähdä mitä muut ja ennen kaikkea säveltäjä itse on mieltä sanoista ^^

SaapasjalkakissaLauantai 05.08.2006 19:03

Olen kokonaan unohtanut hehkuttaa tätä!

No hehkutetaan

Turun Nuoren Teatterin kesätetteri Kakolanmäellä oli tänä vuona Saapasjalkakissa. Ja kuten useimmiten taas jälleen sai nähdä uusia TNT:n kurssilaisia oikein tositoimissa. Ja he ovat mahtavia! Pongasin muutaman lupaavan kyvyn joiden nimet täytyy pitää korvan takana tulevaisuutta ajatellessa ;)

Mutta näytelmä oli aivan loistava! Hulvaton! Ihana! Mahtava! En valitettavasti voi sanoa että menkää katsomaan koska se on jo ohi (harmi) Mutta hävetkää jos ette olleet katsomassa. Missasitte upean esityksen! Kiitoksia jälleen loistavalle työryhmälle!