IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

mömmöm 0:20Perjantai 31.08.2007 03:33

Herran jestas kohta on syyskuu jo!
Taaskaan en tehny paljoa. Transponoisin ja laitoin ystävälle helpommat versiot H-mollista jos pääsis eroon tosta transponointihelvetistä ^^' Kiitos muusikonrentun :)
Ulkona on jo kovin kylmää... Lapissakin tullu jo lunta O_o pelottavaa
Kohta lauantai! Vieläkään tiiä mitä laittaa päälle. Jottain kivaa. Toivottavasti näkyis miehiäkin!
Daydreamasin taas kuninkaallisista ^^' Vaarallisia tommoset unelmoinnit. Pitäis loppua :P Ärsyttää vaan kun herää todellisuuteen. Mutta ne hetkek on kivoja just sillon kun unelmoi, kaikki muu katoaa. Se on jännää...
Mä miettisin että pitäisköhän alkaa kirjottaa pieniä muistilappuja päivän aikaan kommariin kun en taho muistaa omia ajatuksiani enää tähän aikaan kun kirjotan tätä... Ehkä vois ainakin yrittää :)

-Lilli-

Itsensä yllättämistä 00:00Torstai 30.08.2007 03:29

-Eliza's Playground - Something Real-

Hitto toi kommari ei herättäny mua! Oli menny jumiin ja heräsin puol 9. Onneks ehtisin ihan hyvin.
Haastattelussa oli tosi kivaa :) Tosi mukavia ihmisiä. Kuulosti mielenkiintoselta. Ja jos kivasti kävis pääsisin poikien kanssa tekee! Lapinlahden linnuista yks opekin :D Mielenkiintosta.
Motarilta oli kiva tulla takasinpäinkin :D
Kovasti harjottelin Naittarin biisiä. Ei taho muistaa sanoja, ärsyttävää! Muuten en sit pahemmin mitään tehny, aika tylsää :/
Meinas hermot mennä kävelyllä oikeenitkunkin kanssa. Toi toinen soitin ei suostu toimimaan vieläkään ja toi mun vanhempi soitin ei oo hyvä kumppani kävelyllä kun siinä ei oo sitä jotain tärinäestoa tai jotain ja pomppii joka askeleellä :( Haluun taskukokosen MP3-soittimen! Jos pukki tois... Tuskin mut jos ees kysyis.
Mukavaa jutustella taas mukavalle miehelle ^^
Ja toisen mukavan miehen, muusikonrenttu tämäkin, pyysin jos ois tullu mun ja kaverin kanssa TVO:hon. Ei se tietenkään ollu kiinnostunu mut kysyin perhana! Ylitin itteni :D
Huomenna soittelen iskällekin ja kerron että sunnuntaina mennään veljelle.
Mut nyt nukkuun, lukeen ja unelmoimaan ihanista MIEHISTÄ! Ah... ne nyt vaan on niin ihania otuksia... aina välillä... jotkut... jos mutkin joskus vielä huomattais *huoh* No ei sitä tiiä mitä TVO:ssakin tapahtuu... jos laittais ittensä taas hyvännäköseksi ^^ mutta tuskin... koskaan ennenkään huomattu... mut kuiteskin! Toivoa ei menetetä! Johan on todistettu että jos tää tyttö kelpaa yhelle niin kelpaa tää toisellekin!

-Miona - Paperback Novel-

-Lilli-

Kävelyä 23:04Keskiviikko 29.08.2007 02:27

-Nightwish - Dead To The World-

Tänään on ainakin tullu käveltyä!
Menin äiteen kyydillä Turkuun ja kävelin kaskentien SP:ltä Hansaan. Kävin hakees Tiimarista uuden päivyrin (Ei malta odottaa että pääsee kirjottaa siihen!). Sieltä Anttilaan ja löysin veljenpojalle pehmeen eläinkirjan. En oikeen keksiny muutakaan.
Soittelin koulukaverille mutta se ei ollu kotona joten menin kaverille juomaan teetä ja kattomaan kun se pelas xP Olin siellä 5 asti ja lähin uudestaan koulukaverille. Löysin jopa perille :D Join teetä ja turistiin kuulumiset. Se pääs kouluun Ikaalisiin, kämppiksestä en muista mihen se muutti. Näin senkin. Lähin sieltä joskus 7 maissa ja muistin jopa retkipatjan ottaa mukaani ;)
Päätä jomotti koko perkuleen päivä! Ja paheni aina kun käveli :/
Söin vihdoin 9 maissa (12 viimeks söin 2 paahtoleipää) kotona kun olin joskus 8 maissa takasin Turusta.
Tabu autto jopa päänsärkyyn.
Bussissa tuli kiva idea että synttäreillä vois päivällä mennä syömään porukan kanssa ja sit illalla baariin. En tiiä kui moni ois innostunu mut jos jonkun suht kivan ja halvan paikan löytäis. Ja jos on paljonkin ihmisiä vois valmiiksi varata pöydänkin mut kattoo nyt.
Sain tietää hauskan jutun. Yksi kaveri on bändissä uutena kitaristina :D Maailma on TOSI pieni. Kiva :D Koko bändi juttu kiertää kivaa tuttujen ympyrää *nauraa* Kaikkea sitäkin!
Kävelyllä daydreamasin bändistä tietenkin ^^ Mukavaa kylläkin.
Taidan saada yhden koulukaverin mukaan Lauantaina :) Toivottavasti ainakin. Täytyy varmistua vielä ja alkaa sit miettii kyytiä. Ja sitä mitä laittaa päälle!
Toinen koulukaveri tuli mua vastaankin Turussa :D
Tajusin just että mulla on kohta kaikki taas päällekkäin vaikka luulin ettei mulla oo yhtään mitään: Se KaLun musikaali, toi Media & Musiikki koulutus johon huomenna meen haastatteluun, uus teatteriprokkis ja nyt toi bändikin vielä :) Ei VOI tulla tylsää! En mä ehtis mitään töitä ees tehdä xP Mut rahaa olis silti kiva saada. No kattoo nyt miten menee...
Sain tänään uusia rintsikoita, pikkareita ja housut <3 Kivaa! Tuun näyttämään hyvältä viininpunasessa! ^^
Mut nyt nukkuun! Huomenna aikanen herätys. Miten mä ikinä pääsen ylös!?

-Máire Brennan - An Fharraige-

-Lilli-

Ukkosta ja bändiä! 00:26Tiistai 28.08.2007 03:50

-Bon Jovi - Always-

Mä pääsin bändiin! Jo siinä kauan kestikin! Biiseihin ei kaikkkiin vielä sanoja ja melodioita mutta harjottelen Naittarin Dead to the worldin. Kiva kiva. Jännällä odottelen seuraavan viikon lauantaita. Ylivoimasesti olivat sitä mieltä että olen paras ^^ Kiva kuulla.
Kattelin vähän biisiä (oli yllättävän hankala mut kyl se siitä :)) ja transponoisin ja katoin muutaman joululaulun, Niin ja opettelin kommarin käyttöä. Vähän hankala vielä eikä siinä oo ä:tä eikä ö:tä. Ärsyttävää. Ja kauhee kapula. Toista kännyä en saanu ees toimiin kun olisin tarvinnu suojakoodin. En mä tiiä mikä se on ^^'
Koulukaveri lähetti viestiä että ne muuttaa kämppäkaverin kanssa pois Turusta. Harmi. Meen huomenna käymään siellä ja vois muutenkin hillua kaupungilla. Ostaas se päivyri pitäis käydä, Kävästä vaikka kaverilla teellä jos huolii mun seuran. Tossa se jo ehdotteli jos nyt jo oisin tullu pyörällä O_O En mä nyt pyörällä jaksa tulla tähän aikaan ^^'
Ei tarvinnu käydä työkkärissäkään tänään kun saan auton käyttöön keskiviikkona kun meen haastatteluun sinne PAKKiin.
Tänään oli "kesän" eka ukkonen. Ei se niin mahtava ollu kun olis toivonu mut ok. Kauheen kokosia rakeitakin tuli alas.
Jos yrittäis huomen herätä ajoissakin jos menis ajoissa Turkuunkin. Jos olis ihan hyvä sää vois kyl ehkä sittenkin mennä pyörällä nyt kun tarkemmin ajattelee :P Ei innostais maksaa bussia. Ja kilot karisis. Okei äiteen pyörä ei mikään ihanin mutta kyllä sillä pääsee... mut kattoo sitä sitä huomenna jaksaako vai ei...
Sain nukuttuakin ihme kyl. Vaikka maha sattu yöllä pirhanasti ja nytkin hippasen olis tuloillaan. Pää särkee ainaskin mutta se johtuu ihan mun olkapäästä. Vois yrittää saada kaverin hieromaan hippasen jos sinne meen... mut tuskin. Pahemmin koskaan hieronnu :/ mut jotain tolle olkapäälle pitää tehä. Sattuu liikaa.

-KISS - I Was Made For Loving You-

-Lilli-

Kotia ja mahakipua 00:00Maanantai 27.08.2007 03:21

-Evanescence - Bring Me To Life-

Kotona taas.
Hyvin nukuin.
Lähin joskus 2 maissa ystävälle kun tuli hakemaan auttamaan muutossa. Ei me ehditty ku kolme laatikkoa (painavia O_o) raijaamaan kun ystävän piti olla 4 aikaan VOE (Veressä on elämää) palaverissa. Mut ai että se uus kämppä on iso ja upee! 2 huonetta ja ISO keittiö ja huoneetkin isoja. Ja eteinen iso. Ja vessa iso. Ja komero iso. Ja parveke iso O_o Okei se on Hakitsussa (Hakametsä) mut silti kelpais itellekin :P Ei ollu ku 40-60€ kalliimpi ku Ankkakujalla, jottai 300+€. Ystävä heitti mut iskälle ja sovittiin että kattellaan sitä joululaulu juttua sit lähempänä ajankohtaa. Mun pitäis alkaa kattella sointuja ja transponoimaan että Anne osaa soittaa :) ja kattella tota mun soitinta vähän. Kumpa tää juttu ei lopahtais!
Pelattiin iskän kanssa korttia hiukan ja syötiin. Iskä yritti saada mua jäämään vielä mut en mä tyhmyyspäissäni viittiny. Niin ja olin saunassakin ennen kun lähin! :D että se on ihanaa <3 Iskä soitteli veljelle veljenpojan synttäreitä. Mennään lauantaina tai sunnuntaina. Riippuu siitä meenkö lauantaina kattoon Dawn Delaytä ja Molly Grows Upia TVO:hon. Täytyy kysellä jos sais jonkun mukaan. Muuten sinne ei tuu lähdettyä ainakaan :/
Ajoin taas Turkuun. Kaveri soitteli matkalla. Iskä vastas :D Soittelin sille kun pääsin kotio. Ei sillä ollu muula et olinko jo tullu sivistykseen :P Voi pirhana sentään! Se pääsee kattomaan Cirque du Soleita!! Epistä! Mut maksaa liikaa joten jos sitä sit joskus miljoonanvuoden päästä pääsis sit itekin....
Miettisin kävelyllä (CD-soitin toimii taas) että vois ehkä alkaa lähtee ajelulle aina välillä. Kun auto on kotona. Ainoo ongelma oli vaan bensa. Ja se millä sen maksais. Mut jos tästä nyt töitä ja tukia sais niin ois ihan ok.
Pitäis uus päiväkirjakin hankkia. Ja huomenna vois käydä työkkärissä.
Pirhana sentään kun maha sattuu koko ajan :/ ei yhtään kiva. Toivottavasti menis pian ohi.

-Mihai Traistoriu - Tornero-

-Lilli-

Viikonloppu iskällä:Maanantai 27.08.2007 00:47

Pe 24.8.07 01:35
Iskällä olen nyt.
Kaverin läksijäisissä oli mahtavaa! Paikalla oli 5 ihmistä. Olin siellä melkeen 8 asti ja sit lähettiin iskälle.
Sauna ja vaja näyttää hyvältä.
Näin "ufo" havainnoinkin. Kirkkaan tähden kokonen. Ei vilkkunu, liikkus hitaan nopeesti ja katos pilven taa. Se oli jännä.
Ulkona on aivan uskomaton tähtitaivas! Aattelin mennä vielä hetkeks kattoon sitä.
Iskän juominen ärsyttää taas.
Ja mun stressi alkanu oireilla. Samanlaista kun oli taas talvella. Vielä ei oo tosi paha mutta aluillaan. Ei haluu sellasta taas!
Mä olen kyl silleen onnellisempi täällä. Sit vielä kun jos koko muukin elämä olis täällä. Teatteri, musiikki, kaverit (jos niitä nyt loppujen lopuksi on). Eikä tarttis asua vaan iskän kanssa.
Mä toivon jos huomen mentäis kattomaan ystävien kanssa Ääretön Hiljaisuus nimistä bändiä Hullun Kukon Päiville. Mutta epäilen ettei onnistu. Mut kattoo nyt.
Nyt kuitenkin ulos kattoo upeeta taivasta!

La 25.8.07 04:13
Iskän synttäri alko ihan mukavissa merkeissä.
Nukuin pitkään ja hyvin! Täällä saa unta! Miettisin että vois kyllä muuttaa tänne. Täällä paljon mukavampaa.
Eilinen tähtitaivas oli upea! Kyllä kaupunkilaiset menettää paljon! Olispa vaan ollu joku jonka kanssa senkin tähtitaivaan jakaa.
Kittasin tänään ikkunaa ja hakkasin nauloja laudoista. Kävin hakemassa äitipuolen syömään ja saunomaan. Ruuan jälkeen lähin hakemaan ystäviä ja mentiin kattomaan Ääretöntä Hiljaisuutta. Ne oli aika surkeita. Kitaristi oli hyvä mutta kitaraa ei pahemmin kuulunu. Rumpalisti oli enemmänkin hevirumpalisti, riffit ei menny kohdalleen eikä se pysyny temmossa. Laulaja/basisti ei osannu laulaa. Se huusi ja mikki oli aivan liian kovalla. Bassoa soitti ihan ok:sti. Kiippari näytti siltä ettei ois voinu vähempää kiinnostaa. Kitaristilla oli paras meininki! Ja Laitilassa on enemmän elämää (ja miehiä) kuin Turussa! Oltiin Kievarin terassilla hetken aikaa istumassa (alkoholitta tosin). Mentiin sen jälkeen Ukiin hiukan kävelemään. Venetsialaiset joten pelkkää vanhaa väkeä. Päätettiin lähteä Akuun (Aquarius) kun en oo siellä koskaan ollu. Päästiin iskältä lähtee joskus 11 mais kun oltiin pullakahveella. Heitettiin äitipuoli kotio, sitten heitettiin toisen ystävän perhetuttu Horoskopiin, käytiin hakees hiukanruokaa hesestä (Ukissa oli aivan pirusti porukkaa ulkona torilla ryyppääs!) syötiin Leijonapuistossa ja mentiin Akuun. Aku ihan ok paikka. Sellanen tavallinen tanssi/teiniluola. Ei niin mahoton ku Barbi sentään ja aivan pirusti tuttuja! Ainakin 12 tyyppiä. Ja PALJON tutun näkösiä ihmisiä ja turun kaksoisolentoja. Tanssittiin koko ajan. En tosin juonu paljoa. Mutta oli mahtavaa! Ja pirun nami poke *kuolaa* Kukaan ei tosin tullu iskeen. Se oli harmi. Paljon oli hyvännäkösiä miehiä! Ja tanssilattialla välillä enemmän miehiä kun naisia! Tosi kivaa! Olispa sitä kehdannu mennä juttelee tutuille jotain mutkun ei niin ei.
Heitettiin toinen ystävä kotio (toinen oli kuskina), haettiin kuskin pikkuveli ja sen kaverit ja sit mut heitettiin iskälle.
Oli kyllä mahtava ilta! Tätä mä kaipasin! Kunpa tällasta olis Kaarinassakin. Lähtee vaan kaupungille pyrimään ja sit mennään baariin tai olis vaan ulkona koko ajan kävelees tai muuten pyörimässä. Tää on elämää! Jos ei olis teatteria niin varmaan nyt muuttaisin tänne! Tää on parhautta! Voisin lyödä vaikka vetoa et kun pääsen Kaarinaan niin en taaskaan nuku enkä tee yhtään mitään. Masennun ja alan oireilla. Tänään en oo oireillu! Maha sattu mutta se johtu kuukautisista joten ei mitään erikoista.
Saa nähdä mitä huomenna tapahtuu. Jos menis Annea muuttamaan hetkeks. Kävis saunas ja sit lähtis kotio. Toivon mukaan iskä ei pahota paljon mieltään.
Niin ja kaiken lisäksi näin muuten aivan järkyn kivaa ja outoa unta! Olin Lukiossa joidenkin muittenkin kanssa kirjottamassa luokassa jotain ihme koetta tai jotain. Mut mä nukkusin siellä. Mulla oli oikeen peitto ja kaikkee ja jotenkin nukkusin kahdella tuolilla pulpetin takana kun muut kirjotti jotain ainetta. Yhellä pojalla ei meinannu tulla siitä yhtään mitään. Sitten kaikki poistu ja sinne jäi vaan minä ja yksi Lukiolainen jonka nimeä en muista millään. Mutta erittäin epätodennäköinen henkilö joka suostuis olemaan missään tekemisissä mun kanssa. Pakkasin laukkua ja tää tulee sivelee mun niskaa. Sit se siinä mua hellii aivan kuin oma kulta hellii toista O_o se oli outoa. Mutta mukavaa. Sano että hän on muuttunut mies nykyään :D no väkisinkin joo jos mua alkaa hellimään *nauraa* mutta mukava uni oli kyl joo. Ihme ihmisiä niissä vaan. Katoin unikirjasta että mitä nää kaikki oudot unet meinaa. Helliminen viittas siihen että kaipaan rakkautta, hellyyttä jne. ja tottahan se on.

-Lilli-

Mikä mua vaivaa? 0:56Perjantai 24.08.2007 04:18

-Sonata Arctica - Don't Say a Word-

Vittu ei! Tää ei toimi! Mikään ei mee taaskaan hyvin! Edes hitusen ystävällisiä sanoja... ees hitusen jotain... huomausta... jotain... en mä tiiä... ehkä mä haluan taas vaan sääliä... tai jotain. Ei en mä halua sääliä. Mä haluan tuntea että musta pidetään... välitetään... halutaan... Nyt ei tosiaankaan taas vaihteeksi tunnu siltä. Yksinäisyys... se on... inhaa... Okei tiiän! Mun pitäis ite tehä asialle jotain! Soittaisin joskus jollekin! Pyytäisin kahvelle tai jotain... mut sit taas... jos tosiaan teen niin... niin teen taas niin... ja kenellä mä sit soittaisin... no okei... on niitäkin ihmisiä loppujen lopuksi paljon... ehläpä mä vaan tosiaan teen kärpäsestä taas härkäsen... mutta kun silti! En mä tiiä. En mä tiiä ees mikä mua vaivaa. Mä oon turhautunu... tai jotain. Jotain mä kaipaan mutta mitä? Huomiota ehkä. No vittu mee hakee sitä! Mutta kun en mä toimi niin. Mä vaan odotan että muut tulee mun luo. Mä oon epävarma. Mä haluun olla haluttu ja pidetty. Mutta huolehdin siitä että olenko... Pitääkö toiset musta oikeasti vai väkisin. Mistä tää epäluottamus tulee!? Pääsin siitä eroon hetkeksi kun pojat jankkas että kyllä mut halutaan. Mutta nyt en taas oo niin varma. En mä tiiä mitä mä teen.
Soitin iskälle. Se tulee hakemaan mut huomenna. Meen hetkeksi kaverin läksijäisiin ennen sitä kun kerta lupasin. Ai niin kortti piti tehä. En mä tiiä mitä mä sille hankkisin. Varmaan kukan kun en keksi muutakaan. Joku kaunis.
En ollu kävelyllä. Ois tehny hyvää mutta turhautusin kun en saanu CD-soitinta toimimaan. En mä tiiä mikä siihen nyt yhtäkkiä tuli. Vituttaa. Jos mun kävelykin nyt tyssäs tähän niin Vittu! Tiiän tiiän voihan sitä kävellä ilmankin mutta se oli kivempi musan kanssa. Jos olis maalla olis eri juttu. Mä inhoon kaupungin ääntä öisin. Maalla on mukavampaa. Joko musa tai kaveri mukana pakko olla... ja kaveria ei oo.
Vittu mikä mua vaivaa!? Tiiän vaan että koko ajan on vaan paha olla. Ei jaksa.

-Värttinä - Neidon Laulu-

-Lilli-

ps. ja oliko tääkin sit taas vaan säälin keräystä *huoh*

Erakko 0:59Torstai 23.08.2007 04:06

-Club for five - Mä tulin sukuun-

Erakko päivä. En avannu meseä enkä irkkiä. Pelasin spyroa ja tekkeniä, yritin kirjottaa Cinderellaa mutta en jaksanu, tein iskälle kortin, katoin Transporterin, on kyllä hyvä leffa! Kävelin korttelin ympäri kun patterit loppu soittimesta.
Vois kyl lähtee jo perjantaina iskälle. Mua tunnu kukaan kaipaavan täälläkään enkä mä täällä mitään ees tee. Soittelen iskälle huomenna.
TV-Links sivusto on kyl ihan kiva. Vois alkaa kattoo useemmin näitä sarjoja...

-Gregorian - Missing-

-Lilli-

Voihan itku 23:24Keskiviikko 22.08.2007 02:50

-Aretha Franklin - Think-

Hyvä ilta alko lupaavasti mut päätty salaman iskulla.
Outoa unta näin kun vihdoin 4-5 aikaan sain unta. Olin jossain ihan ihme paikassa outojen ihmisten kanssa. Siellä oli söpö koira ja kun silittelin ja rapsutin sitä se alko rapsuttelee ja silittelee takasin :D Se oli ihan kun yksi puudeli nimeltä Pedro. Sen näkönen siis. No mut kuitenkin... Lähettiin autolla johonkin. Oltiin ihan kuin jotain buseiness ihmisiä. Paitsi että mä voivottelin kun en ollu laittanu jotain hienompaa paitaa (mulla oli kulahtanu raita paita). Sen auton kanssa päästiin sitten johonki ihmeeseen salatunneliin tai jotain. Jäätiin jumiinkin jossain kohtaa kun hälytykset laukes ja ovet suljettiin. Sitten joku näytti meille tietä ja ajettiin metron käytävällä ja mentiin metron ovesta ulos. Sitten mentiin johonkin ihme vankilaan kattomaan kun Morrison oli joku hyvin kuulusa ja paha vanki. Tuijoteltiin sitä ikkunasta. Meillä oli joku "opaskin" Sitten koulukaveri tulee taas jostain salaovesta esiin. Se on leikannu hiuksensa semmoseksi kauheen paksuiksi ja tuuheiksi puolipitkiksi väähän ku "Travolta" tai "Elvis" leitksi ja vieläpä mustiksi värjänny. Se näyttää mulle henkilö korttiaan jossa lukee viranomainen joten se pääsee liikkumaan kaikkialla vaan jos osaa sanaakaan enkkuakin :P Mun kortissa lukee asiamies :D Sitten se täräyttää siinä vankilan käytävällä että se tykkää musta. Ja sit ne muut ihmiset hävis Morrisonin selliin ja mä heräsin. Kaikkea sitäkin... kaiken muun silleen ihan ymmärrän mut miks just Morrison O_o
Teki mieli pelata pleikkaria mutta pelit oli siskolla. Sain ne tosin takasin ja Tekken 3 lainaan. Mätöin hiukan aikaa Tekkeniä. Pleikkari vetää kyl viimesiään. Ei toimi kunnolla. Mut ei kyl ihmekkään. Pleikka ykkönen ja hyvin vanha sellanen. Harmi. Huomenna kokeilen Spyroa.
Cinderellasta puuttuu enää loppubiisin kirjotus. Sit voi siirtyä tekstin viimeistelyyn ja biiseihin.
Musikaali tulee olemaan hyvin vahvasti Anteroinen open oma musikaali. Kiva etnorockprogea :D tai oletettavasti kivaa... Kuulosti mielenkiintoiselta ainakin. Joku Kalevalan jälkeinen juttu. Soittais nyt vaan ope mulle! Mulla on kuulemma joku hieno ja pitkä titteli olemassa ^^ ja mut on ihan kerrottu kaikille musikaalissa tuleville. Ja ohjaaja on Waltsu! Jei \o/ loistavaa!
Kävelyllä olin taas. Toivon mukaan saan itteni lähtemään kuukautistenkin aikana. Pitäis alkaakin kohta... toivon mukaan ainakin.
Sain sitten kuulla että kaveri on muuttanu... kaikki muuttaa :/ Ja mulle taaskaan mitään kerrottu... Mulle ei tunnuta taaskaan nykyään kertoa yhtään mitään. Kaikki mahdolliset kuulen monen viikon päästä jos sillonkaan tai välttämättä en ollenkaan. Pöf... Huomenna kyl... ärh...
Lähetin tänään taas muutaman työhakemuksen. Yksi paikka kuulosti taas tosi kivalta... mutta tuskin pääsen sinne kun hihkutan sitä :(
Niin ja yhdelle bändille lähetin mailia kun etsivät laulajaa. Hyviä biisejä. ongelma vaan kun ovat Tuusulassa :( Vähän turhan kaukana. Mut kattoo nyt mitä ne ees vastaa....
Nyt kyl vähän itkuttaa. Ärsyttävää. En oo kyl pitkään aikaan itkeny. Ihme. Muutama kerta meinannu tosin. Itku saattais kyl jossain vaiheessa tehdä hyvääkin...

-Black - Wonderful Life-

-Lilli-

Kävelyä 2:51Tiistai 21.08.2007 06:15

-Yoko Kanno - Shiro-

Tänään ei tapahtunu oikee mitää. Sain Cinderellan valmiiksi. Pitäis puhtaaksi kirjottaa ja lukea ja biisit suomentaa.
Kävin taas kävelyllä. Oli tosi kiva. Jäin koulun keinuihin keinumaan. Tästä täytyy ottaa tapa!
Sain VSKO:n opelta viestin jonka kaikki muutkin varmaan sai. Paasikiviopistoon yritti saada. Liian kallis tosin. Maksais tuplasti enemmän ku Paimio :( Mut innostusin mut ei onnistu. Matkakin kauheen pitkä. Harmittaa vähän. Yksi vanha koulukaveri siellä ainakin varmaan. Tuskin kovin moni sinne kuitenkaan menossa... mut noh...
Koulukaverin kanssa kiva taas keskustella ^^ ja netti/työ tutunkin kanssa webbikamerointia (mun kamera jopa toimis xP). Söpöjä karvaturreja sillä ^^ olispa sitä itelläkin mut kyllä sit vielä joskus.
Sain hiukan paremmin nukuttuakin... jos tänä yönä sais vielä paremmin sit joskus kun pääsee nukkumaan ^^'

-Hector - Juodaan Viinaa-

-Lilli-