IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

PalaveeriaKeskiviikko 28.11.2007 04:40

Saatiin ihan mukavasti palaveerattua Anteroisen lavasteista. En sitten tiedä mitä ohjaaja tykkää -_- mutta oli siellä ihan käyttökelposia ajatuksia :)
Sain kiipparin innostumaan Joululevy ideasta ^^ biisilista ois periaatteessa valmis :) Ei malta odottaa että pääsee jossain vaiheessa tekemäänkin sitä ^^
Olin ahkera tyttö ja siivosinkin tänään ^^ tai no "siivosin" siistin pöydät ja siinä se.
Äiti laitto jouluverhot ja valot ikkunaan ^^
Ja taas mä kukun -_- mut ei se mitään... mielenkiintosta keskustelua :)

-Lilli-

RokuliTiistai 27.11.2007 01:14

Kattellaan kattellaan... on päivän sana taas.
En tänään oikee tehny mitään. Basson sain hankittua torstaille ^^ Imppu oli ihana ja lupas lainata :) Se haluis tulla katteleenkin mutta örisiä kauheen vastaan ajatusta :/ Musta olis taas ok :) Mut kattoo nyt miten käy.
Huomenna Anteroisen lavaste palaveri 9 aikaan.
Mitäs vielä. Saa nähdä joudunko yksin lähtee Porojen keikkaa kattelee. Toivottavasti saisin autonkin vielä ja kaverin. Kyselen huomenna yheltä vanhalta porolta vielä.
Kiipparisti lähtis mielellään kattoo kotiteollisuutta, örisiällä ei ois kauheesti varaa. Pitää vielä kitaristilta ja rumpalilta kysellä.
Mut hitto nyt alkaa pelottaa että johtuuko vaan stressistä vai onko jotain muuta ongelmaa -_- Mä toivon tosissani että johtuu stressistä!! Muuten oon pulassa ja pahassa!
Niin joo ja örisiä ilmotti meiät sinne Band Standiin nyt sitten.

-Lilli-

Studioilemista 23.11-25.11Maanantai 26.11.2007 21:59

Rumpali akvaariossa xP

Perjantai... mikä stressi päivä! Selvästi "ei vastata Lillille, että Lilli saa hermoromahduksen" -päivä. Ei väkisin sitten!
Treenitkin oli aika paskat :/ Onneks basisti ehdokas ei tullu treeneihin. Olis nähny erittäin vittuuntuneen solistin ainakin. Kaikki tuntus menevän päin mäntyä taas.
No siitä sitten parani. Ai niin ja osasin hakea rumpalinkin koulusta ^^ Mut niin parani kun pääsin teatteriin. Siellä oli ihanaa kuten aina. Päästiin lauleleen ^^
Hain äiteen kotio ja odottelin että Nasse tulis meille.
En saanu hankittua peltejä mutta onneks örisiä pelasti ja sai kaverilta ne!
Nassen kanssa oli mukava jutella. Käytiin käveleeskin. Ihana kuu ja tähtitaivas <3
Sit tehtiin poppareita ja katottiin uus Humiseva Harju. Silleen ihan ok leffa. Kivoja biisejä ainakin.
Lauantaina äänitystä.
Kauhee sählinki kun piti hakee peltejä, rumpuja ja ihmisiä. Päästiin joskus 3-4 maissa asentaa rumpuja ja säätää ja joskus 5-6 maissa äänittään. Saatiin d silleen ok:sti purkkiin. Mukavaa oli. Ja oppisin hiukan ja rumpalikin oppis. Joskus 7 maissa lopeteltiin kun rumpalin jalat melkeen hajos.
Menin siitä sitten kitaristille. Siellä oli kiipparisti ja Nasse ja kitaristin ja kiipparistin kaveri. Mentiin kävelylle ja päädyttiin Teräsvaariin :) Ja siitä 11 maissa kotio.
Niin joo. Perjantaina uus tuttavuuskin. Laulajaehdokas tutustutti mut kaveriinsa.
Sunnuntaina jatkettiin. Ja nää pojat haluaa oikeesti että saan mahahaavan! Soitin 1 maissa kiipparistille ja rumpalille että oisin tulossa hakee ja ne nukkus vielä! Päästiin sentään studioon hiukan kahen jälkeen.
Mä olin yksin puikoissa ^^ ja hyvinhän se meni. I:n rummut saatiin aika hyvin. Kuulostaa vähän paremmalta kun mitä d:n rummut. Ja saatiin hiukan d:täkin paremmaksi. Ei ne täydellisiä oo mut ohan ok:t demoa varten ja mä voin fixata niitä vielä.
Viikonloppu meni niin että hurahti.

-Lilli-

Toiskohan se pukki mulle uudet tussit?Perjantai 23.11.2007 02:29

Piparkakkuja ja väritystäPerjantai 23.11.2007 02:14

Madmousessa oli ihan mukavaa. Aloin epäillä tosin omia kykyjäni :( Opo kävi ja lähti. Tehtiin rumpalille midi pohjat valmiiksi ja juteltiin niitä näitä.
Rumpu ongelma edelleen. ENC:ltä ois herunu jos eivät oo käytössä ja jos maksetaan 40e. Kyselin koulukaverilta jos siltä sais ees pellit ja ständit. Lupas olla yhteydessä huomenna.
Pitäis alkaa bassoakin kyselemään.
Leivottiin äiteen kanssa pipareita <3 Oli kivaa.
Mitäs muuta. Juttelin kavereitten kanssa. Eipä muuta
Innostuin värittelemään tusseillakin :D Mun tussit on vaan pirun huonot :( Täytyy kysellä josko Joulupukki tois uudet.
Huomenna kiirus päivä mut eiköhän se tästä...

-Lilli-

KettuTorstai 22.11.2007 01:27

Ketuttaa 24/7. Haastan riitaa. Mikään ei tunnu olevan hyvin. Mä haluun halin!
Äiti teki piparkakkutaikinan <3 huomenna leivotaan pipareita!
Huomenna Madmouseen 10 aikaan ja kouluttaja tulee sinne kans. Tehdään myös midi pohjat valmiiksi rumparille. Vois heittää varmuuden vuoksi guitar pro versiot gmailiin.
Havenista ei oo mitään kuulunu että saako ne rummut lainaksi vai ei. Lähetin koulukaverille varmuuden vuoksi mailia jos siltä vaikka sitten sais. Alkaa pikkuhiljaa kyl huolestuttaa.
Luin vanhoja plareja läpi. Muistin aina välillä miten tehtiin. Nostalgista. Huomenna jos lukis viel Greasen ja Ozin.
Tajusin viime yönä että kiipparisti on periaatteessa "ensimmäinen" jolle lähetin vaan viestiä että lähetkö kävelylle. Exä oli sillon joskus ensimmäinen ensimmäinen jolle pysty vaan heittää että mennäänkö ja sitten mennä. Mutta mä luulen että kiipparisti vois nyt pysyä sellasena koko ajan, siihen voi turvautua. Ainakin toivon niin...
Pitäis pöytäkin siivota mutkun ei jaksais...

-Lilli-

Ai niin! Sain kutsun uuden tulokkaan kastajaisiin <3

Viattomien syyttäminen loppumaanKeskiviikko 21.11.2007 20:05

Kirjoitinpa hetken mielijohteesta mielipidekirjoituksen xP

Olen lopen kyllästynyt siihen miten viattomia syytetään koko ajan!
Jokelan tapahtumat olivat hirveitä. Mutta miten olisi jos syyttelisitte vain syyllistä, ettekä näitä raukkoja syyttömiä, joita syyttelette surutta.
Olen 20-vuotias nainen. Harrastan musiikkia ja teatteria. Vapaa-ajallani kirjoittelen, teen musiikkia, surffailen netissä, katson elokuvia ja olen ystävieni kanssa.
Kuuntelen kaikenlaista musiikkia: Mozartia, Tapio Rautavaaraa, Chuk Berryä, Queeniä, Children of Bodomia, Dimmu Borgiria ja Impaled Nazareneä, vain muutamia esimerkkejä antaakseni.
Irkkaan, mesetän, haen tieto netistä, kirjoittelen forumeille ja katselen youtubea.
Elokuvista rakkauskomediat ovat parhaita! Kunnon draama saa kyyneleetkin aikaseks. Mutta kunnon mättö on myös virkistävää. Paljon verta ja irtojäseniä. Kauhua ja jännitystä. Pienestä pitäen olin hulluna länkkäreihin ja kauhuun.
Minua kiinnostaa hyvin paljon historia. Kulttuurihistoria, mytologiat, myytit, tarut ja uskonnot ovat mielenkiintoista luettavaa. Kuten kaikki sodat, teloitukset, kidutukset ja historian pahikset.
Olen hulluna teräaseisiin! Jos olisi varaa, minulla olisi miekkoja, tikareita ja puukkoja vaikka muille jakaa. Terävinä ja tappavina tietenkin. Miekka ei ole miekka ellei sitä ole tehty käyttötarkoitukseensa. Myös aseet ja jousipyssyt ovat kiehtovia ja ampumaradalle pitäisi joku kaunis päivä päästä.
Olen sitä mieltä, että tässä maailmassa on paljon epäkohtia. Ihmiset ovat rutto, joka vielä tulee tuhomaan koko maailman. Ihminen on tyhmä eläin. Ja aina välillä sapettaa hyvinkin paljon päättäjien päätökset ja ihmisten tyhmyys. Kuten nytkin.
Ai niin! Ja olen hevari. Tai siksi minut varmaan luokiteltaisiin.
Ystäväni sanovat, että olen yksi hyväsydämisin ihminen jonka tuntevat. Yritän kaikkeni, että muilla olisi asiat hyvin, kuuntelen huolia, lohdutan, olen kaikkien ystävä, oveni on aina avoin kaikille. En vihaa ketään, en edes niitä, jotka sen ansaitsisivat. Olin koulukiusattu.
Syyttäjät, olenko siis huono ihminen? Olenko riski? Kuuntelen ”pahaa musiikkia”, katson väkivaltaleffoja (huom. jo pienestä pitäen), olen kiinnostunut väkivallasta, rakastan aseita, olen ”katkera” maailmalle, elän omassa maailmassa ja olen taipuvainen masennukseen. Olenko siis seuraava huonostivoiva nuori, joka lähtee lahtaamaan ihmisiä? Ja vain siksi, kun minut on altistettu näille ”saatanallisille vaikutteille”, jo pienestä pitäen.
Ei tulisi mieleenkään! Enkä ole ainut.
Älkää siis syyttäkö kaikkea tuntematonta, silloin kun yksi ihminen on mätä! Älkää etsikö syyllistä muualta, vaan katsokaa ihmiseen - kaiken pahan alkuun ja juureen. Ihmiset ovat erilaisia.
Jos Auvinen olisi ollut harras kristitty, kristillisyyden perikuva, tappanut ihmisiä Jumalan nimeen, olisiko kristinuskoa syytetty kaikesta?
Tuskin.

-Lilli-

Syyttäkää vaan syyttömiä xPKeskiviikko 21.11.2007 15:10

http://www.elisanet.fi/aantti/paskat/heili181107.jpg

Brenon sanoo:
voi jessus sentään
Brenon sanoo:
"ne on ne saatananpalvojat"
Lilli [Joku hieromaan Lilliä!] sanoo:
niinpä
Lilli [Joku hieromaan Lilliä!] sanoo:
"entinen punkkari, nykyinen rokkari" xP
Brenon sanoo:
tää on vähä taas...
Brenon sanoo:
luulen että se nimen omaan on sellainen kristillinen fanaatikko
Lilli [Joku hieromaan Lilliä!] sanoo:
niinpä!
Lilli [Joku hieromaan Lilliä!] sanoo:
Vois ehkä oikeesti kirjottaa jonkun oikein kauhistuttavan mielipidekirjotuksen tässä joku kaunis päivä. Kertoa vähän että millanen mäkin oon ja mitä kuuntelen ja mistä tykkään ja kertoa että en mä silti ihmisiä lähtis lahtaamaan jne jne xP lopettaisivat sen musiikin jne syyttelemisen ja menisivät vaan ihmiseen iteen kattomaan miten mätä jotkut on
Brenon sanoo:
tää on taas vähä
Brenon sanoo:
oon miettiny et jos se olis kattonu vaikka broke back mountainia ja kuunellu jari sillanpäätä ja koti kone ollu täynnä homopornoa
Brenon sanoo:
ni oisko homoja syytetty tästä?
Brenon sanoo:
... ei
Brenon sanoo:
jos se kattelis kristillisiä ohjelmia, kuuntelis gospelia ja kattois passion of christin 6 kertaa päivässä... oisko kristin uskoa syytetty
Brenon sanoo:
...ei
Lilli [Joku hieromaan Lilliä!] sanoo:
Ei tietenkään
Brenon sanoo:
mut jos se kuuntelee heviä (jota se ei edes tehnyt), tai käyttää you tubea, ja pelaa pelejä ni syy on pelien, musiikin, internetin
Brenon sanoo:
kaiken jota, ns "viisaat" aikuiset pitävät turhana, koska eivät itse niitä käytä / tarvitse
Brenon sanoo:
tää ob vähän sama ku "on ne moottoripyörät hirveitä, joka vuosi paljon kuolee"
Brenon sanoo:
harmi vaan että moottoripyörä ei tapa ketään, se köllöttää aika rauhallisesti pihalla ilman kuljettajaa


JUURI NÄIN :DDD

16.11-20.11 Katotaan muistanko kaikkeaKeskiviikko 21.11.2007 00:27

Perjantai:
Kaverin tupari/synttärit. Alku aina vaikeeta. "Papan" kyydillä pääsin tai oikeestaan sen veljen. Naantalissa eka käytiin ja sieltä sitten kaverille. Kaverilla olikin jo melkeen kaikki ketä sinne oli kutsuttukin. Yksi ehti lähtee ennen kun mä sitä näin tosin. Tyypillinen ilta. Ei mitenkään erityisen erikoinen. Tappelua melkeen synty mut ei onneks. Isäntä joutu lähettää yhden kotio. Guitar Herota intohimosesti eräät pelailivat. Ja mua läiskittiin persuksille ja mun mukinkin kaadettiin siinä samassa. Osasin rajottaa omaa juomisia tällä kertaa ^^
Mut haluttiin jatkoillekin! Uskomatonta! Ihan kivaa. Olin jo lähössä mutta jäin kuitenkin. Mukava yö.

Lauantai:
Aamulla oisin voinu itkeä. Koko ajan oli sellanen fiilis. Älkää kysykö miksi. En oikeestaan tiiä itekkään. Autoin kaveria siivoomisessa. Lähin sitten bussilla keskustaan päin ja sieltä Madmouseen. Koko matkan ajan oli itku kurkussa. Ja päätä jomotti. Oli vähän heikko happi (eka krapulako muka O_o tuskin). Mutta sitten kun Madmouseen pääsin niin oli jo paljon mukavampi. Työnantajan kanssa oli mukava jutella ja se on oikeesti kiinnostunu BTS:stä. Se yllätty tosi paljon kun kuuli meiän biisejä. Innostu vielä enemmän. Ja ylisti biisintekijää. Ja kiinnostus kiipparistista paljon. Rummut voidaan äänittää siellä. Kunhan saadaan rummut. Se on hyvä tilaisuus Madmousellekin kun ekaa kertaa siellä nauhotetaan koko helahoito. Loppu lauantai onkin sitten hämärän peitossa... en yhtään muista mitä tapahtus... Eikun joo. Äiti lähti Helsinkiin. Sain kämpän itelleni. Kauan pähkäilin että kutsunko jonkun meille, mutta en mä sitten viittiny. Olin yksin. Laulelin, soittelin ja katoin Muumiota. Simmut ei pysyny tosin auki ja menin jo puol 2 maissako se oli nukkumaan. Muumiokin jäi kesken.

Sunnuntai:
Heräsin. Laulelin ja soittelin. Sain äänen auki uskomattoman hyvin! Mä pääsin Phantomin viimesen äänen loistavasti! Kolme viivanen es! Uskomatonta! Se oli hieno fiilis!
Lähin sitten bänditreeneihin. Jännitti kun uus ihminen tuli koelaulaan.
Meni ihan hyvin. Mä pidin siitä ja sen örinä oli kiva ja sen cleani oli ihan ok. Basisti siitä ei meille ainakaan tulis. Ja se oli mukava. Mut kattoo nyt miten käy... kuunnellaan eka yks vielä ja sit vasta aletaan päättämään kaikista hakijoista.
Rumparille sopis että äänitettäis rummut lauantaina. Toivon mukaan onnistuis. Täytyy kysellä RNC:ltä jos saa rummut lainaksi. (eivät tosin ole vieläkään vastannu mun viesteihin :/ Pitää huomenna soitella perään. Me tarvittais ne rummut).
Löytys yhteyskin uuden hakijan kanssa Ukista kun kerta oli. Sen äiti tuntee veljen äidin. Aikamoista. En tosin tiiä mistä ne sen on älynny. Epäilen että mun numero on laitettu findiin ja kun kerta sieltä tulee iskän nimi niin siitä ovat älynneet.
Kävin Hesen kautta. Ei ne pasta-ateriat oo mittään erikoisia. Ihan syötäviä mutta parempaakin saa.
Äite soitteli että tulee vasta maanantaina kotio.
Katoin Muumion loppuun ja hippasen Muumion paluuta mutta jätin senkin kesken.
Laulelin ja soittelin.
Hitto mä inhoon asua kerrostalossa. Sain koputusta taas. No okei okei. Soitin 2 jälkeen ja lauloin (Tip tapia) mut silti. Musta ei ollu ees kovalla. No mut lopetin sitten. Ja menin nukkumaan.

Maanantai:
Tätä päivää odotin kuin kuuta nousevaa!
Äite tuli kotio. Ja mä lähin Anteroiseen.
Siellä oli ihan kivaa. Saatiin jottain aikaseksi. Sieltä sitten lähdin suoraan Veronaan. Jännitti. Ja oli aivan mahtavaa!
Ja kiva yllätys: Anteroisesta yksi näyttelijä oli lähteny kolmelta. Sitten kun mä tulen teatterille niin se istuu siinä käsinojalla... olin hetken että mitä hittoa. Mutta ei ihmekkään että oli tutun näkönen. Se oli ollu Häräntappoaseessa ja nyt Veronassa. Mahtavaa!
Aivan uskomattoman ihana porukka! Uusia ja vanhoja. Ei ainuttakaan ns. Vanhaa vanhaa. Paitsi kaksi aivan loistavaa tyyppiä. Ja sitten tietenkin muutama muukin ja assari. Mutta me muut ollaan silleen oltu teatterilla 5 vuotta tai vähemmän. Mä olen vanhemmasta päästä. Siinä 20-30 vuotiaat. Ja paljon abeja. Kolme täysin uutta. Yksi galleriasta tuttu, yksi joka oli 9. luokalla vaikkei siltä yhtään näyttäny ja sitten meitin brittivahvistus. Aivan ihana aksentti! Mutta puhuu kyllä suomeakin. Mut mieluummin enkkua. Mut mä olin sulaa vahaa. Mukavilta vaikutti kaikki.
Kivoja improja tehtiin. Naurettiin ja itkettiin. Mahtavaa! Saatiin plaritkin. Ohjaaja vaikuttaa loistavalta. Ja mä uskon että tästä tulee hyvin erilainen prokkis niin porukaltaan kuin näytelmältäänkin. Odotan innolla ja hyvät fiilikset oli lähdettyä ja kovin läheisiltä tunnuttiin heti. Kukaan ei jääny ulkopuolelle.
Niin ja lisää tutun tuttuja tuli. Vanha ITM:läinen. Että näin taas tällä kertaa. Maailma on pieni.
Bussit meni huonosti. Kello oli viis yli 9 ja seuraava lähti vasta viis vaille 10. Joten kysäsin kiipparistilta jos se ois lähteny kävelylle. Ja lähtihän se!
Yksi teatterilaisen pappa heitti mut Cittarille asti ja siitä sitten mentiin kiipparistin kanssa hyvin pitkä lenkki pisin ja poikin. Sitten päädyttiin treeniksen ulkosohvalle istuskeleen ja jutteleen. Oli erittäin mukavaa!
Oltiin siinä sitten puol 2 asti. Bussit meni jo kaikki ja sanoin että voin ihan hyvin kävellä Kaarinaan. Kiipparisti sano että en mä nyt mitään kävelemään lähe tulen hänen luokseen. Mä kyllä oikeesti pelkään hippasen sen isäpuolta ja äitiä. Joten miettisin kauan mutta sinne sitten päätysin.

Tiistai:
Kiipparistin äiti tais silti tietää että olin yötä kun kävi aamulla suihkussa. Luultavasti kerto isäpuolellekin äänistä päätellen. Toivottavasti kiipparistilla ei tullu tukalat oltavat.
Mut nyt näin miten vaikeeta senkin on nousta aamusin.
Nous ylös 8:11 vaikka 8 piti olla koulussa. Luultavasti se siitä samantien lähti. Joten mäkin lähin. Mä pääsin 25 yli bussilla hyvin kotio. Menin nukkumaan sen jälkeen kun tulin kotio ja heräsin 11 maissa. Suihkuun ja sitten Anteroiseen 14.
Siellä oli ihan mukavaa. Edistystä huomattavissa. Hiukan ongelmakohtia mutta kyllä tää tästä!
Tajusin tossa aamulla muuten kun tulin kotio kun AnteroisenVeronalainen puhus teatterissa siitä miten joihinkin ystäviin voi luottaa 95%:sti ja joihinkin 5%:sti niin kiipparisti on mulle sellanen johon voin luottaa 95%:sti. Mä olen saamassa siitä oikeesti ihanaa ystävää itelleni! Ekaa täällä! Ja kerroinkin sille että jos joskus tulee sellanen olo että haluaa pois mutta ei halua olla yksin niin mun ovi on aina avoina ja mun känny aina ulottuvilla. Kuten kaikille muillekin. Mä tarjoon suojan kaikille jotka sitä tarttee! Tervetuloa aina!
Mitäs sitten... eipä muuta. Kansion kävin hakees Veronan plarille.
Plarin luin. Oli tosi mielenkiintonen! Aivan mahtava! Ihania hahmoja! Mä toivon tosissani että saisin olla joku kunnon hahmo enkä vaan palvelija... periaatteessa mulla olis ehkä kerrankin siihen mahdollisuus. Mutta en oo ihan varma. Sen näkee sitten. Mutta toivotaan toivotaan!
Niin joo tää on muutenkin harvinainen prokkis. Tässä on 9 poikaa ja 7 tyttöä (tai jotain, mutta poikia kuitenkin enemmän) jotain niin uskomatonta! Kerrankin näin!!
Tässä on muuten vaikeeta olla ite masentunu kun kaikki muut ympärillä on niin huonossa jamassa. Stressaan aivan liikaa. Ja alkaa masennus pikkuhiljaa kolkuttaa mutta mä en saa! Muiden takia! Mä olen muiden turva tällä hetkellä! Jos mä masennun mä en pysty auttaa muita mitenkään. Joten mun on jaksettava!
Se vaan että... kuukautisetkin 5 päivää myöhässä taas... jo siitä laskusta mikä oli viimeksi myöhässä... onko stressiä... vai onko muuta... hitto kun ei tiiä.
Mutta mä toivon että muut pärjää! Ja oon niille avuksi! Muhun voi aina turvautua kuitenkin. En osaa ehkä auttaa mutta osaan kuunnella ja halata.

-Lilli-

PlöfPerjantai 16.11.2007 02:22

Jops ei mitään antaa olla.
Treeneissä vihdoin laulu kuulus!
Nasse tul tän. Oli mukavaa kitaraörinän, kaverin ja Nassen kanssa.
Basistiehdokas innokas ja uus otti yhteyttä.
EMP:n kuvastossa taas kaikkea kivaa
Lauantaina madmouseen
Väsy. Nukkuun
Huomenna juhliin!
Se kortti!

-Lilli-