IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Dam di dam 23.10-24.10 0:05Torstai 25.10.2007 03:24

Eilen ei ehtiny kirjottaa joten nyt sitten kirjotelen.
Etäpäivä. En jaksanu herätä 6:30. Nousin ylös joskus hiukan ennen 12. Hiukan lauleskelin. Ja sitten toinen paras kaveri tuli joskus puol kahdelta muistaakseni. Se toi mukanaan croisantteja ja rommipalleroita ^^ Oli nameja. juteltiin niitä näitä :D Kaikesta mahdollisesta ^^ Oli ihanaa! Kuulin uutta naittariakin en ihan loppuun asti tosin. Harmi kun ei riittäny tla koneella että oisin saanu sen sinne. Ihan kivalta kuulosti kyllä vaikkakin kun saippualaatikoista pysty vaan kuuntelee :/
Päätettiin mennä kebabille ^^ Mentiin hovirinnan kioskille. Nam nam! Rullakebab! Kyllä kelpas taas ^^
Kaveri lähti sitten siitä kotio.
Mä uskallan jo laulaa sellasta pientä ininää vaikka äite oliskin kotona. Hyvä niin. Eiköhän se tästä vielä. Ehkä jossain vaiheessa kehtaan ihan laulaakin.
Kaveri pyys illalla sitten luokseen ja menin sitten. Äiteelle laitoin viestiä että menisin sieltä suoraan kouluun. Sain kuittia kuten tavallista.
Kaverilla oli kivaa ^^ ja Heroesinkin näin. Pitää varmaan alkaa seuraamaan :P
En mä sit tietenkään mitään kouluun menny. Heräsin kaverin kanssa samaan aikaan ja se heitti mut sitten 110 tielle kun meni töihin. Miettisin että oisko pitäny mennä kaupungille hilluun mut päätin tulla kotio laulelee. Sit päätin 12 jälkeen mennä "aamupalalle" Naantalin Aurinkoiseen ja sitten siitä kirjastoon ettei äiti sais vihiä että en ois ollu kotosalla. Söin lihapasteijan ja kaksi kuppia teetä. Vois joku kerta oikeen syödäkin siellä. Näytti herkulliselta meinaan.
On kyl viihtysä paikka. Laihaa teetä tekevät mutta muuten tosi viihtysä. Ja siellä soi radio sata! Vois alkaa käydä siellä useemmin. Sillon kun tekee mieli tulla kahvilaan vaan hengaamaan ja esim. kirjottaa. Kauheen mielenkiintonen ympäristö ei tosin oo mutta ei se mitään. Kyllä siitä edestä aina välillä joku menee ohi että voi kyylätä.
Madmouse varmistu. Otetaan yhteyttä sitten lähemmin taas.
Soitin Rock'n'Chaoziinkin ja huomenna mennään katteleen sinne 5 maissa.
Kirjastossa luin teostoryä ja rytmiä ja lähin sit kotio. Pelästyin jo että olin hukannu avaimen mutta olinkin onneks vaan jättäny kotio.
Äite ei huomannu mitään ettenkö ois ollu koulussa
Boxeri Ali oli sulonen kun käytiin siskolla kattomassa sitä ^^ Vauhko kuin mikä xP mut lutunen. Vähän hömppä ^^
Teatterissakin oli kivaa. Tosi kivaa oikeestaan :) Ja ai että on ihanat poppikset autossa oikeesti!
Mun joululevyä haluttais kuunnella ^^ ja kuunnellutettaisiin muillakin ^^ Ihanaa. Mä haluun kyl tehdä sen!
Musaope yritti kosiskella ajamaan äänet Anteroiseen mutta en suostunu. En mä ehi. Lupasin kysellä koulusta jos joku ois kiinnostunu... mut epäilen. Mut kysyn silti.

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.