IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Yhtä hullunmyllyä 26.10-28.10 22:212Maanantai 29.10.2007 01:40

-Don Huonot - Ruoski minua-

Viikonloppu oli taas yhtä hullunmyllyä!

Perjantai:
Enpäs ollut koulussa. En heränny kunnolla kelloon joten annoin olla. Ja ihan hyvä vaan. Tuli sen verran rankka päivä.
Viideksi teatterille kenraaliin. Tosi hauskaa oli! En ookkaan koskaan ennen vielä ollu teatterilla puoleen yöhön asti xP Käytiin Sycoraxin kanssa hesessä ja siellä oli läjä saksalaisia XP jotka ei tietenkään osannu tippaakaan enkkua eikä myyjä osannu saksaa eikä englantia. Sycoraxi pääs pätemään kun toimis tulkkina ^^ Onneks oli paikalla!
Teatterilta tosiaan päästiin viimeisen läpimenon jälkeen joskus 12 jälkeen. Oli vähän väsynyttä porukkaa kyllä ^^' Soitin parhaalle kaverille ja ne tuli BTS:n kitaristin ja kiipparistin kanssa hakee mut kiipparistille :) Niitten kaverikin oli siellä. Olin kauhea ämmä! :( Tai no en mä voinu sille mitään. Tää kaveri kirjotti eka paperille että sillä on tunteita mua kohtaan. Sit se pyys mua ylös jutteleen. Ja tunnusti O_o Joutusin antamaan pakit :( Tuntu kamalalta. Mutta mitä muutakaan oisin voinu?! O_o En mitään. En tunne tyyppiä. Ja kun sitä on kuitenkin ihastunu ihan toiseen.
Siitä sitten paras kaveri heitti mut kotio (kitaristi ja kiipparisti kyydissä myös xP) 3 maissa.

Lauantai:
Nukuin jotain 4 tuntia kun olin laittanu kellon soimaan 7:30. Mut nousin ylös vasta 8:00. Bussi lähti 9:25. Ehtisin ihan hyvin suihkuun jne :)
Teatterissa oli aluksi aika väsynyttä mutta kyllä siitä sitten piristy :) Peppi pätkä oli aivan loistava! Pakko päästä pian kattomaan sitä! Läpimenot meni kuvittomasti. Vaihdotkin meni ihan hyvin. Itse juhla oli ihan kiva. Pitkiä puheita alussa mutta mielenkiintosta. Pelkkää hyvää :) Kaikki ylisti ja ties asioista jopa :D Loistava tunnelma. Jouduttiin odottaa melkeen tunti ennen ku päästiin lavalle. Mutta kun päästiin meni ihan hyvin. Pieniä kämmejä tapahtu mutta ei se mitään :) vaihdot oli hilkulla mutta ehdittiin silti.
Rääpittiin hiukan juhlan jälkeen ja mentiin sitten kukkoon. Siellä tuli oikeen juotuakin ^^ Ja oli kivaa! Ja pääsin jutteleen ja sanoo oikeen käsipäivää yhden ohjaajan ja lavastajan kanssa :) Loistavaa! Ohjaajan suku oli Kalannista! :D Se oli uskomatonta. Toivottavasti joskus pääsis sen ohjaukseen ^^
Siirryttiin teatteriin joskus 9 maissa (kukkoon oltiin menty siis 5 maissa). Mulla ei ollu juotavaa mutta sain kaverilta yhden lonkun. Ja söin tietenkin :P Mukavia juttutuokioita. Ja 10 maissa mentiin näytelmä läpi! Harmi että en ehtiny kavereita pyytää kattomaan :( Se oli hulvaton!! Mä paikkasin yhtä kaveria joka oli jo lähteny. Se oli mahtavaa!! Vasikka nylkytti mun jalkaa Ystävyyden talossa kun poistuttiin lavalta xP Ryövärit oli boxereissa ja me kaverin kanssa mentiin kuolaaviksi naisiksi taakse syömään popparia xP
Kovaa laulettiin (meinas ääni lähtee :P) ja naurettiin ratketaksemme. Aivan mahtava ilta!!
Mä lähin esityksen jälkeen kitaristille. Kun parhaalta kaverilta oli tullu viestiä että menevät kohta nukkumaan. Kävelin kipikipi sinne. Kerroin illan tapahtumat. Meiät "heitettiin" kiipparistin kanssa pois ja mulla oli vaihtoehtoina joko bussi tai kiipparistille. Kiipparisti sano että sille niin totta kai menin :)
Syötiin nuudelit, toinen pelas hiukan ja mentiin nukkumaan (minä valtasin kiipparistin sängyn ja toinen meni yläkertaan).

Sunnuntai:
Aamulla sain sätkyn. Kiipparistin äitee ja isäpuoli meni suihkuun. Eivät tainneet tietää että olin siellä vielä siinäkään vaiheessa kun isäpuoli huiomas mut ja sano "täällä on nainen! Eikä miestä vieressä. Joku matkalainen" Nolo tilanne -_-' Sanoin hyvät huomenet ja jatkoin nukkumista ja odottelin että josko kiipparisti tulisi alas. Tuli vihdoin. Syötiin aamupalaa, katottiin telkkua ja sitten lähti saattamaan mua bussipysäkille ja jatko matkaansa isälleen. En mä ollu tajunnu että kelloja oli siirretty niin ei ihmekkään että bussi tuli hassuun aikaan xP
Mut ai että sitä oli huonona kun kotiin pääsin. Ajattelin taas liikaa. Ja sitten sain vähän tietää asioita. Ihmissuhteet päin mäntyä. Ei oikeen tiiä mitä sitä pitäisi tehdä ja keiden kanssa. Ja joutusin periaatteessa antamaan toisetkin pakit yhdelle toiselle... mutta kun en mä voi mitään sille että ei tunne samoin :/ kun sitä tuntee enemmän toista kohtaan... vaikeeta tää tämmönen... ja sekin suhde ei välttämättä ees toimis... mutta kun haluaisi yrittää silti... mutta pelottaa... ei tiedä. Pitäisi vaan saada suunsa auki. Ihmissuhteet on pirun vaikeita!
Mutta sen tiedän että bändissä on kyllä mulle nyt se läheinen ystävä porukka. Turhaan mä haikailen muualle enää. Kunhan bändi nyt ei vaan hylkää mua niin kaikki on... no.... jotenkin ainakin hyvin. Mutta mä kyllä tiiän mitä haluaisin ^^' vaikeeta on.
Mutta että Turku on pieni paikka!!! Parani fiilis täsä illan mittaan. Kuulin että yksi bändituttu pisti toisen bänditutun ja yhden teatteritutun yhteen. Tää teatterituttu ja toinen bändituttu on hyviä ystäviä kaiken lisäksi. kaikilla tuli totaalinen wtf olo xP miten voi käydä näin :D tää on uskomatonta. Tuntuivat kyllä pitävän toisistaan ^^ Siinä olis kyllä mukava pari :)
Mutta ei se riittäny. Örisijä oli jutellu jonkun kanssa netissä BTS:sttä ja kävi ilmi että luultavasti käyny lukees mun myspace blogia ja huomannu et BTS:ltä tulee äänitystä Jouluna. Odottaa kuulemma innolla sitä xP vaikkei muuta bändistä voi tietää :P Miten voi olla!? xD Ja sitten kävi vielä se ilmi että viime vuoden Poro openi on opettanu myös meitin örisijää ja kitaristia hiukan xP Ei huono ei tosiaan! :D Turku on PIENI paikka! Varsinkin musapiirit xP Pelottavaa. Mutta siistiä!
Niin joo. Jo 2 kiinnostunutta laulajaehdokasta \o/ Toinen vois toimia basistinakin :D Odotellaan vielä uutta yhteydenottoa niiltä. Niin ja joku oli soittanukkin. En uskalla soittaa takasin joten kaippa ite soittelee uudestaan (toivon mukaan ainakin).
Mutta huomenna ekaa kertaa uuteen treenikseen! Mahtavaa \o/ Odotan innolla ^^
Vähän tuo miesongelma kyllä sapettaa kun luultavastikin ois miehellä tunteitakin mutta kun olisi muuta ongelmaa... mutta jos kaikki jää sen ongelman takia niin se olis harmi... mut sit taas... se ongelma on sen verran tärkeä että sekin on vaikia... mut noh... kaipa sen näkee sitten....
Parhaalla kaverilla oli ollu ihan mukava viikonloppu kans ^^ vähän kade :D vähän kade myös kun muut ympärillä tuntuvat löytävän jonkun :D sitten niitä joutuu kattelemaan ^^'
Huomenna pitäis kouluunkin...

-Alice Cooper - Poison-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.