IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sairazztuzzTiistai 05.02.2008 21:14

Vetelin just monituntiset nokoset sohvalla päänsäryn kunniaksi.

Sitten tilasin kotipitsasta 2 perhepizzaa ja 2 juomaa, maksaa omien laskujeni mukaan 6 lounaria. Kuumottaa, mut halusin ne lautaset plus en viiti antaa niitä lounareita mein peruspizzakuljettajille jos jää vähänkään alle kokonaissumma kun ne on nostaneet hintoja, siat!

Niin ja sitten heti aamupäivästä katsoin kaksi Critters-elokuvaa. Näin after critters -nokosten aikana unta että kaikki mahdollinen perhe joka mulla oli, oli niiden crittereiden sieppaamia ja sit otin sen mun valtavan keltaisen pehmolelun ja menin hakkaamaan sillä bussikuskia päähän. Bussikuski muikisteli ärsyyntyneen kysyvästi kun sanoin vastauksena: "olen vain turhautunut lapsi kun koko perheeni on vaarassa ja tämä on minun tapani purkaa turhautumistani, valitettavasti muihin ihmisiin".

Nyt on kyl nälkä. Täytyy sanoo et se kotipizzapoika oli kyl oikee unelma puhelimessa, puhui niin laiskasti että toivoin jonkun edes auttavan sitä nostamaan kielensä puhuessaan. Ei se edes kysynyt mun ovikoodia enkä minä sitä sille kertonut niin uskon saavani vielä yhden soiton. Tosin, olisi parempi jos sen kuljetuksen hoitaisi joku muu.

Ja mua pelottaa kauheesti ettei ne anna mun maksaa pelkästään lounareilla. 6 lounaria on kuitenkin jo muutama, vaikka siitä jääkin vähän vajaaksi se total-summa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.