IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.04.2008 17:56

elefantti.

Sillä on ryppyset jalat. Miksei niiden kynsiä koskaan maalata, kun niitä muuten koristellaan? Onko niillä edes kynsiä. Miksi? Miksi elefantilla ei ole varpaita vai onko se niinkuin iso käsi tai jalka, joka on vaan kasvattanu oman pään ja sisäelimistön?


Ootteko huomannu miten skitso juttu käsi on? Ihan friikkii. Kaikki sormet taittuilee ja kääntyilee ja nahka ruttuuntuu ja se menee ympäriinsä. Ihanku sillä olis oma tahto. Ja sit se on viel kehossa kiinni, joka on toisaalta sit hyvä juttu et ihmiset ei tajuu miten friikkii se on, mahtas olla melko pelottavaa sitte.


Mä tykkään mun oletuskuvasta kun se on saanu paljon kommenttia.


Ootteko koskaan ajatellu, että kun luonnossa kaikki kirkkaat värit omistavat hyönteiset on myrkyllisiä.. Se on niinku varotus junou. Onko seepra sitten myrkyllinen hevonen? Entä sitten kun koalat on kuolemassa ilmastonmuutokseen? Niillä on niin erikoinen nenäkin. Ja ne syö pelkkää mentholia. Aattele ny, kamalaa. Sit niiden pitää olla jossain kamalas napatöhnässä lapsena tai ne kuolee. Eikä ne juo koskaan mitään. Mahtaa olla tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.