IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miten niin nuoret ei?Sunnuntai 28.09.2008 18:11

Törmäsin sattumoisin erääseen keskusteluun IRC-Galleriaa surffatessani, jossa toinen osapuoli totesi keräävänsä porukkaa bändiin jolla yrittäisi sitten vaikuttaa maailmaan parantavasti. Ettei näitä ampumistapauksia enää tulisi.

Voi helvetti päättäjät kun olette sokeita. Teillä on käytettävissänne koko maailman vahvin väline, nuoriso. Kyllähän se on niin, että ne lapset katsovat teitä ylöspäin kasvaessaan, "mitä teen iskä, iskä mä en osaa, äiti tuu pyyhkiin". Mutta ei se asia pysy niin. Jonain päivänä teidän täytyy katsoa omia lapsianne ylöspäin ja se joka vastaa katseeseen, on oman elämänne peili. Jos ette ole antaneet nuorison kasvaa ja kukoistaa, vastaan katsoo katkera ihminen joka ei näe sen pidemmälle kuin tekään. Jos sen sijaan olette ymmärtäneet sen iänikuisen rallatuksen "nuorissa on tulevaisuus" ja antanut nuorille ohjausta totaalivallan sijaan, huomaatte että vastaan katsoo ihminen jolla on vahva pohja, vahvat mietteet, halua ja voimaa viedä asioita eteenpäin ja ohjata häntä nuorempia.

Kysymys lienee kaikille meille sama, haluatko istua nurkassa vai kulkea vapaasti käytävillä?

Raivostuttaa miten ihmiset vallankahvassa ovat "yhyy olemme niin yksin tämä on pelkästään meidän käsissämme" kun sen sijaan nyt jos koskaan tulisi ottaa kontakti nuorisoon ja saada nuorten elämään enemmän sisältöä. Vaikka se puistossa ryyppääminen onkin kuulunut meidän kaikkien kasvuprosessiin, ei se silti tarkoita että nuorten on tarkoitus olla siellä.

Haloo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.