IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rakastan <3Maanantai 02.02.2009 18:56

Rakastan mun hammaskiskojani. Viime yönä näin unta että söin leipää ja hampaat kävi, oon tosi kova puremaan leukojani yhteen ja varsinkin jurnuttamaan niitä toisiaan vasten. Toisinaan kyl pelottaa noiden hammassuojien kestävyyskin tässä käytössä. Kun mulla on hammastarkastus taas 2010 tammikuussa, ne joutuu varmaan tekemään mulle uudet kiskot.

Mut non ihanat. <3

Tänään soi puhelin, mikä on erikoista koska ei mulle koskaan soita kukaan. Tuntematon numero, soitin siihen takaisin ja oletin saavani humaltuneen vastauksen joltakin jonka nimi on Toni ja jolla ei enää ihan numeromuisti pelaa, mutta siellä olikin Diacorin sairaanhoitaja.

Sain leikkausvalmisteluohjeet ja kirjotin ne Garon pipomallikaavaan. Garon pipomalli on menny taas uusiksi joten olen jättänyt taakseni sen suojelemisen. Nyt taas tehdään pipoa innolla, alusta asti. Jalmari aina nauraa mulle.

Mut leikkaus on jo kahden päivän päästä. Kaksi kokonaista päivää enää ja sitten .. IIK. Pelottaa.
Ne halus et pukeudun väljiin vaatteisiin, taidan kyl ottaa menomatkalle hieman yleisöystävällisemmät housut, takaisin tullessahan ollaan joka tapauksessa omalla autolla liikenteessä. Iik.

Hei hei välilevyn omituinen osa joka pullistelet ilman lupaa, ei tuu ikävä.

(Hassua että olen kuullut nimityksiä sille välilevyn pullistumalle, mutta en sille mikä siellä pullistuu. Tosin ne eivät ole olleet hoitohenkilökuntaa joilta olen kysynyt enkä ole edes kuin satunnaisesta mielenkiinnosta tiedustellut asiaa.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.