IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Malttamaton pikku hiiriTiistai 17.03.2009 00:20

Sain tänään taas NÄIN paljon aikaan asioita, kunnes juutuin Youtubeen ja sammahdin lopulta sohvalle ja kirskuttelin hampaillani poskilihaksen rikki. Ei ihmekään että heräsin ja suuhun sattu, vaikka tuo ilmiö on jo tuttu vuosikausien kirskutteluista. Kirskuttelija, suosittelen ERITTÄIN paljon hammaskiskojen hankkimista. Pari sataa euroa ja sillä pelastat leukanivelet, hampaat ja posket, puhumattakaan niistä vältetyistä säryistä päässä, suussa ja niskoissa joita kirskuttelu aiheuttaa.

Mutta se miksi olen malttamaton, on se että tilasin itselleni kampaaja-ajan. Minä soitin, Eija vastasi eikä kumpikaan tajunnut kumpi on luurissa. Kysyin Eijaa ja se luetteli aikoja kunnes sitten tajus nimeä kysyessä kuka olen kun tarkensin olleeni aiemmin Helminen. Sittenhän se muisti ihan kivasti.

Mulla on muuten ihan käsittämättömän pitkät hiukset, ne ylttää kohta siihen leikkaushaavaan asti, eli ristiselässä mennään. Tosin tuo joutuu niitä leikkaamaan melkolailla latvasta, mutta ne vaan innostuu siitä entistä enemmän ja onhan tää pituus saavutettu sentään kahdessa vuodessa. Kuinka pitkät nämä ovatkaan vuoden päästä.

Pitäiskö vielä kasvattaa pidemmäksi?
Give me feedback.

P.S. Olen huomannut puhetavassani pientä Pasilaistumista. Melko pelottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.