IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kanapalat ftwPerjantai 27.03.2009 17:38

Vatsa on vieläkin ihan hurumykky niiden eilisten kiinalaisten jälkeen, dänk you. Sopii harkita seuraavan kerran syökö epäilyttävää kiinalaista tai rasvaherkkään vatsaan 9 friteerattua kanamöykkyä.
Kyllä se kuitenkin hyvää oli, vaikkakaan ei herkullista.

Heräsin illalla siihen todellisuuteen, että tänään on TaiKin ennakkotehtävien palautus ja puuhasin ennakkotehtäväni loppuun. En ole kertonut prosessista kuin muutamalle tarkoin valitulle koska osaan aina luoda hirvittäviä paineita niskaani jäpättämällä asioista etukäteen. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen siihen mitä sain aikaan ja aion portfolioni lätkäistä nettiin ihmisten näkyville tässä lähiaikoina. Toukokuun puolivälissä saamme tietää miten kävi.

Olisihan se hieno päästä vihdoinkin opiskelemaan graafista suunnittelua, vaikkakin opinto-oppaat uhkailevatkin ulkomaanvaihdolla. Miksei vois vaan nyyköttää Suomessa, kysyn minä. Mietin bussissa paluumatkalla sitä mihin maahan lähtisin ja miten hoitaisin elokuvankatseluongelmat. En viitsisi hankkia niitä leffoja natiivina enkä kantaa Suomesta ulkomaille. No mutta pieniä on pulujen pulmat.

Kaiken kaikkiaan oli mielenkiintoista seurata miten sitä on vuosien saatossa kehittynyt - suherruksista lähtien Cattus-taustakuviin.

Tulevaisuus on varmaan minulla aina auki, työtä sitä tekee aina mielellään mutta oman lahjan kehittäminen ja käyttö on ihan eri juttunsa. Kirjojen kuvittaminen olisi tosi kiva homma, vaikka ihan freelancenakin. Voihan sitä tehdä kaikenlaista ja ihan yhtä aikaa.

Sitäpaitti opiskeleminen on niin kivaa, harmi etten tajunnut sitä koulussa ollessani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.