IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KELATiistai 31.03.2009 05:08

Öhm.
Kaikki aina huutavat miten kamala Kela on. Miten huonosti asiat hoituu, miten kauan kestää, miten yli maksettuja opintotukia kerätään takaisin.

Minen ihan ymmärrä. Kaikki, ihan kaikki mitä oon Kelan kanssa nyt tehnyt (vähintäänkin joka toinen viikko soitellu ja lähetelly), on sujunut hyvin ja nopeasti. Ne makso mun leikkauksen kelakorvauksen parissa viikossa kun keskimääräinen käsittelyaika on 6-8 viikkoa! Kahdessa viikossa!

Eikä mulla kyllä aiemminkaan oo ollu niiden kanssa ongelmia, vaikka oon ollu työtön ja mitälie, aina puhelimessa on ollut avuliaita ja ilosia ihmisiä, jotka ovat hykerrelleet sitten kun olen iskenyt juttua ja vitsaillut jotain tyhmää. Yksi jopa selvitti asian joka ei sille kuulunut ja soitti mulle takaisin.

En oo nyt ihan mukana tässä Kela on paska -kerhossa.

Ihan loogista toiminta ollu, ei mitään ihmekaavakkeita eikä aikarajoja, netissäkin näkee kaikki päätökset ja maksupäivät kun käyttää pankkitunnuksia.

Pelottavaa jos oon ainoo jolla on näitä kokemuksia.

P.S. Imo opiskelijalle määrätyt tulorajat ja opintotuet jos ylittyy niin tietty ne perii takaisin, maksuaikaa sais kyllä olla enemmän ku se koirankuseman verran aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.