IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

<3<3<3<3<3<3<3Lauantai 11.04.2009 23:09

Minä sain tänään kaupasta uuden mikron missä on grilli ja kiertoilmauuni ja sen takia meidän pitää kantaa kaikki tavarat ja huonekalut pois keittiöstä kun se mikro suuttuu kun sillä ei oo tilaa. Mut se ei oo se ihkujuttu.

Amazon.comista tuli paketti!! Sain yhden amigurumikirjan ja toisen amigurumikirjan mikä on täynnä Crobotseja, eli Croched Robotseja. Ne oli ihkui.

Sit sain synttäripaketin mummulta ja avasin sen mutta siitä ei saa kertoa kenellekään ennenku vasta keskiviikkona joten se oli semmoista salaista ihkua. (mummu sanoi et pitää odottaa vaikka se kyl anto sit luvan kun kitisin vähän mut sitä ei voi ihan laskee kun se oli kitisemällä aikaansaatu lupa).

Mut nyt sitte unohdin mikä oli se kaikkein ihkuin juttu...

EIKU!!!1
Sain kaupasta TaoTaon levyn 26 jaksoa ja Justus Lohikäärmeen levyn, missä oli spoileri, eka jakso oli Justus ei osaa lentää ja noin 10 jaksoa myöhemmin oli jakso Justus lentää.
SPOIL!
Tommosesta pitäs olla varotustarrat.

Peeäs, meiän mikro muuttuu tulikuumaksi kun sitä käyttää grillinä. Poltin sormeni ainakin kahdesti, tosin eri kohdista, en sentään oo niin tyhmä et samaan kohtaan, minä kosketin vaan jokasta sivua.

Se mikro makso vaan satasen vaikka se on state of teh art. Ja rasittava. Ja siinä on miljoona nappia ja juttua mitä painaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.