IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Still awakePerjantai 12.06.2009 07:48

Ei voi mittää, kun se iskee, se iskee ja sitä pitää totella.
Inspiraatio siis.
Tai toisaalta sitä voisi nimittää vähentyneeksi vitutukseksi sekä viitsimisen kasvamiseksi.

Mut olen heräämässä vasta keskipäivällä, hyvissä ajoin pippaloihin mutta silti myöhään.

Sain kuvaa eteenpäin. Sitä jollain tavalla alkaa uskoa siihen, että se on joskus valmis. Samalla aivoissa tykyttää "SIKANA HOMMAA MURSK EPÄTOIVO", mutta jos sitä ei kuuntele, voi melkein rentoutua. Minä haluan tuon kuvan screenille. Perkeles!

Jos ei muuten niin kaikkien hassujen kuvien vuoksi.
Emminä mitään voittoa saa mutta se kun pääsee screenille ja saa palautetta, on siistiä. Viime vuonna tuli kova keskustelu kattihahmon rintakarvoista (wtf), mikähän on tänä vuonna sitten se juttu mikä kiinnittää ihmisten huomion. On ainakin tarkoitus piilottaa taustalle kaikkee insideläppää. Jos mieleen tulee jotain insideläppää mikä olis hauska niin saa toki ehdotella.

Yhdet pullot näytti ihan Super Marion putkilta, mietin että jos siihen viereen piirtäis Super Mario -avaimenperiä niin se olis siistii.

Ja pitää siellä olla ainakin yks "for dummies" -kirja.

Mut jumalaut että noiden pikkuyksityiskohtien viilaaminen on jotain niin veemäistä et jumaleissön. Mut jos saisin tosta kuvasta yhtä hyvän ja perfetton ku viime vuotisesta, voin olla ylpeä jo siitä, että olen saanut sen aikaiseksi ja todistan jälleen itselleni jotakin.
Ja miksei muillekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.