IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yhyy ja silleeTorstai 11.03.2010 06:20

En ole kohta puoleen vuoteen käynyt Discshopissa katsomassa elokuvia. Siellä olisi kyllä muutama, jotka haluaisin ehdottomasti itselleni, joita olen odottanut DVD:lle jotta ne näkisin, mutta joita en nyt voi hankkia.

En ole hankkinut itselleni oikein mitään viime aikoina. Tänään ostin Akateemisesta lehtiön, kirjekuoria ja muovikansion ja koin suurta iloa kun sain jotain uutta. Melko surkeaa.

Ollin hidas valmistuminenkin on surkeaa, vaikkakin tiedän että kyseessä on prosessi, joka minun tulee käydä läpi kokonaisuudessaan. Hitaus tarkoittaa paneutumista ja ehkä en ole ollut valmis ennen kuin kirja on valmis, sitten kun se on valmis. Usko on luja, että siitä tulee vielä hieno ja voin aina ottaa lohtua siitä, että olen vielä kirjatööri (kirjojen suhteen amatööri).

Sitten jos ja kun teen toista kirjaa, on prosessi selvä ja tiedän, miten asiat kannattaa hoitaa. Nythän on mennyt aikaa vaikka kuinka paljon pelkän prosessin luomiseen, hahmojen harjoitteluun ja tarinan muodostamiseen. Olen joitakin kuvia piirtänyt noin 35 kertaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, ihan suoraan sanottuna olen hämmästynyt, miten olen jaksanut. Yleensä jätän tuollaiset loputtomat toistamiset pois hyödyttöminä.

Olen ehkä lapseton yhteiskunnan silmissä, mutta tässä syntyy minun lapseni. Minun unelmani.

..ainakin yksi niistä.

P.S. Normaali päivärytmi voisi kanssa syntyä ihan mielellään kiitos.

P.P.S. Pyrin siihen, että saan kirjan postiin viimeistään maanantaina, en tiedä haluanko jättää sitä laatikkoon lojumaan viikonlopun yli. Pidän deadlinea perjantaille. Sas nähä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.