IRC-Galleria

SiivoustaTiistai 27.05.2008 16:08

Eli nyt on siivottu ja olis seuraavaa romua myynnissä erittäin halvalla, ILMAISEKSI! Mutta vain rajoitetun ajan, sillä huomenna (ke 28.5.) koko roska lähtee kierrätykseen.

Elikkäs:

Muovia sekalaisesti, kotelosta erinäisiä suojia, peitelevyjä yms, hiiren kehikko ja tiäs mitä.

Kaiuttimia kolme paria, yhdestä toimii vain toinen mutta muuten ok, toinen toimii on mutta yks säätönappi sisässä ja kolmas pari muuten ok, mutta joku on jäystäny johdon poikki (en tunnusta).

Purettu virtalähde josta nyysitty tuulettimet ja johtojen liittimet, kuoresta yläkansikin on jossain ties missä.

Pari kappaletta musteruiskuja, HP:n joku jolla on saatu jopa kohtalaisia valokuvia ulos mutta eihän se nyt enää toimi, paperinsyötössä jotain vikaa (ainakin). Canonin vuodelta 99? Oleva perus musteruiskari, teoriassa taitaa toimia, paperinsyöttö varmaan siinäkin.

Pallohiiri joka toimii ja pysyy teipillä koossa, ärsyttävän näkönen ja tuntunen teipeistään johtuen ja enhän minä semmosia sitten kattele.

Pöytälamppu ledillä toimiva, ei hajuakaan miks ei toimi mutta ei toimi, ehkä sitä vaan vituttaa, niin ja ledi on jossain tiäs missä.

Kotelo, ATX standartardartardartardia, pystymallia mutta jokseenkin piäni, sivupellit ja etupaneelikin on että eiköhän sinne koneen saisi mahtumaan ja paketti sisältää myös kaksi (2!) zipalesta skruuveja. Ei nääs ne perhanan sivupellit muuten pysy kiinni.

D-linkin joku wlanin G:tä tukeva purkki, otti vähän ukkosta ja nyt mököttää eikä halua jakaa itseään, minä en sellasta pihtaamista jaksa joten uus tilalle ja tuo roskiin. Jotenkin toimii, pystyy piuhallisena käyttämään reitittimenä ja konffailemaan miten tykkää!

Tuossa ne tais olla tärkeimmät, aika varmasti on myös muita ylläripylläreitä joita en ole vaan jaksanut mainita, yllätytpähän sitten!

Hintapyyntö tällä paketilla on törkeähköt n0lla juuroa ja kuljetus järjestyy vaikka Lissabonin ja Bombayn kautta Poriin, myös ns. järkeväpi reitti on mahdollinen.

Mutta yhtä kaikki, on matka sitten metri tai miljoona niin joka tapauksessa otan siitä rahaa.

Doddi ja nyt kaikki halukkaat tekee siihen sitten särmän jonon ja tarjouksia käsirahoineen pöytään!

Edit: Kauppaan lisätään kylmät kahvinpohjat mukistani. Hyi helvetin helvetti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.