IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 20:32

Päivilläni ja elämälläni on taas merkitys! Se merkitys kestää luullakseni perjantaihin asti, mutta siihen asti on taas mukava edes etäisesti muistaa, miten odottamisen arvoinen seuraava aamu voikaan olla. Tätä fiilistä ei ole koettu sitten... sitten... tarhaiän? Se on tosin liian kaukaista aikaa tarkasti muistettavaksi, joten voidaan sanoa "ei ikinä".

Aivan, Mira on taas jälleen kerran löytänyt elämäänsä sen suurimman ja täyttävimmän sisällön, mitä maa päällään kantaa. Jotain niin aitoa, että se ei jätä, ei hylkää, ei unohda eikä sano koskaan pahasti. Materian. Ihanaisen maallisen mammonan, johon kulutin pari päivää sitten viimeiset rahani ja nyt odotan sitä postilaatikkooni saapuvaksi. Jokaisella aamulla on merkitys; ehkä tänään. Jokaisella bussipysäkiltä kotiinpäin vievällä askeleella on merkitys ja into kasvaa askel askeleelta kun lähestyn postilaatikkoa. "Ehkä nyt."

Ja niille hupsuille, jotka luulivat, että olin saanut elämänilosta ja elämästäni kiinni ja/tai löytänyt itselleni miehen, nauran vain paskaisesti päin naamaa ennen kuin piiloudun huoneeseeni elämään elämääni ja sen virheitä muistoissani uudelleen.

so let go, jump in
oh well, whatcha waiting for
it's alright
'cause there's beauty in the breakdown
so let go, just get in
oh, it's so amazing here
it's alright
'cause there's beauty in the breakdown
[Frou Frou - Let go]

Ja kyseinen rakkauteni on siis Alchemy Gothicin Ravenskull -korvakoru, verkkokäsineet sekä h.Naoton mustavalkoinen olkalaukku. Näin tulevalle kesälle alata taas hamstrata kaappeihin kaikkea söpöä, nyt kun taas kenties voi tarjeta loleillakin ulkosalla ilman jäätymisvaaraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.