IRC-Galleria

Kaatopaikkapankin reklamaatiokeskusLauantai 29.09.2007 02:32

Maksettu, ja sit hommaamaan rahoja takaisin TEKin lakimiehen kautta.

Soitin riskienhallintaan, minne minun käskettiinkin reklamoida. Siellä oli koneet pimeänä koko Helsingin Sampossa jonkun sähkökatkon takia. Eipä käynyt sääliksi. Sanoivat kuitenkin soittavansa takaisin, kun koneet saadaan taas päälle.

Reklamaatiotädiltä tuli puhelu. Juuri kahvia juoneen kuuloinen nainen puhui nopeasti ja kaiken aikaa lauseiden päälle - jopa uhkaavaan sävyyn, eikä antanut mitään mahdollisuutta kertoa omaa puolta asiasta. Käytännössä asiakaspalvelija teki mahdottomaksi palautteen antamisen, mikä tietysti vaikeuttaa reklamaation tekemistä marginaalista enemmän.

Tiesin, että pitää säilyttää maltti, olla rauhallinen ja rakentava - ja siinähän se flunssaiselta sujui.

Totesin, josko saisin yhden lauseistani vietyä johonkin välimerkiin saakka. Neiti puhui siellä vain kovaa päälle - ei noteerannut. Yritin kertoa tilannettani, kun hän pääsi sellaiseen aiheeseen keskustelussa, missä olikin jo asian ytimessä. Hän korotti ääntään ja jatkoi, kuin olisi vain pitänyt taukoa lauseessaan viiden sekunnin ajan ihan kiusallaan. Odotin, että hän saa sanottavansa sanottua, ja vielä sen jälkeen varmuuden vuoksi yli sen viisi sekuntia, jonka jälkeen mainitsin kommunikaation olevan half-duplex -tilassa. (oikeasti sanoin palautteen olevan tällä hetkellä hyvin epäinteraktiivista, mutta half-duplex on niin hieno termi).

Selvisi, että maksueräksi oli sovittu 30e kuussa, ja muistinkin tästä, että mulla ei ollut kyseisenä kuukautena rahaa joten sovimme, että aloitan takaisinmaksun kahden erän muodossa ensi kuussa ja siitä eteenpäin sitten kerran kuukaudessa. Tästä huolimatta kyseinen lasku oli mennyt perintään, ja koska siitä ei ole mitään paperilla, mun pitää hoitaa se lakimiehen kautta. Näin pyysivät.

Seuraavaksi lähetän suunnilleen nämä tiedot lakimiehelle, joka korjailee sen hieman juridisempaan muotoon (katsoo ettei siellä ole mitään "ottakaa kuvia jos satutte näkemään" -matskua) ja lähettää sen Sampolle.

Kommentoikaa. Tarjoan pizzan sille, joka keksii parhaat haukut Sampolle tämän entryn kommentteihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.