IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

Itsenäisyyspäivänä tehtyä:

Leivoimme pipareita. Muotteina olivat hevonen ja jalka. Nyt meillä on sitten villihevoslauma lautasella keittiössä. Yhden piparin pikkuvarvas tehtiin paksummaksi taikinalla, että saataisiin kunnon turvotus aikaan. Vähän niinkuin T:n varpaan turvotusta ja kipua kunnioittaen. P.s. T:llä on muuten toinen antibioottikuuri meneillään.

Valmistimme ruoaksi lasagnea. T oli keittiömestarina ja siitä tuli tosi hyvää, joskin melko tulista.

Kävimme saunassa. Hetken päähänpistosta innostuneena kävimme varaamassa saunavuoron, mikä hyvin sopivaa tuollaisena juhlapäivänä olikin. Löylyt olivat uskomattoman hyvät ja tuli aivan übersiistit fiilarit. Saunassa leikimme olevamme Salkkareista. Minä esitin Laura Kivirantaa.

Katsoimme Linnanjuhlat kuin hyvänkin komediaohjelman. På svenska tietenkin. Mutta ruotsinkielinen lähetys loppui hieman aiemmin niin käänsimme Ykköselle ja näimme sopivasti Ville Valon ja Antti Tuiskun haastiksen. Niitä teititeltiin!

Paistoimme uunissa sulhaspiirakoita ja T teki munavoita. T on kyllä maailman paras keittiömestari. Oli nimittäin maailman parhaimmat karjalanpiirakat ja maailman parasta munavoita. Illan kruunaus.

En tykkäisi yhtään asua yksin. On niin ihanaa, kun on aina seuraa ja aina joku jolle voi puhua. Ja ennen kaikkea joku jonka kanssa nauraa! T:n kanssa on tosi mukava nauraa. Illalla voi turvallisin mielin mennä nukkumaan, kun tietää että seinän takana nukkuu läheinen ihminen.

Kiitos T! Ilman sua mää en kestäis. Kämppiksyys rules!

Ja vieläpä: onnea Suomi 89 vee! Paras itsenäisyyspäivä ikinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.