IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 03:05

Iltani alkoi huonosti. Makasin sängyssäni ja tylsistyin. Välillä luin pätkän Geishan muistelmista vain huomatakseni, etten edelleenkään osaa keskittyä lukemaani. Suontakin veti, auts. T vaan datasi ja mulla oli maailman tylsintä ikinä, joten soitin Johkalle. Johkalla oli ihan yhtä tylsää, niinpä päätimme lyödä tylsät päämme yhteen ja tehdä yhdessä jotakin aivan älyttömän tylsää.
Lähdin siis viettämään iltaa Johkan kanssa. Ensin ajettiin kaupunkiin ja mentiin hetkeksi Amarilloon istumaan. "Janottaako?" kysyi baarimikko. "Ei erityisesti", vastasi Johka. " "Tuli vaan tekemisen puute", minä säestin. Johka otti kahvin, minä limsaa. Mun limsassa ei ollut enää yhtään hiilihappoa jäljellä, mutta ei se haitannut, kun muuten tunnelma oli suht hyvä. Puhuimme kouluhommista niin kauan, kunnes mulle tuli sekä henkisesti että fyysisesti paha olo ja pyysin Johkaa vaihtamaan puheenaihetta. En kauheasti tykkää koulusta. Amarillossa rilluttelun jälkeen suuntasimme pyörämme kohti Makuunin valtavia karkkivalikoimia ja lappasinkin pussiin aikamoisen määrän makeisia, joista mahani tälläkin hetkellä pullottaa. Sitten ajoimme Essolle ja ostimme lisää limsaa. Tämän jälkeen huristelimme merenrantaan, jossa heitimme levotonta läppää kunnes paikalle saapui pussaileva pariskunta, joka ei selvästikään ollut varautunut siihen, että rannassa voisi olla toisiakin. Katsoimme siis parhaaksi lähteä litomaan. Menin hetkeksi Johkan kotiin vieraaksi ja katsoimme kaksi jaksoa Pulttiboisia ja nauroimme jonkin verran. Sitten kello olikin jo aika paljon ja minun oli aika lähteä omaan kotiin, vaikka vähän pelottikin. Matkalla tihrusti vettä niin että hiukset kostuivat ja alkoivat kihartua minun polkiessani tuhatta ja sataa päin punaisia valoja. Ajattelin, että poljen niin kovaa, että voittaisin varmasti Ranskan ympäriajonkin. Ilman mitään douppauksia.

P.s. Mulla on laukussa ylläri itselleni. Vuokrasin nimittäin Makuunista erään "sydäntälämmittävän rakkaustarinan", jota tähdittävät Keanu Reeves ja Sandra Bullock. Musta tuntuu, että sydäntälämmittävä rakkaustarina on juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitsen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.