IRC-Galleria

Yes, i love mami!Maanantai 22.09.2008 23:53

Kyl.. olen kääntynyt ihan pää alaspäin ja taon nyt molemmilla kantapäillä äipän kylkiluita. Äippä rakastaa tätä melkoista hierontaa, vaikka hän väittääkin iskälle ihan muuta. Iskä käskee minua rauhottumaan joka ilta, että äippä pääsisi nukkumaan jaksaakseen koulussa päivät.. Minun mielestä äipän ei tarvitse moista koulua käydäkkään. Kaikki energia pitäisi kuulua minulle!! Olen sen kovin selväksi tehnytkin, että tenttiin lukemiset on ihan tyhmää touhua.. raivostuttavaa! Ilmoitankin tästä aina äipälle mojovilla potkuilla..

Äippä on alkanut hoilottaa minulle.. tai on se jo sitä jonkin aikaa tehnyt, mutta nyt siitä on tullut ihan käsittämätöntä. Kenellä ei menisi hermot kun on niin ahdastakin ja sitten äippä kailottaa ja hoilottaa ja sanoo minun rauhottuvan ja tykkäävän laulusta. Minä vain luovutan ja lopetan riehumisen, kun en jaksa kuunnella moista ulinaa. Osaan jo Tao Tao:n sanat ulkoa... vaihda levyä!!! Eikä enempää päivänsädettä ja menninkäistä!!

Jollei äippä ala rauhottumaan ja lopeta tuota valittamista niin minäpä tulenkin ulos ja huudan yöt ja päivät putkeen ja valitan olostani ihan vain kiusaksi ja kostaakseni tämän kaiken mitä joudun kestämään ihan syyttä.

;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.