IRC-Galleria

Eppu makaa rentoutuneena sängyn reunalla ja kuorsaa kovaa ja korkeelta, kun äkkiä kuuluu ääniä rappukäytävästä. Eppu kierähtää vauhdilla ja tippuu sängyltä lattialle ja alottaa hirveän räkytyksen.. Tosin pienessä unen pöpperössä haukkuu kissan kiipeilyhäsmäkän. Huomattuaan vihdoin, että haukkumisen kohde ei tuota minkään näköistä ääntä, Eppu siirtyy ovelle ja tuijottaa tiukasti postiluukkua..

"kohta... aivan pian..." Eppu ajattelee ja tuhisee nenä kiinni postiluukussa.

Postimies tulee oven kohdalle ja raottaa luukkua. Eppu alottaa mellakan!

"Saatanan kurahuora, RAUH RAUH, VIE NE PAPERIS VITTUU TÄÄLT!! HAU WAUH RAUH. Työnnä ne muualle paskamooses GRRRRRRHHH" Eppu uhoo rankasti, mutta postimies on sitkeä ja työntää sanomalehden luukusta. Eppu tempasee sen ilmasta ja tekee selväksi paperikassalle, että ne ovat aivan väärässä paikassa.

"Saatanan silppuava paperinivaska ggrrrhhh, rauh!!"

Epun touhua häiritsee tosin omistajan retale, joka ei ymmärrä, että tunkeilija on tapettava.

"EPPU PERKELE!!"

Eppu ottaa kaiken lehdestä suuhun, minkä saa vain mahtumaan ja juoksee olohuoneeseen omistajan retale peräs. Lehti on tuhottava! Eppu peruuttaa telkkarin taakse ja ryhtyy repimään ja riuhtomaan lehteä. Omistaja on tässä vaiheessa luovuttanut ja menee keittämään kahvia. Eppu suorittaa loppuun mission ja ollessaan valmis, Eppu tuo kasan kuolaista silppua omistajan jalkoihin ja katsoo nappisilmillään omistajaansa pää kallellaan..

"oisko keksi mitää??"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.