IRC-Galleria

Minkä ihminen itselleen voi?Torstai 09.02.2006 15:17

Vittu mä vihaan teitä kaikkia! Mihin te pyritte, mihin te koskaan edes yrititte pyrkiä mun suhteen? Te vihaatte mua, mut mä voin kertoa, että tunne on molemmin puolinen. Mä en halua vaikuttaa lapselliselta, siksi kai olen tehnyt jo teille kaikille selväksi, että mä olen lapsi. Edelleen!

Ensin kaikki toivovat ja sitten pettyvät. Miksi edes alkaa toivoa, kun jo osaa arvata, että lopuksi sitä vain pettyy ja haluaa kaiken olevan niin kuin ennen. Milloin ennen? En mä tiedä, mutta niin se aina menee. Turhaa on toivoa.

Sitten sitä alkaa odottamaan. Mitä? Parempaa huomista, tulevaa kultaisissa kehyksissä. Ja paskat sanon minä! Mitään ei saa ellei maksa ja hoida hommia. Hommatkin hoitamalla ei pääse välttämättä vielä minnekään. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Niin se vaan menee tässä maailmassa tähän aikaan.. Päivästä. Huomenta.

Ja nää toivottomat ihmiset. Kaksinaamaiset paskahousut! Sanat on sanottaviksi, siksi pitää sanoa. Oli se asia hyvää tai pahaa. SANO! Minä rakastan sinua. Just joo.. mitä sekin on? Rakkaus. Heikko kohta ihmisessä. Helpompi vihata kuin rakastaa. Vai onko?

Mä rakastan kuitenkin. Ja haluan, että kaikki tietää myös sen, että mä odotan ja toivon. Mä toivon, että odottaminen kannattaa ja rakkaus voittaa ja toivo luo huomiselle pohjaa, että mä jaksan odottaa, koska mä rakastan sua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.