IRC-Galleria

semmosta..Lauantai 03.11.2007 20:37

Nyt jo jaksaa hieman pysyä pystys ni vois vaikka kirjottaa kuulumisia..

Elikkä tossa viime keskiviikkona olin sit illan TYKS:n ensiavussa. Kaikki alko noin kolmelta iltapäivällä, kun alko pyöryttää ja heikottaa. Paha olo vaan voimistui ja sit alkoi rintakipu ja ylä vatsa alkoi polttaa. Sit en meinannu saada enää happea ja haukoin ku kala kuivalla maalla henkeä.. SOitin sitten päivystykseen viiden aikaa ja ne sano et puol kasilta voi tulla. Mä sit soitin äipälle et tulee hakemaan munt pois työharjottelusta( olen siis koulun ruisklinikalla harjottelussa ) Ja äippä lupasi lähteä hakemaan mua. Sitten mä oksensin ja muutuin ihan vitivalkoseksi.. olin enemmän sininen ku valkonen.

SIt ku porukat tuli puol kuuden aikaa ni olin niin huonos kunnos etten enää pystynyt juurikaan puhumaan, vaan haukoin vaan henkeä. Rintaan sattu ihan hulluna ja polttava kipu mahasta oli levinny koko yläkroppaan.

Iskä sit päätti et me ei odoteta päivystysaikaa vaan mennää suoraan tyksiin. Sinne sit mentiin ja ku nousin autosta niin kaaduin melkein maahan, mutta eräs ensihoitaja sai munt napatuksi ja nosti munt paareil ja siitä sit munt kiikutettiin sisään kirurgiselle puolelle. Siel sit munt laitettiin EKG piuhoihin ja katottiin sydäntä, happimaski samaan tien laitettiin ja silloin mun pulssi oli 100 (norm. 60-70), sit kaikki hoitsut ja lekurit siihe pällistelee ja kyselee mistä sattuu ja mitä pitäs tehä. Sit laitettiin tippa ja nesteytys tippumaan ja eka erä kipulääkettä, pulssi oli tällöin 120. Verikokeitten ja pissanäytteen jälkee laitettiin toinen kipulääke erä menemään, se jo alkoi sit helpottaa oloa.. Oksentelin siin sit kolme kertaa ja kun mistään kokeista ei löytynyt mitään hälyttävää tai uutta niin leku kysy vähä ennen kymmentä et haluanko mennä kotiin yöksi vai katotaanko mulle paikka osastolta.

NO KOTTI TOTTAKAI.. kun olen niin vitun pälli. Ja siin se yö sit meni.. HIrmuses lääkehöyrys makasin vessas ja oksensin ja hourailin menemää. Sain mä toki reseptejä.. kipulääkettä ja miatohappobakteereita, kun epäilivät et voin olla yksi vanha vaiva uusiutunut. Vatsan ja ruokatorven tulehdus. No en sit tiiä mut mul on edelleen niin vitun huono olo.. tai ei kyl mitää verettanu keskiviikkoiseen, se oli ehkä mun elämäni pelottavin ja kamalin ilta.

En pysty edelleenkä nielemään juurikaan mitää, aina ku nielen ni tuntuu et kurkku ja rinta repee.. Sydän hakkaa välillä ihan hulluna ja jos puhun tai touhuan paljon ni meinaa henki loppua tyystin.. Välillä jos puhun pitkiä lauseita niin alan vetää henkee ku kala kuival maalla. Mut kaippa se siitä..

elämä jatkuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.