IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

aah mikä maanantaiTiistai 11.03.2008 02:39

mutta luojan kiitos se on nyt ohitse :)
töissä tuntui menevän ikuisuus. niin siinä menikin kun hemmetin moinen kiire kokoajan ja jotkut eivät vain tajua kun pitää hosua eikä keskitytä :/ valitan mutta se käy vitusti hermoon !

onneksi en purkanut sitä asiakkaisiin. siihen oli hemmetn painavan syynä eilinen vapaapäivä. :) tuli ihan vaan löhöttyä sohvalla eikä saanut taaskaan vaihteeks mitään aikaan. taisin vissiin koneellisen astioita pesasta :) hiih tyypillistä sunnuntain ninaa :)

Huomena olisi sitten taasen vapaa.. meinasin kruunata sen menemällä leikkamaan yhen tutun hiukset, sitä on nyt betkulteltu ihan tarpeeksi. sitten on ihan pakko mennä käymän töissä laitattamassa oma kuontalo taas katseltavaan kuntoon. aivan kamala tää jo onkin. saan väriä ja toivottavasti jonkun uuden leikkauksen. kuhan ei tuu lyhyttä niin kaikki on hyvin :) heheh kyllä ne siellä tietää et milli maks kaks pois :) oon itte oikeen unelma asiakas :D hooh kaikki samat piirteet kun asiakkaissa joita "vihaan".

Oli aika ihana kiva päivä tänän muuten. meni tas vaan 20 min ylitöks, käännän sen niin et olis voinu mennä pitempääkin :) heheh positiivisuus kannattaa ja se kantaa jo aika pitkälle :) eikö totta ;)

Kohta tulee kesä ja lämmin. linnut visertää ja aurinko paistaa. paitsi sillon kun mulla on vapaata, mut pääsettehän nauttimaan hyvistä ilmoista kun oon aina töissä :) heh no joo mihin unohtui positiivisuus :) varmaankin sinne sportin narikkaan missä tuli kipastua murun kanssa kun töistä pääsin.

Juu liksa tuli ja meni, ei ihan ees riittäny mut kyllä täältä vielä noustaan ja paistaa se aurinko joskus varmaan tähänkin risukasaan. on vaan niin tiivistä ekoa tää kasa et ei kovin hevillä mut uskossa on hyvä elää ja toivo on hyvä mies :)

jaa taas tästä alkaa tulemaan aivan turhan päivästä jaarittelua joka on täynnä virheitä kun ei jaksa keskittyä tähän aikaan yöstä enää kovinkaan paljon. mut sen verran on kahvia tullu taasen lipitettyä ettei uni taida tulal ihan heti, ainakaan näin istualtaan :) khih just joo :)

meiän pikku pullukka haluis tulla syliin joka meinaa sitä et "pistä äiti kone kiinni ja paijaa mua" hih on toi niin sulonen taas :) kun se alkaa kohta nukkumaan luojan kiitos :)

eipä muuta kiva jos jaksoit näinkin pitkälle lukea ;) oikein hauskaa alkanuytta viikkoa ja palaillaan taas kun mulla ei ole mitään asiaa :)


♥ Nina

ai joo ja pee ja äs mun hiiri meni paskaks :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.