IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

yö nro 4. XDKeskiviikko 07.06.2006 11:29

Soffallapa tuokin...alan kohta kiintymään tohon kapistukseen niin kovin et en enää sänkyyn haluakkaan =) hehe

Alkaa vaan kai jo flippaan tavalla jos toisella, tässäpä lyhennetty versio unesta jonka viime yönä näin:

Oltiin jossain ihme mestassa jossa oli jokin pieni allas jossa testattiin (vähän samaan tapaan ku myytin murtajissa) että miten käy jos upotetaan veteen marmorikuula.. no uppos totta kai =) mietittiin miten ne saisi kellumaan.. no kokeiltiin sitten kääriä ne tavalliseen kotifolioon (ööö) ja johan pomppas.. nepäs kellui ja jatkoivat matkaa lentäen niinku saippua kuplat =) (eh)

Sitten siihe nsaapui ephisonen veli (?) joka tuli jonkun lehti kansion kanssa (tyhjän?) tuntu ihan loogiselta niin kauan kun sen tähän kirjotin = ) no kuitenkin antoi sen minule ja pyysi tekemään lehti tilauksen koska asiakas nin tahtoi... (ei kuulu meiän kummankaan työn kuvaan millään tavalla!!!) hmmm.. eikä siinä vielä kaikki;

Samaan aikaan viereisessä uima-altaassa minun kissani sukeltelivat.. (molemmat pelkää vettä kuollakseen). siinä ne vaan ui ja sukelteli ja kiersi aina takasin toiseen päähän ja uus sukellus.. sitten ne tulivat kuivaamaan itsensä syliini ja sitten heräsin molemmat olivat käpertyneenä viereeni ja pesivät itseään (?)

Jotenkin tuntuu et saan kohta uuden paidan sellasen kivan halipaidan XD

Jos joku osaa unia tulkita niin selityksiä otetaan vastaan .. =)

Nina the niu nau

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.