IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

olenpas miettiny...Lauantai 17.06.2006 11:31

onpas kiva kun joillakin on kesäloma =) aurinko paistaa ulkona ja lapset voi kavereittensa kanssa kirmata pihalla... mutta mites ne joiden kaikki kaverit on ulkomailla tai mummolassa/mökilla eli poissa täältä missä itse on... no ei hätää kesällä tulee telkkaristakin kaikkee kivaa tälleen aamu tuimaa ja sillon ku ois aikaa kattoo,. sieltä tulee mm. ostos tv tä, sudokua,lentopalloa, chattiä ja mobiilipelejä joka sormelle =) kyllä nyt kelpaa katella telkkaria =)

ja tuossa kun tuli uutiset ni eka uutinen jonka kuulin ni hitto johan pomppas !! talonyhtiöt tulevat saamaan uudet ohjeet parveke tupakoinnista!!! mitäs vittua?!? kysyn vaan ai että joku tulee kertomaan mulle missä saan polttaa? niinkö.. justiinsa joo. siinä puhuttiin jotain et parvekkeelta vaikka pihalle joo hyvä idea mä meenki tohon alas meitin sisäpihalle tupakalle siin ei onneks oo ku lapsia pihalla ja lastentarha =) helvetin hyvä idea =) heh heh kuka vittu näitä ideoita heittää ilmaan ?

Sit seuraavaks hajuvedet pois bussista! joidenki hajuvedet döfää niin paljon että oikeen henkee salpaa. ja koirat pois ulkoilmasta kusettakaa ne vaikka parvekkeella tai sitten kirjat pois kirjahyllystä ettei latiaan tuu painaumia =) heh (ok ehkä meni överiks) mut tää että lapsiperheet pois kaupasta klo 16 jälkeen ja mummot kauppaan vasta klo 12-16 ei vittu mä sanon tätä päättäjien älynväläyksiä..autot pois autotieltä =) heh he h

oisko sulla muita hyviä ideoita?

Nina the niu nau

http://www.saunalahti.fi/mensojo/parveketupakointi.jpg kiitos ketale^ =) jaetaanpa muillekkin =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.