IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

keskiviikko =)Keskiviikko 29.03.2006 17:22

no niin alkaa kohta viikko oleen voiton puolella =) Vielä tänään 6 h töitä ja sitten kotiin ihanan mieheni kainaloon. Joka muuten lupasi taas tehdä minulle ruokaa =) hyvää ruokaa tekeekin... vai mistäköhän se ne tilaa?

Tuossa kattelin et mua ei kyllä kauheesti muisteta... hmm.. tuo edellinen teksti oli jotain että laita mistä mut muistat tms.. ei yhtään kommentti =( so sad =( en oo tainnu tehdä kovinkaan lähtemätöntä vaikutusta moneenkaan =(

viikonloppuna pitäis mennä kaverille juhlimaan joulua =) kinkkua ja laatikoita =) ja ulkonma alkaa lämpeneen koko ajan nytten meitin mittari näyttää jopa +3.9 astetta =) hubaa...

päivä ei alkanut kovinkaan ihanissa tunnelmissa.. meitin kolli on taas osottanut mieltään ja kusaassut ovelle... argh.. vaipat sille pitäis laittaa kun ei tunnu mikään muukaan auttavan.. nyt se kiduttaa meitin tyttöä.. hermohjan tohon menee.. kuka haluu kissan? =)

Kaverilla tänään 18 wee synttärit (tunnen itteni niin vanhaks) ... eipä kaipa muukaan taida auttaa kun töihin lähtö, pienokainen vatutus... siellä kun on ka ikä jossain 25 påaikkeilla ja porukka ei osaa hoitaa omia jälkiään eikä tiskata omia astioita.. tai siis kaikkihan tiskaa aina kaikki omansa mutta kuitenkin siellä on aina kauhea tiskivuori päivän päätteeksi.. vattu mä lähen kohta pois sieltä.. Tuntuu kun työskentelis lastentarhassa saatana!!!

Vilkasin just ulos.. ei paista aurinko ei.. tulis vaikka sitten pakkasta ni vois sulattaa pakastimen. alkaa kerääntyy pienoinen jää kerros =) hih..


Alkaa taas tuntuun ettei oo kavereita.. kaikki vaan katos tuossa jokunen vuosi sitten.. nyt sitten kun koittaa tavata kavereita ni työt menee aina niin ristiin ettei oo tosikaan..

odottelen palkkaheebolta ilmotusta että mitenkähän palkkani kehittyy.. äh kaipa se on sitten lähettävä sitä rahaa tienaamaan ni on jotain mitä syödä sitten taas ensikin kuussa =)

Palataan taas astialle kun vatuttaa enemmän tai vähemmän.. =) oikein hyvää päivän jatkoa kaikille =)

kevätää odotellen : Niu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.