IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

mahainen maanantai =) Maanantai 10.04.2006 11:21

..ja eilen oli kankkunen sunnuntai =)

Hohhoh, tulipahan taas juhlittua =) olo on hilppasen sellanen et ei taida olla ihan työkunnossa =) oli lauantaina aika kauhee työpäivä.. illasta puhumattakaan =) no ei kaikki meni tosi jees aluks mut sit siin keskivaiheilla (se traaginen keskiyön aika) alko lähtee käsistä. Äijä sai himmeen mustasukkasuus kohtauksen (ex kun oli paikalla). Ketale^ hoiti hienosti äijäni tutilullaa (kiitos,anteeks ja onnea =) ) Loppuilta oli sitten mahtava... paukkasin puolituttujen kanssa tapiolaan =) (hoh, jopas olikin matka) jorailin aikani ja siirryin vahingossa amorin tehtäviin =) oi sitä rakkautta =) (toivottavasti kehkeytyy, ettei vaan oo taidot ruostunut) =)

Nyt olen onnellinen, ilta oli ihana kaikin puolin =) sai asioita selvitettyä ja vielä nähdä ihania ihmisiä "nuoruudestani"... oi ku teitä olikin ikävä =) toivottavasti nään teitä kaikkia ihanuuksia taas pian =) Selvisi taaskin kuinka pieni on muailma... sanoisinko että liian pieni =)

Mutta iltaa tässä muistellen on ihana mennä töihin taas... keveillä mielin =) jonka aion tehdä kutakuinkin nyt.. pakko taas juosta, kaupan kautta jotta saan täytettyä masuni tuossa työpäivän aikana =)

Kiitos vielä kaikille lauantaista ja otetaan uusiksi =) muokataan vaan tuota keskiyötä hieman =)

Keväisin terveisin : Niu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.