IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Hmm?Lauantai 05.01.2008 07:06

Nojoo,

kaikki alkaa hesburgerista, sieltä lähtee käyntiin matka, joka on kyllä jo alkanut aiemmin, alkuun johti portti ja yksi olut, matka jatkui pikaruokaravintolaan, josta poikkesimme hakemaan seurueeseen vahvistusta yhden nuoren miehen verran.

Kaikki sujui rauhallisesti, kunnes petollinen verneri kaveri lyöttäytyi seuraan, iski kaikki lekalla päähän. Askeleet alkoivat hamuta lähikuppilaa kohden.

"Onko herroilla takkeja" kuului kysymys.
-Ei, ei meillä ole.
"Ette ole tervetulleita ilman takkeja."

Suuri hämmennys valtaa mielen, mitä tapahtuu, onko tämä totta?

Palaamme alkuun, seikkailuiden ja oluen lähteelle. Takit, niitä kaipaamme, takit ylle, takaisin vaeltamaan!

-Uusi yritys!
"Haa löysitte takit, tervetuloa!"

Matka, jatkuu, jatkuu, jatkuu... Oooo rastoja, raitapaitaa, missä olen, mitä tapahtuu, uneksinko, uskallanko. Pitkä pohdinta, potku persauksille usealta taholta, uskallan, nyt sen teen, haen karpalolonkeroa ja menene jututtamaan tuota ilmestystä, uskallan, nyt on sen aika. Jännitys katoaa, hyvä olo valtaa mielen ja ruumiin, tein sen, vihdoinkin, tätä olen odottanut!

Ilta sujuu omissa mietteissä ja tanssiessa, saan viestin R**st*s "vittu siulla on läski perse", mitä tuohon vastaa, ellei " :D ".

Mieli alkaa haparoida, oliko se harhaa, en voi tietää, kaikki on huteraa, kai se tapahtui, saan viestin, "Missä oot, mikä meininki?", mieli lämpeää, se tapahtui siis oikeasti, kiitos, olen .. iloinen? onnellinen? sekaisin?

Kyllä, olen.

Kiva päivä, kivat kaverit, kivat muistot, kiva *****!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.