IRC-Galleria

PsyComa

PsyComa

siemailee Ginseng Oolongia

Uusi elämä?Maanantai 25.02.2008 00:42

Huh huh, töitä on, paino laskee, alkaa mieliki palata siihe mitä se on ollu joskus, ei enää niin paljo kimpoile ajatukset ja kuumota ja kummittele, ehkä pääsen taas takas kiinni elämää vähä paremmalla otteella.

Tääl ois kavereitaki, mut ei ehi tai jaksa nähdä oikee ketään, ehkä oon vähä erakoitunu, mut sitä paremmalta sit tuntuu nähdä niit ystäviä, joita täs oikeesti on ikävä ja oha miul töissä monta uutta kaveria, joiden kanssa saa kikatella päivät pitkät. :D

Ikäväki alkas taas olla jo aika kova, en kyl ees oikeest ymmärrä mikä miul on, miks ihastun niin voimakkaasti et alkaa pelottaa itteääki se kuin korkeelta vois tippua, ehkä tää avaa miu silmiä vähä täl kertaa näkemää asioita muidenkin silmin, ehkä en oo enne vaa ollu ite niin helvetin ihastunu keneekä et oisin voinu tajuta mitä se on, ja miten paljon sillo siihen laittaa panosta itsestään. No enpä mie voi muuta ku antaa ajan virrata ja suurempien voimien siunausta toivoa matkalle ja päätöksiin, mitä ne voimat sit ikinä onkaa.

Veikkaan et tää muuttamine ja töihi meno oli ainut oikee ratkasu mikä tulee kysymyksee, oikeesti oon paljon pirteempi ja ilosempi, melkeen niin ilone ku joskus yläaste / lukio aikoina, jollo olin aina ilone ja vailla murheita. Alkaa päästäki varmaa rasvat ja karsta poistumaa pikkuhiljaa, tuntuu et pystyy reagoimaa ihmisten juttuihi paljon nopeammi ja terävämmin, osaa sivaltaa sanan veitsellä nopeammin, ehkä pien päihteettömyyskin taitaa tehdä iha hyvää.

Mut nyt tonnikalaleipien pariin ja mehua kyytipojaksi, sitten kirja ja unta.

Peace and out.

ilosaarirock 2008Torstai 14.02.2008 22:43

Ozric Tentacles
Venetian Snares

En muuta sano aiheesta.

Laillistakaa.Sunnuntai 10.02.2008 19:18

Olkaa kilttejä ja laillistakaa kannabis, antakaa ihmisille vaihtoehto alkoholille, tehkää se kaikkien parhaaksi, osoittakaa ihmisille, että on olemassa tapa viettää hauskaa, ilman alkoholia, käyttämällä kannabista tai olemalla selvinpäin.

En jaksa enää yhtää idioottia joka kännissä riehuu ja huutaa, sekä aiheuttaa pahennusta.

Tuntuu, että yhä useammin se kännissä oleva ihminen on aikuinen, ehkä jopa isä tai äiti, eikä nuori tai lapsi, onko tämä sitä hyvää esimerkkiä, mitä lapsille annetaan.

Miettikää asioita, tehkää päätelmiä, keskustelkaa, AJATELKAA, kyseenalaistakaa auktoriteetit ja niiden luomat lait ja säädännöt, elkää alistuko ja seuratko ja totelko koneistoa kuin sokeat orjat.

Avatkaa silmänne ja nähkää tosiasiat, hyväksykää faktat ja tehkää päätöksenne.

Kiitos.

Mitä mielessä?Perjantai 01.02.2008 02:33

Sanoja
Lauseita
Kokonaisia
Sekä keskeneräisiä

Sanoja
Joita tahtoisin sanoa
Joita pelkään sanoa
Joita en tiedä pitäisikö minun koskaan sanoa

Mielikuvia
Hymyileviä naamoja
Alastomia kehoja
Lämmintä lempeä
Ja hyvää mieltä
Kauniita asioita
Sormien tuntu iholla
Kaipaus
Ikävä

Väsyttää
Uni ei silti tule
Unettaa
Nukkuminen ei silti onnistu

Tissit
Aina mielessä :D

Ehkä eniten silti mielessä on ikävä, minuu sanottii tänää jälkkäriks, vitti et tuli oikeest maailman paras mieli siitä, tuo on kyl yks kauneimpii ja kivoimpii asioita mitä miulle o sanottu ikinä. (:

Alkaa pikkuhiljaa tottua tähän työrytmiinkin täällä, töitä on: HELVETIN PALJON. Menee ruokaa vähän eritavalla ku jossain Imatran Rossossa, oikeesti saa tehä töitä, saa oppia, ja saa tutustua ihmisii, saa jammata, saa tanssia, saa laulaa keittiössä, ja kukaa ei kattonu kummasti, itse asiassa muutki jammas menee siel iha samaa tahtii ellei kovempaa, tää oli tähä saakka kivoin päivä töissä, ihan ehdottomasti.

Oon aika onnelline.
Mut oon niin ikävissäni ja joteki haikein mielin edellee, tai no ei se varmaa mikää yllätys oo, mut kuiteki.

Ajatus harhailee.
Ikävä säilyy.
Onneks kohta on sunnuntai ,)

Jotai jotai ?Tiistai 29.01.2008 22:54

Nojoo, eka työpäivä oli ja meni, kivaa oli, tykkäsin.
Oon vaa väsy, todella väsy, viimoset jokune kolme neljä yötä menny vähä liia vähil unil ja heräilly vähä väliä ku jännittäny ja odottanu. Kävin tänää kattoo yhtä kämppää, se oli iha kiva ja siel oli KAASULIESI!!!!!, mut vittu se oli ku joku koirankoppi, ei oikee nappais asua ehkä sellases pitempää. Pistin mailii just vähä isommasta (ja hintavammasta :( ) asunnosta, taino joku 30 neliöö enemmä ja vuokraa 120e enemmä kuussa, et kaipa sen pystyis maksaa, ja ois ainaki sitä tilaa mitä kaipaa.

Odotan, innolla.

No kai tää tästä, elkääkä kaikki plz kyselkö mite menee :D

Ikävä tulee!Perjantai 25.01.2008 00:45

Tulee varmaa kyl oikeesti kova ikävä tätä kaupunkia, niin paskaa ku tääl välil onki, ni tää on kuiteki se paikka mis oon kasvanu, ja tääl on paljon muistoja ja ihmisii ja paikkoi. Imatralla on rauhallista ja lepposaa elää, siltä se pinnalta näyttää, todellisuudessa täällä asuu vaan ne jotka on töissä tehtaalla, tai niin koukussa kaikkeen paskaan, ettei välitä siitä mitä tekee ja missä.

Tässä kaupungiss asuu tietyn asteinen pahuus, sitä ei voi nähdä suoraan, mutta sen tuntee.

Maanantaina sit ois se lähtö edessa ja tiistaina alkaa työt 9:00, toivotaa et lähtee hyvin käyntii hommat ja pärjään siel, vaik en oo keittiös ollu hommis aikoihin, jännittää ihan helvetin paljon ja tekis miel soittaa et en mie tuu, jään vaan kotia ja oon työtön, mut pakkoha se on lähtee, helvetti, siis oikeesti, ei tällästä tilaisuutta välttämättä saa toista.

Tuleva työpaikka oli tosi viihtysän olone, henksu vaikutti kivalta ja lepposalta, omistaja oli mukava ja lepposa ja asia jota enite ihmettelen on se et Helsinkiläises ravintolas otetaa huomioo työntekijät ja asiakkaat noin suurella antaumuksella, vois melkee sanoa et on kunnia päästä tuonne tekemään työtä ja tuottamaan ihmisille mielihyvää palveluiden kautta.

Kyl tää tästä, kuha saan kämpän ni tulkaa moikkailee, ja muuteki saa kirjotella viestei ja soitella ja olla yhteyksissä netin kautta.

Peace and out

Onkoha pää iha kunnossa?Maanantai 07.01.2008 17:34

Viime yönä koin kaks shokin omasta herätystä, en vieläkä tiedä tapahtuko ne oikeesti, vai kuvittelinko vaan.

1. Herään siihen että tuntuu ilkeen hyvältä, mitä vittua, joku helvetin värinäankka koittaa raivata tietään kohti anustani.

2. Kuuluu naurua ja helikopterin siipien huminaa, EI EI EI EI, miks meninkää Nikolle yöks!

Hmm?Lauantai 05.01.2008 07:06

Nojoo,

kaikki alkaa hesburgerista, sieltä lähtee käyntiin matka, joka on kyllä jo alkanut aiemmin, alkuun johti portti ja yksi olut, matka jatkui pikaruokaravintolaan, josta poikkesimme hakemaan seurueeseen vahvistusta yhden nuoren miehen verran.

Kaikki sujui rauhallisesti, kunnes petollinen verneri kaveri lyöttäytyi seuraan, iski kaikki lekalla päähän. Askeleet alkoivat hamuta lähikuppilaa kohden.

"Onko herroilla takkeja" kuului kysymys.
-Ei, ei meillä ole.
"Ette ole tervetulleita ilman takkeja."

Suuri hämmennys valtaa mielen, mitä tapahtuu, onko tämä totta?

Palaamme alkuun, seikkailuiden ja oluen lähteelle. Takit, niitä kaipaamme, takit ylle, takaisin vaeltamaan!

-Uusi yritys!
"Haa löysitte takit, tervetuloa!"

Matka, jatkuu, jatkuu, jatkuu... Oooo rastoja, raitapaitaa, missä olen, mitä tapahtuu, uneksinko, uskallanko. Pitkä pohdinta, potku persauksille usealta taholta, uskallan, nyt sen teen, haen karpalolonkeroa ja menene jututtamaan tuota ilmestystä, uskallan, nyt on sen aika. Jännitys katoaa, hyvä olo valtaa mielen ja ruumiin, tein sen, vihdoinkin, tätä olen odottanut!

Ilta sujuu omissa mietteissä ja tanssiessa, saan viestin R**st*s "vittu siulla on läski perse", mitä tuohon vastaa, ellei " :D ".

Mieli alkaa haparoida, oliko se harhaa, en voi tietää, kaikki on huteraa, kai se tapahtui, saan viestin, "Missä oot, mikä meininki?", mieli lämpeää, se tapahtui siis oikeasti, kiitos, olen .. iloinen? onnellinen? sekaisin?

Kyllä, olen.

Kiva päivä, kivat kaverit, kivat muistot, kiva *****!

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 08:04

Miten paljon voi merkitä katse?

Miten paljon voi merkitä sana?

Miten paljon voi vaikuttaa jokin muille täysin käsittämätön ja olematon asia, jonkun toisen ajatuksiin ja elämään?

En oikein tiedä mitä mietin
en tiedä mietinkö edes
tai kenen kannalta mietin
ajattelenko vain itseäni
vai ajattelenko oikeasti muitakin.

Toivottavasti en vain itseäni
toivottavasti mahdollisimman montaa muutakin
en tahtoisi olla paha
enkä ilkeä
tahtoisin jakaa hymyä ja iloa,
usein vain huomaa
jakavansa vain tuskaa ja surua.

Kuitenkin juuri nyt tuntuu iloiselta
ei surulliselta tai tuskaiselta
ei
ei laisinkaan
vaan täysin antaumuksella vain iloa
ehkä se johtuu kellonajasta
ehkä jostain kierosta aivojen muovaamasta ajatuksesta
tai ehkä vain tykkään elämästä
kaikkineen hyvine ja huonoine puolineen,
ehkä vain olen enemmän onnellinen (:

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 01:24

:
D

R*** : onks siul mitää mitä vois laittaa suuhu?
T*** : hmm, *hideous laughter* MUNA!
***U : MUNA MAISTUIS!!
***I : hmm, OOKOO!!

10 minutes later:

R*** : onks siul mitää muuta ku munaa?

:
D

23:18 <@psycoma> mietin et miks vitus korvaa kutittaa
23:18 <@psycoma> aloin raapii ni säikähin ku korvas joku kova eläin :D
23:18 <@psycoma> sit otan sen paperin välis pois korvasta
23:18 <@psycoma> ja
23:18 <@psycoma> SIEL OLI TUPAKKA :D

:
D